Opret en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" ved hjælp af et Merchant Center-feed

Hvis du er forhandler, kan du bruge kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med et Google Merchant Center-feed til at promovere dit onlinelager og dit lokale butikslager, hjælpe med at booste trafikken til dit website eller din lokale butik og finde mere kvalificerede kundeemner. Få flere oplysninger om Shopping-annoncer.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" med en tilknyttet Merchant Center-konto og et tilknyttet feed. Få flere oplysninger om feeds.

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" er baseret på Googles AI til at generere kampagneindstillinger, der hjælper dig med at få mere ud af din annoncering. Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer om problemer, der kan påvirke effektiviteten. Brug navigationsmenuen til kampagneoprettelse til at gennemgå og løse disse problemer. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og konfigurerer en effektiv kampagne.

Tip! Hvis målene i denne artikel ikke svarer til de kampagnemål, du har konfigureret i Google Ads, giver Google yderligere valgmuligheder for oprettelse af kampagner af typen "Maksimal effektivitet". Få flere oplysninger om andre metoder til at oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".

På denne side

Før du begynder

• Sørg for, at din Merchant Center-konto er konfigureret med nødvendige produktoplysninger som f.eks. virksomhedsoplysninger, skatteoplysninger (kun USA), verificeret website, der er gjort krav på, forsendelsesindstillinger og et feed med alle dine produktoplysninger.
  • Sørg for, at din Google Ads-konto er knyttet til din Merchant Center-konto.
  • Automatisk oprettede aktiver kan ikke anvendes på Shopping-annoncer.

Vejledning

Hvis du bruger et Merchant Center-feed, skal du følge nedenstående vejledning for at oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Hvis du ikke er fortrolig med konverteringssporing, kan du læse Konfigurer konverteringssporing for dit website, før du konfigurerer dine mål.

Trin 1 af 6: Opret din kampagne, og vælg et mål

1. Klik på knappen Opret Create Button på din Google Ads-konto, og vælg derefter Kampagne.
  2. Vælg "Salg", "Kundeemner", "Websitetrafik", "Lokale butiksbesøg og promoveringer" eller "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" som dit kampagnemål.
  3. Når du har bekræftet dine konverteringsmål og valgt Maksimal effektivitet som kampagnetype, kan du klikke på Fortsæt.
    • Bemærk! Dine kontomål udfyldes automatisk, men du kan fjerne standardmålene eller tilføje nye mål baseret på det ønskede resultat.
  1. Vælg din Merchant Center-konto og dit land eller feedetiketten for det feed, via hvilket produkterne sælges.
  2. Angiv et kampagnenavn.
  3. Vælg Fortsæt.

Husk!

• Opdater eller fjern irrelevante eller forældede mål: Opdater konverteringsmål for at øge effektiviteten og undgå kontinuerligt at fjerne dem fra de mål, du målretter mod. Klik på ikonet med tre prikker 3 dot icon for at redigere eller fjerne irrelevante mål, eller gå til "Konverteringer" for at opdatere dine konverteringsmål på kontoniveau.
  • Angiv konverteringsværdier: Angiv konverteringsværdier for forskellige mål, eller når hver konvertering har forskellig værdi for din virksomhed. Hvis din kampagne f.eks. er optimeret til både telefonopkald og websitehandlinger, kan du angive værdien for telefonopkald som gennemsnitlig ordreværdi for salg. Googles AI optimerer til mål med det højeste ROAS.

Trin 2 af 6: Angiv dine budgivningspræferencer

1. Vælg en budstrategi i sektionen "Budgivning".
    • Konverteringer: Hvis du markerer afkrydsningsfeltet "Angiv en målpris pr. handling", forsøger kampagnen at opfylde den værdi for mål-CPA, du angiver.
    • Konverteringsværdi: Hvis du markerer afkrydsningsfeltet "Angiv et mål for annonceafkast", forsøger kampagnen at opfylde det mål-ROAS, du angiver.
  2. Markér afkrydsningsfeltet "Juster din budgivning for at få nye kunder" under "Kundeanskaffelse", hvis du vil justere din målgruppe, uanset hvilken budstrategi du har valgt. Få flere oplysninger om målet anskaffelse af nye kunder
    • Bemærk! For at kunne afgive bud med henblik på anskaffelse af nye kunder skal du inkludere et målgruppesegment med mindst 1.000 aktive medlemmer på mindst ét netværk.
  1. Hvis du vælger at optimere din kampagne med butiksmål med henblik på anskaffelse af nye kunder, skal du være opmærksom på, at kampagnen bliver vist for nye kunder baseret på følgende:
    • Allerede registrerede onlinekøbskonverteringer.
    • Allerede oprettede kundelister, der er blevet delt via "Kundematch".

