Over Merkimpact-enquêtes

Dit artikel is bedoeld voor gebruikers die vóór YouTube-video's Merkimpact-enquêtes zien. Als u Merkimpactmeting voor uw advertenties wilt gebruiken, moet deze functie worden aangezet door een Google-salesmedewerker. Heeft u voor uw Google Ads-account geen salesmedewerker als aanspreekpunt, dan kunt u Merkimpactmeting niet gebruiken.

Heeft u weleens een korte online vragenlijst gezien op YouTube? Dan weet u al wat een Merkimpact-enquête is. Door u korte enquêtes in te laten vullen over producten of services die u kent, krijgen adverteerders meer inzicht in de impact die hun advertenties hebben op consumenten.

Wat gebeurt er met mijn enquêteantwoorden?

Zodra u de enquête heeft ingevuld, deelt Google alleen samengevoegde antwoorden met degenen die de enquête hebben gemaakt. Dat betekent dat uw identiteit niet wordt bekendgemaakt of gekoppeld aan uw antwoorden op de enquêtes. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Google.

Hoe vaak krijgen kijkers mijn enquêtes?

Kijkers kunnen maximaal 1 enquête per dag en 3 enquêtes per week krijgen. Binnen een periode van 14 dagen kunnen kijkers 1 reactie geven voor een product of merk. Als u meerdere vragen of statistieken wilt meten, krijgen kijkers slechts één van die vragen te zien die willekeurig worden gekozen.

Misbruik van onze services melden

Als u enquêtevragen ziet waarvan u denkt dat ze ons programmabeleid schenden, kunt u contact opnemen met de teams van YouTube en Google Ads voor video, zodat we er met uw hulp voor kunnen zorgen dat onze enquêtes het beleid naleven.

Wanneer u het formulier invult, vragen we u gedetailleerde informatie over de enquêtevraag op te geven. We verwijderen de vraag alleen als die ons programmabeleid schendt. We sturen u geen melding wanneer we de door u doorgegeven vragen controleren.