Producten koppelen: Zapier en Google Ads koppelen

Zapier is een externe integratiepartner waarmee u uw Customer Relationship Manager (CRM), Customer Data Platform (CDP) of een van hun andere meer dan 4000 apps kunt integreren met Google Ads om toegang te krijgen tot hun functies, zoals offline conversies importeren, Klantenmatch-lijsten maken en leads exporteren.

Hoe het werkt

U kunt Google Ads koppelen aan Zapier om gegevensintegraties (Zaps) te maken om workflows tussen web-apps te automatiseren. U kunt vervolgens verbinding maken met een product dat wordt ondersteund door Zapier, zoals Hubspot, Salesforce en Shopify. U kunt bijvoorbeeld de 'Salesforce via Zapier'-verbinding gebruiken, die Salesforce-contacten naar Zapier stuurt voor gegevensintegratie en vervolgens naar Google Ads om een Klantenmatch-lijst te maken voor targeting.

Zapier en Google Ads koppelen

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Zo koppelt u Zapier aan Google Ads:

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Beheerder Admin Icon.
  2. Klik op Gekoppelde accounts.
  3. Zoek Zapier onder 'Andere populaire producten' en klik op Details om het venster te openen.
  4. Klik op Zapier koppelen. Het volgende venster bevat aanvullende informatie over de gebruikersinterface en prijzen van Zapier.
  5. Klik op Machtigen.

Optioneel: Klik onder 'Gegevensintegratie maken in Zapier' op Gegevensintegratie maken. Gebruik de stappen op de Zapier-website om de integratie te maken. Nadat u Zapier heeft gekoppeld, kunt u klantenlijsten maken en beheren door op Naar Doelgroepbeheer te klikken.

Uw Google Ads-account is nu gekoppeld aan Zapier. Zapier wordt toegevoegd aan de lijst Uw gekoppelde accountproducten. Als u op Beheren en koppelen klikt, wordt u naar een pagina geleid waar u Zapier kunt ontkoppelen of kunt inloggen op uw Zapier-account en uw klantenlijsten, conversies, enzovoort instellen. Als u deze pagina wilt verlaten, klikt u linksboven op het X-icoon naast de naam Zapier.

Zapier en Google Ads ontkoppelen

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Beheerder Admin Icon.
  2. Klik op Gekoppelde accounts.
  3. Zoek onder 'Uw gekoppelde accounts en producten' naar Zapier en klik op Beheren en koppelen.
  4. Zoek het kanaal en klik in de kolom Actie op Ontkoppelen.

Zapier-artikelen

Gerelateerde links

Zapier-gerelateerde links

Over producten koppelen

Google-producten

Google Partners