Om automatisk budgivning

Med automatisk budgivning kan du nå dine effektivitetsmål uden at skulle en masse arbejde og gætteri. I modsætning til manuel CPC-budgivning behøver du ikke at opdatere bud for specifikke annoncegrupper eller søgeord manuelt. Google Ads angiver automatisk bud for dine annoncer ud fra sandsynligheden for, at den fører til et klik eller en konvertering, som hjælper dig med at opnå et konkret mål for din virksomhed.

Forskellige typer strategier til automatisk budgivning kan hjælpe dig med at øge antallet af klik, synligheden og antallet af konverteringer. Automatiske budstrategier "lærer" løbende ud fra oplysninger om et buds effektivitet med henblik på optimering af fremtidige bud. Få flere oplysninger om, hvordan du fastsætter en budstrategi ud fra dine mål

I denne artikel beskrives de forskellige forretningsmål og den automatiske budstrategi, der bedst opfylder hvert mål.

Bemærk! Hvis du vil automatisere din budgivning specifikt for en Shopping-kampagne, kan du læse Om automatisk budgivning til Shopping-kampagner.

Sådan forbedrer Smart Bidding automatisk budgivning for søgekampagner

Smart Bidding udnytter fordelene ved målorienteret automatisk budgivning og anvender dem på konverteringer (klik, der konverteres til køb eller tjenester) og konverteringsværdier. Der tages højde for den unikke kontekst for hver eneste søgning ud fra en bred vifte af signaler på auktionstidspunktet, heriblandt enhed, sted, tidspunkt på dagen, remarketingliste, sprog og operativsystem. Smart Bidding bruger en funktion, der kaldes "auktionsbudgivning i realtid", som angiver et bud for hver forespørgsel. Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi er alle eksempler på Smart Bidding-strategier. Få flere oplysninger om Smart Bidding

Eksempel

Lad os sige, at du vil øge antallet af konverteringer på tværs af dine kampagner ud fra et CPA-mål, men at du ikke har tid til at angive en individuel maks. CPC for hvert enkelt søgeord. Hvis du anvender mål-CPA som en porteføljebudstrategi på kampagnerne og angiver et CPA-mål, kan Google Ads automatisk optimere dine bud ved hjælp af avanceret maskinlæring, så der opnås størst mulig effektivitet.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan Smart Bidding fungerer, ved at læse Din guide til Smart Bidding, Om Smart Bidding og Angivelse af smartere søgebud.

De forskellige typer automatiske budstrategier

Mål Budstrategi

Øg antallet af websitebesøg.

Med Maksimér antallet af klik angives dine bud automatisk med henblik på at sikre dig så mange klik som muligt inden for dit budget.

"Maksimér antal klik" kan enten vælges som en standardstrategi for en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Maksimér antal klik

Få flere oplysninger om, hvordan du kan maksimere antal klik for Shopping-kampagner

Øg synligheden.

Måleksponeringsandel: Der angives automatisk bud med det formål at få din annonce vist allerøverst på siden, øverst på siden eller et hvilket som helst sted på siden med Google-søgeresultater.

Måleksponeringsandel er kun tilgængelig på Søgenetværket, enten som en standardstrategi i en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Måleksponeringsandel

Opnå flere konverteringer med din aktuelle mål-CPA.

Smart Bidding

Mål-CPA angiver automatisk bud for at hjælpe dig med at få så mange konverteringer som muligt til den målpris pr. handling (CPA, cost-per-action), som du angiver. Nogle konverteringer kan koste mere eller mindre end din mål-CPA.

Mål-CPA kan enten vælges som en standardstrategi for en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Hvis Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi er tilgængelig for din kampagnetype, anbefaler vi, at du bruger det i stedet for mål-CPA.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi uden at angive en mål-CPA, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere konverteringsværdien for dine kampagner.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi med en angiven mål-CPA, hjælper vi dig med at få så høj en konverteringsværdi som muligt med det angivne mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend).

