Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Om tilsvarende målgrupper på Displaynetværket

Tilsvarende målgrupper er en målretningsfunktion baseret på førstepartsdatalister, oftest remarketinglister, der hjælper dig med at udvide rækkevidden af dine bedste målgrupper ved at målrette nye brugere med egenskaber svarende til dem, som de besøgende på dit website har.

Før du begynder

Målretning mod Tilsvarende målgruppe er tilgængelig på Display, Søgning, YouTube, Gmail, Kundematch og apps. Tilsvarende målgruppe-lister oprettes automatisk og opdateres i realtid, når du har oprettet mindst én kvalificeret liste i Google Ads Audience Center-biblioteket. Det anbefales, at du har en strategi for din remarketing på plads, inden du kører Tilsvarende målgrupper. Få flere oplysninger om remarketing.

Fordele

• Større rækkevidde: Udvid rækkevidden af din kampagne mod nye brugere, der ligner dine eksisterende brugere, med op til fem gange flere, end hvis du kun benytter remarketinglister.
  • Forbedret konverteringsrate: Få 41 % flere konverteringer ved at kombinere Tilsvarende målgrupper med Display-remarketing.
  • Drevet af maskinlæring: Tilsvarende målgruppe-lister opdateres i realtid ved hjælp af maskinlæringsfunktioner, der analyserer millioner af signaler for at optimere i forhold til effektivitet.
  • Nemme at administrere: Tilsvarende målgruppe-lister vises automatisk i kvalificerede Google Ads-konti. Kvalificering afgøres ud fra, at der er tilstrækkelig statistisk signifikant lighed mellem nye brugere og den oprindelige remarketingliste.
  • Måleffektivt: Oprindelige remarketinglister udelukkes automatisk fra Tilsvarende målgruppe-lister, så du kun målretter mod nye brugere.

Forenklet målretning efter målgruppe

Med målretning efter tilsvarende målgrupper slipper du for at gætte på, hvordan du skal søge efter nye målgrupper, da funktionen automatisk finder nye kunder, der ligner dine eksisterende kunder (f.eks. "besøgende på websitet" eller "konverterede besøgende"). Google Ads tager dine eksisterende brugerlister og bruger maskinlæring til at forstå, hvad de har til fælles for at finde mere ligesindede kunder. Du kan bruge Tilsvarende målgrupper til at finde nye kunder, der ligner dem, der allerede findes i dine remarketinglister, ved hjælp af kriterier som emner de kan lide, og websites de ofte besøger.

Eksempel

Lad os sige, at du har en lavet en remarketingliste med personer, som har købt steakknive via dit website med køkkenudstyr. I stedet for at hjælpe dig med at nå brede grupper af personer, der er interesseret i "madlavning", registrerer Tilsvarende målgrupper, at personer på denne liste har haft en tendens til at gennemse websites, der specifikt vedrører "tilberedning af steak" og "knivsæt af høj kvalitet", inden de besøgte dit website og foretog et køb. På dette grundlag finder Tilsvarende målgrupper derefter personer, som har haft en tilsvarende aktivitet.

Dine lister med Tilsvarende målgrupper opdateres automatisk, efterhånden som den oprindelige liste udvikler sig, og personerne på listen ændrer deres søgeaktiviteter. Du behøver dermed ikke at opdatere listen med Tilsvarende målgruppe, når først den er oprettet.

Få nye potentielle kunder

Med Tilsvarende målgrupper kan du booste rækkevidden af dine eksisterende remarketingkampagner og tiltrække nye brugere, som sandsynligvis også er interesserede i dit produkt eller din tjeneste, til dit website.

Selvom disse nye Tilsvarende målgruppe-besøgende ikke køber fra dit website med det samme, hvis du har tilføjet remarketingtagget til dit website, kan du stadig nå ud til dem senere via en remarketingliste. Ved at tilføje målretning efter Tilsvarende målgruppe kan du få flere besøgende på dit website, og dermed få flere brugere på dine remarketinglister, på en måde der er intuitiv og nem at administrere.

