Meer informatie over de nieuwe Google Meet-app

De Meet-belfunctie voor Business en EDU maakt deel uit van een uitgebreide implementatie en is misschien nog niet beschikbaar.

Google Duo en Google Meet zijn samengevoegd in een nieuwe Meet-app voor videogesprekken en vergaderingen. De naam en het icoon van de Google Duo-app zijn veranderd in die van Google Meet . Ontdek hoe u de nieuwe Meet-app downloadt.

De beschikbare functies en versleutelingsmethoden in de Meet-app zijn verschillend tussen vergaderingen, bellen via Meet (alleen Business en EDU) en verouderde Meet-gesprekken (voorheen Duo). Ontdek meer informatie over de versleuteling van gesprekken en vergaderingen in Meet.

Meer informatie over vergaderingen

Belangrijk: U moet eerst zijn ingelogd op uw Google-account.

U kunt geplande of instant cloudversleutelde Google Meet-vergaderingen maken of eraan deelnemen via een link. Ontdek hoe u een Google Meet-videovergadering start of plant.

Vergaderingen bevatten de nieuwste Meet-functies voor bedrijven

Tips:

Meer informatie over bellen met Meet

Bellen met Meet (alleen beschikbaar voor Business en EDU):

Op uw mobiele telefoon kunt u cloudversleutelde 1-op-1-gesprekken met andere gebruikers in uw organisatie voeren door rechtstreeks naar hun Workspace-account te bellen om ze te laten weten dat u ze probeert te bellen. Meer informatie over hoe u kunt bellen met Meet.

Bellen met Meet bevat de nieuwste Meet-functies die geschikt zijn voor bedrijven Bellen met Meet bevat geen verouderde gespreksfuncties
  • Groepsgesprekken
  • Berichten
  • Momenten
  • Gezinsmodus
  • Klop Klop

Tip: Uw beheerder beheert Meet-gesprekken en -vergaderingen. Ontdek hoe u Meet-vergaderingen aanzet voor uw organisatie.

Meer informatie over verouderde Meet-gesprekken (voorheen Duo)

De klassieke end-to-end versleutelde functie van Duo waarbij je een nummer of groep rechtstreeks belt. Meer informatie over hoe u een oud Meet-gesprek start

Meer informatie over verouderde belfuncties

Na de upgrade van Duo naar Meet hebben we verouderde belfuncties van Duo toegevoegd aan de Meet-app. De upgrade voegt meer functies toe aan de app en Duo-gebruikers hoeven geen andere app te downloaden. U kunt nog steeds:

• 1-op-1- of groepsgesprekken voeren met vrienden en familie via uw telefoonnummer of e-mailadres;
  • leuke filters en effecten gebruiken;
  • berichten sturen,
  • de Google Assistent vragen om te bellen met uw bestaande apparaten;
  • Meet-momenten aanzetten;
  • Gezinsmodus gebruiken;
  • Voorbeeld in videogesprekken weergeven met Klop Klop.

Tips:

Download de nieuwe Meet-app op uw mobiele apparaat.

Toegang tot vergaderfuncties in de nieuwe Meet-app

Na de update kunt u een vergadering plannen, maken en eraan deelnemen. U krijgt ook toegang tot de verschillende vergaderfuncties en -mogelijkheden van Google Meet. Na de update kunt u:

Meer informatie over hoe u Google Meet-functies gebruikt in de nieuwe Meet-app

Belangrijk: U moet ingelogd zijn op een Google-account om vergaderfuncties te kunnen gebruiken. Accounts met alleen een telefoonnummer kunnen geen vergaderingen voeren.

Toegang tot belfuncties in de nieuwe Meet-app

Na de upgrade van Duo naar Meet hebben we belfuncties van Duo toegevoegd aan de Meet-app . De upgrade voegt meer functies toe aan de app en Duo-gebruikers hoeven geen andere app te downloaden. U kunt nog steeds alles doen wat u altijd in Google Duo deed, zoals:

• videobellen met vrienden en familie via uw telefoonnummer of e-mailadres,
  • leuke filters en effecten gebruiken,
  • berichten sturen,
  • de Google Assistent vragen om te bellen met uw bestaande apparaten.

De naam en het icoon van de Google Duo-app zijn veranderd in die van Google Meet . Gebruik Google Meet om videogesprekken en vergaderingen te voeren in één app.

• De bestaande functies voor videogesprekken van Google Duo blijven beschikbaar.
  • Als u Google Duo of Meet op dit moment kosteloos gebruikt, hoeft u niet te betalen voor de nieuwe functionaliteit.
  • De gespreksgeschiedenis, contacten en berichten in Google Duo blijven bewaard.
  • Er verandert niets aan Meet in Gmail.
  • Zakelijke en onderwijsbeheerders kunnen meer informatie bekijken over hoe ze de transitie soepel laten verlopen voor hun gebruikers. Bekijk hoe u belfuncties beheert voor uw gebruikers.
  • Als u de gecombineerde functionaliteit wilt gebruiken, moet u zorgen dat automatische updates aanstaan. Update de app op Android-apparaten.