Få flere oplysninger om Mål-CPA

At opnå et mål for annonceafkast (mål-ROAS, target return on ad spend), når hver konvertering værdisættes separat.

Smart Bidding

Med mål-ROAS angives der automatisk bud med det formål at opnå så høj en konverteringsværdi som muligt med det mål for annonceafkast, som du angiver. Nogle konverteringer kan have et højere eller lavere afkast end dit mål.

Mål-ROAS kan enten vælges som en standardstrategi for en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Mål-ROAS

Få flere oplysninger om Mål-ROAS til Shopping-kampagner

Opnå flere konverteringer med maksimal udnyttelse af dit budget.

Smart Bidding

Budgivning til maksimering af antal konverteringer hjælper dig med at optimere i forhold til konverteringer.

Du har mulighed for at angive en mål-CPA for din budstrategi Maksimér antal konverteringer, hvilket betyder, at Smart Bidding forsøger at få så mange konverteringer som muligt til den mål-CPA, du angiver. Hvis muligheden mål-CPA ikke er indstillet, forsøger Maksimér antal konverteringer at bruge dit budget, så der opnås så mange konverteringer som muligt.

Budgivning til maksimering af konverteringsværdi hjælper dig med at optimere til konverteringsværdier. Du har mulighed for at angive et mål-ROAS for din strategi med budgivning til maksimering af konverteringsværdi. Det betyder, at Smart Bidding forsøger at få den højest mulige konverteringsværdi ved det mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend), som du angiver. Hvis muligheden Mål-ROAS ikke er angivet, forsøger Maksimér konverteringsværdi at bruge dit budget på at generere så høj konverteringsværdi som muligt.

Maksimér konverteringsværdi fremhæver det område, du vil maksimere, men begrænser forbruget til dit angivne budget

Se Maksimér antal konverteringer ift. Maksimér konverteringsværdi

Få flere oplysninger om Maksimér antal konverteringer.

Få større konverteringsværdi med maksimal udnyttelse af dit budget.

Smart Bidding

Med Maksimér konverteringsværdi angives der automatisk bud med det formål at sikre dig så høj konverteringsværdi som muligt for din kampagne med maksimal udnyttelse af dit budget.

Maksimér konverteringsværdi fremhæver det område, du vil maksimere, men begrænser forbruget til dit angivne budget.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi uden at angive et mål-ROAS, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere konverteringsværdien for dine kampagner.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi med et angivet mål-ROAS, hjælper vi dig med at få så høj en konverteringsværdi som muligt med det angivne mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend).

Når du opretter en budstrategi af typen Maksimér konverteringsværdi, kan du angive et mål-ROAS (annonceafkast).

Se Maksimér antal konverteringer ift. Maksimér konverteringsværdi

Få flere oplysninger om Maksimér konverteringsværdi

Opret en automatisk budstrategi

Du kan oprette en automatisk budstrategi for en enkelt kampagne (standardstrategi) eller flere kampagner (porteføljebudstrategi) på følgende måder:

• Opret en ny kampagne.
  • Opret eller rediger kampagneindstillinger.
  • Opret en porteføljestrategi fra siden "Budstrategier" i Delt samling.

Læs Konfigurer Smart Bidding, hvis du vil oprette en budstrategi.

Tip! Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan hver enkelt budstrategi fungerer, kan du læse artiklen Sådan får du succes med Smart Bidding.

Fordelen ved Smart Bidding

Smart Bidding er et sæt konverteringsbaserede budstrategier – mål-CPA, mål-ROAS og udvidet CPC – som i kraft af avanceret maskinlæring gør det muligt at finde frem til det optimale bud til hver eneste auktion. Der tages højde for den unikke kontekst for hver eneste søgning ud fra en bred vifte af signaler på auktionstidspunktet, heriblandt enhed, sted, tidspunkt på dagen, remarketingliste, sprog og operativsystem.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan Smart Bidding fungerer, ved at læse Om Smart Bidding eller downloade vores Guide til Smart Bidding på Displaynetværket.