Du kan finde oplysninger om anskaffelse af nye kunder i panelet "Oversigt over konverteringer – anskaffelse". Bemærk, at den eneste tilstand, der er kompatibel med butiksmål, er indstillingen "Kun nye kunder". Hvis du vælger "Værdi pr. ny kunde", bliver kampagnen ikke optimeret til anskaffelse af nye kunder, men kørt som en almindelig kampagne af typen "Maksimal effektivitet".

Angiv din budstrategi

Baseret på dine mål hjælper Maksimal effektivitet dig med at angive de rigtige bud for hver auktion for at optimere din kampagne.

• Hvis du sporer værdier med dine konverteringer, anbefales det, at du bruger budstrategien "Maksimér konverteringsværdi".
  • Hvis du ikke sporer konverteringsværdi, fordi alle konverteringer har lige stor værdi, kan du vælge budstrategien "Maksimér antal konverteringer".

Få oplysninger om, hvordan du vælger bud og budget.

Trin 3 af 6: Angiv dine kampagneindstillinger

1. Vælg de lokationer, der skal målrettes mod, under "Lokationer" på siden "Kampagneindstillinger".
  2. Hvis du vil målrette mod en lokation, der ikke er med på listen, skal du vælge Angiv en anden lokation, angive navnet på den lokation, du vil målrette mod, og derefter vælge Mål eller Ekskluder.
    • Hvis du vil målrette mod bestemte lokationer inden for en lokation, skal du vælge I nærheden og derefter vælge Mål eller Ekskluder lokationer.
  3. Vælg de sprog, dine kunder taler, på rullemenuen "Sprog". Du kan vælge flere sprog for at få dine annoncer vist for de relevante potentielle kunder.
    • Bemærk! Du kan få flere oplysninger om lokationsmålretning ved at bruge "Avanceret søgning". Du kan tilføje flere lokationer eller angive en lokation og en radius omkring den specifikke lokation, som du gerne vil målrette mod.
  4. Fuldfør konfigurationen af eventuelle andre relevante indstillinger under "Flere indstillinger", og klik på Næste.
Bemærk! Aktiver til Shopping-annoncer oprettes automatisk, hvis et Merchant Center-feed er knyttet til kampagnen.

Aktivér automatisk oprettede aktiver

Hvis du beholder automatisk oprettede aktiver, genererer kampagner af typen "Maksimal effektivitet" muligvis automatisk aktiver, hvis Googles AI forudsiger, at din kampagneeffektivitet kan forbedres. Googles AI organiserer tekst og billeder fra dine landingssider og viser dem i dine annoncer, når det forventes at kunne øge effektiviteten. Derefter kan du tilføje oplysninger som f.eks. brandfarver for at gøre din kampagne mere personlig.

Hvis både indstillingerne for automatisk oprettede aktiver (tekstaktiver og den endelige webadresse) i Google Ads er markeret og aktiveret for din kampagne, kan din endelige webadresse blive erstattet af et mere relevant domæne baseret på kundens hensigt. Bruger en dynamisk overskrift, beskrivelse og aktiver til annoncemateriale fra indholdet på din landingsside. Hvis du aktiverer denne funktion, kan du øge din kampagnes mulighed for at blive vist.

Bemærk! Hvis du kun tilføjer butiksmål, f.eks. butiksbesøg, kontakt og klik for at få rutevejledning, i en kampagne, understøttes udvidelse med endelig webadresse ikke.

Flere indstillinger

Du kan konfigurere annonceplanlægning, start- og slutdato for en kampagne og webadresseindstillinger under "Flere indstillinger".

Annonceplanlægning

Brug annonceplanlægning til at finde frem til, hvilke dage og tidspunkter din annonce skal vises på. For nogle måls vedkommende vil du måske kun have din annonce vist inden for åbningstiden, eller når du har mulighed for at tage dig af kundeforespørgsler.

Ekskluder brandtrafik

Bemærk! Funktionen brandlister frigives i 2023 med henblik på brug i kampagner af typen "Maksimal effektivitet", men den er endnu ikke tilgængelig for alle brugere.

Du kan forhindre, at annoncerne i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" vises i forbindelse med specifikke brandsøgninger (herunder stavefejl), ved at oprette en brandliste på din konto og anvende den på din kampagne af typen "Maksimal effektivitet".

Få flere oplysninger om brandrelaterede indstillinger for søgekampagner og kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Valgmuligheder for kampagnens webadresse

Sporingsoplysninger angives i sporingsskabelonen. Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" understøtter kun sporingsskabelonen på konto- eller kampagneniveau. Eventuelle sporingsskabeloner på et lavere niveau, f.eks. annoncegruppe- eller produktgruppeniveau, bliver automatisk fjernet.

Du kan bruge webadresseparametre i skabelonen for at tilpasse din endelige webadresse. Når der klikkes på en annonce, bruges disse oplysninger til oprettelse af din webadresse for landingsside.

Sidefeeds

Sidefeeds giver dig mulighed for at angive et sæt webadresser, der vil blive brugt til at vise annoncer i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", herunder til at generere dynamisk indhold som f.eks. overskrifter eller beskrivelser, når det forventes at passe bedre til brugerens hensigt.

Bemærk! Du skal have aktiveret automatisk oprettede aktiver for at kunne bruge sidefeeds. Denne funktion kan ikke bruges i kampagner af typen "Maksimal effektivitet", der har et Google Merchant Center tilknyttet.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger sidefeeds i Maksimal effektivitet.

Trin 4 af 6: Konfigurer dine aktivgrupper og aktiver

Googles standardindstilling er at generere aktiver automatisk på dine vegne, men du kan starte uden aktiver. Det anbefales dog, at du tilføjer dine egne aktiver for at maksimere din kampagnes effektivitet på tværs af platforme og opnå optimal effektivitet.

Hvis du knytter et Merchant Center-feed til din kampagne, genereres aktiver automatisk fra det, og du behøver ikke at angive yderligere aktiver. Det anbefales, at du stadig uploader overskrifter, beskrivelser og billeder, så Googles AI automatisk opretter og optimerer dit annoncemateriale.

Fortegnelsesgrupper er obligatoriske og angives som standard for alle produkter på den aktuelle Merchant Center-konto. Hvis du opretter en Shopping-annonce, skal du også følge nedenstående fremgangsmåde for at uploade aktiver.

1. Angiv et unikt navn for aktivgruppen på siden "Aktivgruppe".
  2. Bekræft fortegnelsesgrupperne til kampagnen. Fortegnelsesgrupper giver dig mulighed for at vælge, hvilke produkter der skal vises i annoncerne i dine kampagner. Som standard er det alle produkter på den tilknyttede Google Merchant Center-konto, der kan blive vist, men hvis du kun vil bruge udvalgte produkter, skal du følge denne fremgangsmåde:
    1. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon ud for "Alle produkter".
    2. Vælg Brug et udvalg af produkter i dine annoncer.
    3. Du kan vælge produkter efter kategori, brand, vare-id, stand, produkttype, kanal eller tilpassede etiketter på rullemenuen. Du kan også vælge flere værdier på én gang ved at indtaste produkttyper manuelt (adskilt af linjeskift).
    4. Markér de produkter, der skal med i annoncerne i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", så de bliver vist i kolonnen til højre. Klik på Red X icon ud for produktgruppen for at fjerne de pågældende produkter.
    5. Klik på Gem for at fuldføre konfigurationen af din kampagne af typen "Maksimal effektivitet".
  3. Opbyg din aktivgruppe ved at følge retningslinjerne nedenfor.
Aktiv Anbefalede retningslinjer for aktiver

Billede

Tilføj op til 15 billeder.
Logoer Tilføj op til 5 logoer
Videoer

Hvis du ikke uploader en video, genererer Google muligvis automatisk en ud fra dine andre aktiver. Hvis du vil fravælge automatisk genererede videoer, skal du uploade en video, når du opretter eller starter kampagnen.

I begge tilfælde ændrer Google automatisk størrelsen på dine videoannoncer for at øge effektiviteten og forbedre annoncekvaliteten på tværs af platforme. Husk! Hvis du ikke har planer om at uploade en video, skal du overveje, hvordan aktiver til annoncemateriale i en automatisk genereret video kan blive vist, hvis størrelsen ændres.

Hvis du ikke har en video, kan du bruge Google Ads-værktøjet til oprettelse af videoer til at oprette en video. Husk derefter følgende retningslinjer.

• Tilføj op til 5 videoer
  • Vælg videoformater baseret på, hvor dine annoncer skal køre. Videoer i vandret format kan blive justeret, så de vises i kvadratisk eller stående format.
Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en video ved hjælp af Aktivsamling.
Overskrifter (maks. 30 tegn) Tilføj op til 5 overskrifter
Lange overskrifter (maks. 90 tegn) Tilføj op til 5 lange overskrifter
Beskrivelser

Kort beskrivelse (maks. 60 tegn)

• Tilføj én kort beskrivelse

Lang beskrivelse (maks. 90 tegn)

• Tilføj op til 4 lange beskrivelser

*Lange beskrivelser understøttes ikke i lokale formater.

Opfordring til handling Vælg en opfordring til handling, der svarer til dine mål, f.eks. "tilmeld dig" eller "abonner".
Virksomhedsnavn Tilføj navnet på din virksomhed eller dit brand, som vises i teksten i din annonce.
Valgmuligheder vedrørende webadresse i annoncer Tilføj stien for din annoncerede webadresse, og vælg en anden endelig webadresse til mobilenheder.
Endelig webadresse Når Udvidelse med endelig webadresse er aktiveret, kan Google erstatte din endelige webadresse med en mere relevant landingsside, der er baseret på brugernes søgeforespørgsler. Google kan også generere dynamiske overskrifter, beskrivelser og aktiver, der matcher din landingsside. Få flere oplysninger om automatisk oprettede aktiver.
Tilpassede etiketter

Bemærk! Denne indstilling vises kun for konti, hvor der er konfigureret sidefeeds, og et sidefeed, der er knyttet til kampagnen. Få flere oplysninger om opsætning af sidefeeds.

Hvis du vil inkludere bestemte webadresser fra sidefeeds i dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet", skal du angive tilpassede etiketter fra dit feed for at angive, hvilke webadresser der skal bruges. Når udvidelse med endelig webadresse er aktiveret i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", medvirker sidefeeds til verificering af vores indeksering af de angivne webadresser, men der bliver muligvis også vist andre landingssider end dem, der er med i sidefeedet, via kampagnen.

Tip! Du kan oprette en eller flere aktivgrupper med aktiver, der er relateret til et enkelt tema eller en enkelt målgruppe. Når du har oprettet aktiver, kan du kombinere aktiver fra samme gruppe for at oprette annoncer, der vises på Google Søgning, Google Maps, Displaynetværket, YouTube, Gmail, Discovery-feedet og Google-partnerwebsites. Hold markøren over spørgsmålstegnet for at få flere oplysninger om kravene.

Du kan oprette én aktivgruppe, før du lancerer din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", og flere aktivgrupper efter konfigurationen. Dine aktiver bliver automatisk kombineret i alle relevante formater, så der kan vises så relevant annoncemateriale som muligt.

Målgruppesignaler

Målgruppesignaler giver dig mulighed for at tilføje målgruppeforslag, som gør automatiseringsfunktionen i Google Ads i stand til at optimere til de mål, du har valgt. Det er valgfrit, om du vil tilføje målgruppesignaler, men hvis du bruger målgruppesignaler, gør du det lettere for Googles AI at finde frem til den ideelle måde at optimere din kampagne på.

Husk, at kampagne af typen "Maksimal effektivitet" kan vise annoncer til relevante målgrupper, der er uden for dine signaler, men som har stor sandsynlighed for at konvertere, kan Maksimal effektivitet hjælpe dig med at nå dine effektivitetsmål.

