Vis dine produkter sammen med dine videoannoncer

Animation af en videokampagne til handling med produkter tilknyttet

Gør dine YouTube-videoannoncer til en virtuel butiksfacade, når du føjer et produktfeed til din Videokampagne. Med denne annoncematerialetilføjelse kan du vise produktbilleder, der kan gennemses, under dine videoannoncer, så kunderne bliver inspireret til at besøge dit website og få flere oplysninger om din virksomhed eller foretage et køb.

Annoncører, der føjer produktfeeds til deres Videokampagner til handling, opnår i gennemsnit mere end 60 % flere konverteringer til en lavere pris (kilde: Interne Google-data fra hele verden, marts 2021 – sammenligning af 941 videokampagner med handling med produktfeeds med videokampagner med handling uden produktfeeds). Hvis du kører en kampagne for at opnå større opmærksomhed eller overvejelse, kan du oprette en undersøgelse af brandpåvirkning for at måle den samlede påvirkning.

Sådan fungerer det

• Når en bruger ser din videoannonce, udvides panelet under annoncen automatisk og viser dine produkter. På nuværende tidspunkt vises produkterne, når brugerens mobilenhed er i stående format.
  • Brugerne kan trykke på et produktbillede og gå direkte til produktets landingsside for at få flere oplysninger og købe produktet.
  • Der kan vises mindst 4 produktbilleder under videoannoncen.

Krav

1. Konfigurer et produktfeed i Merchant Center.
    • Medtag mindst 4 produkter. For at du kan opnå størst mulig effektivitet af Videokampagner, anbefaler vi, at du føjer mere end 4 produkter til dit feed.
    • Medtag billeder for hvert produkt, der vises i annoncen (billedformatet kan variere fra 0,6 til 1,4). Det er kun det primære billede, der bruges i annoncen.
    • Dine produkter skal overholde vores politikker vedrørende Shopping-annoncer og personligt tilpasset annoncering.
  2. Aktivér Shopping-annoncer på din Merchant Center-konto. Hvis du ikke har brugt Merchant Center før, kan du tilmelde dig via din Google-konto.
  3. Knyt din Merchant Center-konto til din Google Ads-konto.

Optimale løsninger: Fluebensikonet Optimale løsninger

• Sørg for, at produktspecifikationerne i dit feed er korrekte.
  • Sørg for, at dit produktfeed indeholder varer, der er tilgængelige i de lande, du målretter mod. Produkttilgængeligheden for din kampagne er baseret på indstillingerne i dit produktfeed.
  • Brug attributten 'varegruppe_id' item_group_id til store sælgerfeeds, der har identiske eller sammenlignelige varer. Denne attribut gør det muligt at gruppere produktvarianter i dit feed, så vi ikke viser identiske produktbilleder i din annonce.
  • Det kan tage op til 3 dage at godkende nye produktfeeds, så sørg for at tage højde for dette, når du planlægger dine kampagner.
  • Inkluder Google-videopartnere for at øge kampagnens rækkevidde. Med Google-videopartnere vises dine annoncer på udgiverwebsites og apps af høj kvalitet (foruden YouTube).

Husk!

• En opfordring til handling er påkrævet for alle annoncer i kampagner ved hjælp af et produktfeed. Hvis du ikke tilføjer din egen opfordring til handling, anvender vi automatisk opfordringen til handling "Køb nu" på hver annonce i kampagnen.
  • På nuværende tidspunkt understøtter Google Ads Editor ikke, at produktfeeds føjes til videokampagner.
  • Annoncevisningen er ikke begrænset til kun at vise eksponeringer med produktet. En del af annoncerne i kampagnen vises muligvis uden produkter.
  • Hvis der er knyttet aktiver til din kampagne (f.eks. aktiver til undersidelinks), vises produkter fra dit feed altid først (de lokationer, hvor produkterne er kvalificeret til at blive vist). Hvis dit mål er "Kundeemner", vises aktiver til kundeformularer først i stedet for dine produkter.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Føj et produktfeed til en ny kampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne.
  4. Vælg målet Salg, Kundeemner, Websitetrafik, Produkt- og brandovervejelse eller Brandbevidsthed og rækkevidde.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Klik på Næste.
  7. På næste side skal du rulle ned til sektionen "Produktfeed" og udvide feltet.
  8. Markér afkrydsningsfeltet, og vælg derefter et produktfeed på din Merchant Center-konto.

Bemærk! Sørg for at vælge det rigtige produktfeed, da du ikke kan ændre det, når du har gemt din kampagne.

9. Rul til sektionen "Produktfilter" for din annoncegruppe, og udvid feltet.
  10. Vælg de produkter, du vil vise i annoncegruppen. Vi viser som standard alle produkter fra dit feed (medmindre du vælger en anden mulighed).

Hvis du vælger at vise alle produkter, vælger vi produkter fra dit feed baseret på deres potentielle effektivitet. Du kan overveje at konfigurere et datasegment på din konto for at vise brugerne mere relevante produkter.

• Ingen – brug alle produkter: Alle kvalificerede produkter i dit feed kan vises.
    • Vælg specifikke produkter: Du vælger, hvilke produkter der kan vises under videoannoncen.
    • Opret tilpassede filtre: Vis produkter baseret på dine tilpassede etiketter i annoncen.
    • Ingen produkter: Fravælg, at dine produkter vises fra annoncegruppen (hvis produkterne f.eks. ikke matcher videoannoncen). Dette er praktisk, hvis du kører flere annoncegrupper fra den samme kampagne.
  11. Hvis du ser et advarselsikon ud for nogle af produkterne, skal du klikke på advarselsikonet og rette fejlene. Ellers vises dine produkter muligvis ikke i annoncen. Der skal være mindst 4 godkendte produkter, før produkterne kan vises i annoncen.
  12. Afslut konfigurationen af din kampagne. Vi viser et eksempel på, hvordan annoncen ser ud, før du færdiggør kampagnen.
  13. Klik på Opret en kampagne.

Føj et produktfeed til en eksisterende kampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på fanen Indstillinger.
  4. Vælg den kampagne, du vil redigere.
  5. Rul til sektionen "Produktfeed", og udvid feltet.
  6. Markér afkrydsningsfeltet, og vælg derefter et produktfeed på din Merchant Center-konto.
  7. Klik på Gem. Vi viser som standard alle produkter fra dit feed. Hvis du vil vælge, hvilke produkter du vil vise i dine annoncegrupper, skal du gå til annoncegruppeindstillingerne og åbne sektionen "Produktfilter".

Gennemgå effektiviteten af et produktfeed i en kampagne

Du kan segmentere dine annoncegrupper for at se, hvor effektivt dit produktfeed er, eller hvor brugerne går hen, når de klikker på et produkt.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på den kampagne, der indeholder produktfeedet.
  4. Klik på segmenteringsikonet Segment.
  5. Vælg Kliktype.
    • "Kliktype" segmenterer dine annoncegrupper efter brugerinteraktioner med dine annoncer. Metrics for produktfeeds vises i statistiktabellen.

Undgå at sammenligne produktfeedeffektiviteten i kampagnen med den samlede kampagnetrafik, da kampagnen indeholder trafik, der ikke er kvalificeret til produktfeeds, og som har en meget anderledes brugeradfærd og effektivitet. Hvis du vil sammenligne effektiviteten af kampagner med produktfeeds med kampagner uden produktfeeds, skal du oprette et videoeksperiment.