Casestudie: ZOOT

ZOOT er en Prag-baseret tøjforhandler, der gerne ville øge kundeemnerne indenfor deres målgruppe og få mere ud af deres kampagner. For at nå disse mål implementerede de Tilsvarende målgrupper og Dynamiske displayannoncer. De dynamiske displayannoncer viste produkter, som brugerne var interesserede i, hvilket resulterede i flere køb og en samlet fordobling af investeringsafkastet sammenlignet med deres forrige kampagneindstillinger. ZOOT brugte Tilsvarende målgrupper til at nå nye brugere, som deres forrige kampagner ikke havde nået. Tilsvarende målgruppe-lister viste sig at være så effektive, at nye brugere leverede 63 % af ZOOTs websitetrafik i løbet af kampagnen.

Sådan fungerer det

Google Ads ser på browseraktiviteten på websites på Displaynetværket i løbet af de seneste 30 dage, og bruger disse data, sammen med det indhold brugeren ser, til at registrere fælles interesser og egenskaber for personerne på din remarketingliste. Ud fra disse oplysninger finder Google Ads automatisk nye potentielle kunder, hvis interesser og egenskaber minder om de interesser og egenskaber, som personerne på din remarketingliste har. Jo flere karakteristika og interesser personerne på dine remarketingliste har til fælles, jo bedre fungerer Tilsvarende målgrupper.

For at finde Tilsvarende målgrupper leder Google Ads i de millioner af apps og websites, der findes på Displaynetværket. Når dine remarketinglister ændrer sig, ændres din Tilsvarende målgruppe også. Tilsvarende målgruppe-lister oprettes ved hjælp af maskinlæring, og de er opbygget, så de dynamisk tilpasser sig til trends og ændringer i markederne. Disse modeller finder særligt effektive brugere, der ligner eksisterende kunder.

Bemærk:

Den oprindelige remarketingliste ekskluderes automatisk fra din liste med Tilsvarende målgrupper. Hvis en besøgende, som er på en liste med Tilsvarende målgrupper, bliver føjet til din remarketingliste, bliver han eller hun derfor fjernet fra listen med Tilsvarende målgrupper.

Kvalifikation til Tilsvarende målgrupper

Google identificerer automatisk, hvilke af dine remarketinglister der er kvalificerede til Tilsvarende målgrupper, baseret på en række forskellige faktorer, f.eks. følgende:

• Mindst 100 besøgende på basislisten (remarketingliste)
  • Hvornår disse besøgende kom på den oprindelige liste
  • Hvilke typer websites de pågældende har besøgt
  • Listen skal tilhøre din konto og ikke være delt

Mange typer remarketinglister kan bruges til at generere Tilsvarende målgrupper, herunder men ikke begrænset til: besøgende på website, app-brugere, kundematch, videoremarketing, CRM, Google Analytics og meget mere. Tilpassede lister er ikke kvalificerende. I nogle tilfælde er der ikke nok oplysninger til at generere en liste med Tilsvarende målgrupper. I disse tilfælde kan listen blive vist som "Ikke tilgængelig" i Målgruppeadministratoren.

Tilsvarende målgruppe-lister oprettes baseret på brugere, der deler de samme egenskaber som brugerne på basislisterne, uden nogen begrænsninger i geoplacering. Dette betyder, at for en virksomhed som for eksempel er baseret i Canada, vil brugerne på Tilsvarende målgruppe-listen ikke kun være begrænset til Canada. De vil komme fra forskellige steder globalt set.

Den listestørrelse, der er tilgængelig i målgruppeadministrator, vil vise dækning i alle mulige regioner. Når du opretter en ny kampagne, skal du anvende begrænsninger i geoplacering, hvis du kun vil nå estimat for et begrænset udvalg af de ønskede steder.

Husk!

Vi understøtter ikke at finde Tilsvarende målgrupper til lister, der er baseret på følsomme kategorier, såsom race, religion, seksuel orientering eller helbred. Al brug af Tilsvarende målgrupper er underlagt vores politik vedrørende tilpasset annoncering. Personer, der ikke ønsker at blive inkluderet på lister med tilsvarende målgrupper kan fravælge dette under Annonceindstillinger.

Det kan tage op til 72 timer, før din liste bliver vist.