Annoncekvalitet

Annoncekvalitet er en indikator for relevansen af og området for dine annoncematerialekombinationer. Med mere relevant og unikt indhold kan du gøre din annonce mere effektiv og øge chancerne for, at potentielle kunder får vist den rette annonce.

Annonceaktiver

Annonceaktiver bruges til at udvide dine annoncer og give folk flere grunde til at se annoncerne eller interagere med dem. Med aktiver tilføjes der nyttige virksomhedsdata under din annonce, f.eks. lokationer, yderligere links og priser. Det anbefales derfor at bruge aktiver i kampagner af typen "Maksimal effektivitet". Få flere oplysninger om aktiver.

I kampagner af typen "Maksimal effektivitet" er annonceaktiver knyttet til specifikke marketingmål, og aktiverne bliver fremhævet i henhold til det aktuelle mål for kampagnen. Annonceaktiver kan:

• Vis oplysninger, der giver brugeren mulighed for at få flere oplysninger om din virksomhed.
  • Vis handlinger, der inviterer brugeren til at gøre mere end at besøge websitet. En sådan handling kan f.eks. være at ringe til virksomheden, indsende en kundeformular eller få vist lokationer.
  • Give brugeren et incitament til at få flere oplysninger om virksomheden eller interagere mere med den.

Video Creation i Google Ads

Du kan enten uploade dine egne videoer, når du opretter kampagnen, eller bruge den gratis tjeneste til oprettelse af videoer i Google Ads til at oprette videoer i liggende eller liggende format for dine kampagner. Hvis du ikke har et videoaktiv, og du ikke vil bruge automatisk genererede videoer, kan du overveje at bruge værktøjet til videooprettelse. Hvis du vil oprette en video i Google Ads, skal du vælge en skabelon i Materialemappe og uploade følgende elementer:

• Brandingelementer som f.eks. et logo eller brandfarver
  • Billeder såsom produkt- eller livsstilsbilleder
  • Videovenlige beskeder

Når du opretter din video, justerer Google automatisk størrelsen på dine videoannoncer for at øge effektiviteten og forbedre annoncekvaliteten på tværs af platforme. Husk, at du også kan beskære eller omorganisere billeder i Google Ads, før du opretter og uploader din video til en udvalgt YouTube-kanal med henblik på brug i en kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en videokampagne.

Trin 5 af 6: Angiv dit budget

Med dit budget fastsætter du en månedlig opkrævningsgrænse for hver enkelt kampagne. Opkrævningsgrænsen er det gennemsnitlige daglige budget, du har angivet, ganget med det gennemsnitlige antal dage i en måned. Dit forbrug kan variere dagligt, men du kommer ikke til at betale mere end din månedlige opkrævningsgrænse. Få flere oplysninger om forbrugsgrænser.

For Maksimal effektivitet skal du gøre følgende:

• Angiv et gennemsnitligt dagligt budget på mindst 3 gange din CPA eller din pris pr. konv. for de konverteringshandlinger, du har valgt til din kampagne. Du har fleksibilitet til at ændre dit budget når som helst.
  • Tjek din konto dagligt for at se, hvor effektive dine kampagner har været hidtil.
  • Husk, at på de dage, hvor dine annoncer sandsynligvis sikrer dig mere trafik, kan forbruget være op til dobbelt så stort som dit gennemsnitlige daglige budget. Det opvejes dog af de dage, hvor forbruget er lavere end dit gennemsnitlige daglige budget.

Trin 6 af 6: Gennemgå og udgiv din kampagne

Før du fuldfører konfigurationen af din kampagne, får du vist en oversigt, hvor du kan gennemgå oplysningerne om din nye kampagne. Vælg Offentliggør kampagnen for at fuldføre processen.

Vigtigt! I de lande, hvor der er mulighed for at deltage i programmet for prissammenligningstjenester (CSS, Comparison Shopping Service), kan kampagner af typen "Maksimal effektivitet" bruges sammen med en hvilken som helst prissammenligningstjeneste. Annoncerne vises på sider med generelle søgeresultater og andre platforme, som CSS har tilvalgt. Få flere oplysninger om annoncering via prissammenligningstjenester.