Om automatisk budgivning

Med automatisk budgivning slipper du for at bruge tid og kræfter på at gætte dig frem til, hvilke bud du skal angive for at nå dine effektivitetsmål. Hver type automatisk budstrategi er udviklet med det formål at hjælpe dig med at opnå et konkret mål for din virksomhed. I denne artikel får du en beskrivelse af de seks forskellige typer automatiske budstrategier og oplysninger om, hvornår du skal bruge dem.

Før du begynder

Hvis du vil automatisere din budgivning for en Shopping-kampagne, kan du læse Om automatisk budgivning til Shopping-kampagner.

Eksempel

Lad os sige, at du vil øge antallet af konverteringer på tværs af dine kampagner ud fra et CPA-mål, men at du ikke har tid til at angive en individuel maks. CPC for hvert enkelt søgeord. Hvis du anvender mål-CPA som en porteføljebudstrategi på kampagnerne og angiver et CPA-mål, kan Google Ads automatisk optimere dine bud ved hjælp af avanceret maskinlæring, så der opnås størst mulig effektivitet.

De forskellige typer automatiske budstrategier

Mål Budstrategi

At øge antallet af websitebesøg.

Med Maksimér antallet af klik angives dine bud automatisk med henblik på at sikre dig så mange klik som muligt inden for dit budget.

"Maksimér antal klik" kan enten vælges som en standardstrategi for en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Maksimér antal klik

Få flere oplysninger om, hvordan du kan maksimere antal klik for Shopping-kampagner

At opnå større synlighed.

Måleksponeringsandel: Der angives automatisk bud med det formål at få din annonce vist allerøverst på siden, øverst på siden eller et hvilket som helst sted på siden med Google-søgeresultater.

Måleksponeringsandel er kun tilgængelig på Søgenetværket, enten som en standardstrategi i en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Måleksponeringsandel

At opnå flere konverteringer med din aktuelle mål-CPA.

Med mål-CPA angives der automatisk bud på Søge- eller Displaynetværket med henblik på at sikre dig så mange konverteringer som muligt til den målpris pr. handling (mål-CPA, target cost-per-action), du har angivet. Nogle konverteringer kan koste mere eller mindre end din mål-CPA.

Budgivning baseret på mål-CPA kan enten vælges som en standardstrategi i en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner og annoncegrupper.

Få flere oplysninger om Mål-CPA

At opnå et mål for annonceafkast (mål-ROAS, target return on ad spend), når hver konvertering værdisættes separat.

Med Mål-ROAS angives der automatisk bud med det formål at opnå så høj en konverteringsværdi som muligt ved det målafkast af annonceudgifterne, som du angiver. Nogle konverteringer kan have et højere eller lavere afkast end dit mål.

Denne strategi kan vælges som en porteføljebudstrategi og en standardstrategi for individuelle kampagner.

Få flere oplysninger om Mål-ROAS

Få flere oplysninger om Mål-ROAS til Shopping-kampagner

At opnå flere konverteringer med maksimal udnyttelse af dit budget.

Med Maksimér antal konverteringer angives der automatisk bud med det formål at sikre dig så mange konverteringer som muligt via din kampagne med maksimal udnyttelse af dit budget.

Få flere oplysninger om Maksimér antal konverteringer.

Få større konverteringsværdi med maksimal udnyttelse af dit budget.

Med Maksimér konverteringsværdi angives der automatisk bud med det formål at sikre dig så høj konverteringsværdi som muligt for din kampagne med maksimal udnyttelse af dit budget.

Få flere oplysninger om Maksimér konverteringsværdi

Fordelen ved Smart Bidding

Smart Bidding er et sæt konverteringsbaserede budstrategier – mål-CPA, mål-ROAS og udvidet CPC – som i kraft af avanceret maskinlæring gør det muligt at finde frem til det optimale bud til hver eneste auktion. Der tages højde for den unikke kontekst for hver eneste søgning ud fra en bred vifte af signaler på auktionstidspunktet, heriblandt enhed, sted, tidspunkt på dagen, remarketingliste, sprog og operativsystem.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan Smart Bidding fungerer, ved at læse Om Smart Bidding eller downloade vores Guide til Smart Bidding på Displaynetværket.