Bedste praksis for Tilsvarende målgrupper

• Brug automatisk budgivning: Tilsvarende målgruppe pris pr. konvertering kan være op til 25% højere end remarketing, da disse lister målretter mod nye brugere. Udnyt tCPA eller tROAs for at få bedre effektivitetresultater. Hvis den vigtigste metric for succes er "konvertering", skal du bruge tCPA. eCPC er en budmodel, der designet til at optimere til klik fremfor for konverteringer.
  • Gør dine annoncer responsive: Udnyt responsiv annonce-design, hvor det er muligt, så dine annoncer retter sig mod de bedste kunder med den bedste nøjagtighed. Prøv variationer i "opfordring til handling"-tekster, billeder osv.
  • Rediger bud: Afhængig af din kampagnes effektivitet kan et højere bud hjælpe dig med at skille dig ud, eller et lavere bud kan spare på dit budget. Smart Bidding hæver eller sænker dine bud for dig med eksponeringsbaserede justeringer.
  • Geoplaceringer og sprog: Du bør vurdere, hvorvidt du skal foretage ændringer i geo og sprog på grund af bestemte aspekter af din virksomhed. Hvis for eksempel din virksomhed kun opererer på bestemte steder, eller hvis dit website kun er tilgængeligt på bestemte sprog.
  • Kommuniker med tredjeparter: Hvis du oplever problemer med ydeevnen i dine kampagner, og du bruger komponenter fra en tredjepart, skal du bruge tredjepartens support for at kontrollere, om de har nogen fejl.
  • Kampagnestruktur: Det er muligt at tilføje Tilsvarende målgruppe til en eksisterende remarketing-kampagne i en separat annoncegruppe. Det anbefales dog at have en separat kampagne for at have mere kontrol over budgettet, beskeder og måling.
  • Listestrategi: Overvej strategien for din remarketingliste. Din strategi vil påvirke, hvilke typer Tilsvarende målgruppe-lister, systemet genererer. Ideelt set bør du have dine planer og mål in mente, inden du opretter dine første remarketinglister. Det anbefales at starte med en kampagne med dine mest vellykkede lister. For eksempel en "svarer til konvertere"-liste eller dem med det højeste antal brugere.

Almindelige problemer med Tilsvarende målgrupper

Ikke nok rækkevidde (eller den tilsvarende målgruppe-liste er for begrænset)

• Prøv at øge dit bud, og tjekke metrics for dit eksponeringsresultat. Lav budgivning kan miste eksponeringer, mens høj budgivning kan bruge dit budget for hurtigt. Lave budgetter kan begrænse, hvor ofte dine annoncer vises, mens høje budgetter kan gøre kampagner dyre.
  • Prøv at tilføje en yderligere eller større Tilsvarende målgruppe-liste til din målretning. Du har måske valgt en liste, der er for begrænset.

Tilsvarende målgruppe-liste, der ikke genererer

• Det kan tage mindst 48 timer at generere Tilsvarende målgruppe-listen, efter basislisten er oprettet.
  • Begrænsede remarketinglister (<100-500 brugere) er mere tilbøjelig til ikke at generere en Tilsvarende målgruppe-liste.

CPA er for høj

• Prøv at reducere dit mål-CPA eller bud. Den anbefalede måde at reducere CPA på er at vente på, at læringsperioden er færdig (ca. 2 uger), og derefter begynde at reducere 20 % uge efter uge, og følge op på, hvor effektiv listen er. Hvis dit bud allerede er lavt, skal du prøve at hæve det. Nogle gange giver et lavt bud dig kun adgang til lager af lav kvalitet.
  • Prøv nye annoncematerialer og/eller landingssider – måske har dine annoncer ikke tilstrækkelige oplysninger, eller de er ikke overbevisende nok til at øge salget. Husk, at hver gang du ændrer annoncematerialet, vil algoritmen have brug for lidt tid til at tilpasse sig forandringen og finde nye mønstre.
  • Når du planlægger, hvordan du skal finde nye brugere, skal du tænke over, hvilke af disse brugeres attributter, der er vigtigst for din kampagne, samt hvor meget du ønsker at vægte visningskonverteringer.