Produkttilknytning: Knytt sammen Zapier og Google Ads

Zapier er en tredjeparts integreringspartner som gir deg muligheten til å integrere CRM-systemet ditt (system for kunderelasjonshåndtering), plattformen din for kundedata (CDP) eller en av de andre over 4000 appene deres med Google Ads slik at du får tilgang til de tilhørende funksjonene, for eksempel import av konverteringer utenfor nettet, oppretting av Kundematch-lister og eksport av potensielle salg.

Slik fungerer det

Du kan koble til Zapier for å opprette dataintegreringer (Zap-er), slik at du kan automatisere arbeidsflyter mellom nettprogrammer. Etterpå kan du koble til et produkt som støttes av Zapier, for eksempel Hubspot, Salesforce og Shopify. Du kan for eksempel bruke «Salesforce via Zapier»-tilknytningen for å sende Salesforce-kontakter til Zapier for dataintegrering, og deretter til Google Ads for å opprette en Kundematch-liste for målretting.

Knytt sammen Zapier og Google Ads

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å opprette tilknytning til Zapier og Google Ads:

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn Zapier under «Andre populære produkter», og klikk på Detaljer for å åpne vinduet.
  4. Klikk på Opprett tilknytning til Zapier. I det neste vinduet ser du mer informasjon om Zapier-brukergrensesnittet og -prisene.
  5. Klikk på Godkjenn.

Valgfritt: Under «Opprett dataintegrering i Zapier» klikker du på Opprett dataintegrering. Følg fremgangsmåten på Zapier-nettstedet for å opprette integreringen. Når du har opprettet tilknytning til Zapier, kan du lage og administrere kundelister ved å klikke på Gå til målgruppestyring.

Du har nå opprettet tilknytning til Zapier. Zapier er lagt til i listen kalt «Tilknyttede kontoer og produkter». Hvis du klikker på Administrer og opprett tilknytning, kommer du til en side der du kan fjerne tilknytningen til Zapier eller logge på Zapier-kontoen din og konfigurere kundelister, konverteringer og så videre. Du kan forlate denne siden ved å klikke på X-ikonet ved siden av Zapier-navnet øverst til venstre.

Fjern tilknytningen mellom Zapier og Google Ads

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn Zapier under «Tilknyttede kontoer og produkter», og klikk på Administrer og tilknytt.
  4. Finn kanalen, og klikk på Fjern tilknytningen i Handling-kolonnen.

Zapier-artikler

Linker til relatert innhold

Linker til Zapier-relatert innhold

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners