Over opmerkingen

U kunt een vollediger beeld krijgen van uw Google Ads-account door opmerkingen toe te voegen. Deze kunnen meer context bieden voor belangrijke gebeurtenissen, zoals een piek in verkeer, een verlaagd budget voor een campagne of andere belangrijke wijzigingen waarover u andere gebruikers van uw account wilt informeren. Iedereen met toegang tot het account kan een opmerking bekijken, maar alleen gebruikers met bewerkingsrechten kunnen opmerkingen maken, bewerken of verwijderen.

Voordelen

• U hoeft Google Ads niet meer te verlaten om opmerkingen op te zoeken in een extern document. Zo bespaart u tijd en kunt u alle relevante informatie op één overzichtelijke plek bewaren.
  • U kunt filteren op een bepaalde periode om alle opmerkingen voor die periode weer te geven. Zo krijgt u meer inzicht in gebeurtenissen die mogelijk invloed hebben gehad op de prestaties van uw campagne.
  • Met opmerkingen kunt u eenvoudig anderen informeren over wat er is gebeurd op een bepaald punt in het prestatiediagram en voor uzelf geheugensteuntjes toevoegen. Zo beschikt u altijd over de benodigde context om een specifieke gebeurtenis te duiden.

Gerelateerde links

Opmerkingen maken en bewerken