Chromen sivupaneeli

Tietokoneen sivupaneelista löydät

• lukulistan
  • kirjanmerkit
  • historian
  • Google Haun ja muut palvelut
Sivupaneelin muokkaaminen
  • Sivupaneelin koon muuttaminen: Klikkaa paneelin sivua pitkään ja Vedä .
  • Näin voit muuttaa sivupaneelin sijaintia:
    1. Avaa Chrome tietokoneella.
    2. Valitse Lisää Lisää ja sitten asetukset ja sitten Ulkonäkö.
    3. Valitse Sivupaneeli-kohdasta puoli, jolle haluat paneelin avautuvan.
  • Sivupaneelin sulkeminen: Klikkaa oikeasta yläkulmasta Sulje Sulje.
Tietyn sivupaneelin kiinnittäminen ja irrottaminen

Voit kiinnittää tietyn sivupaneelin Chromessa. Voit kiinnittää

• Haun
  • lukulistan
  • kirjanmerkit
  • historian
  • lukutilan

Tietyn sivupaneelin kiinnittäminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  4. Kiinnittäminen:
    • Google Haku: Valitse Hae tältä sivulta Googlella.
    • Lukulista: Valitse Kirjanmerkit ja listat ja sitten Lukulista ja sitten Näytä lukulista.
    • kirjanmerkit: Valitse Kirjanmerkit ja listat ja sitten Näytä kaikki kirjanmerkit.
    • Historia: Valitse Historia ja sitten Ryhmittelyhistoria.
    • Lukutila: Valitse Lisää työkaluja ja sitten Lukutila.
  5. Klikkaa kuvakkeen nimen vierestä Kiinnitä yläpalkkiin Pin.
    • Profiilin Profiili vasemmalla puolella, Google Haku , kirjanmerkki , lukutila , Lukulista tai Historia tulevat saataville.

Tietyn sivupaneelin irrottaminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse profiilin Profiili vasemmalta puolelta:
    • Haku
    •  lukulista
    •  kirjanmerkit
    •  historia
    •  lukutila
  3. Valitse kuvakkeen nimen vierestä Irrota yläpalkista .

Vinkki: Voit myös klikata kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valita Irrota.

Verkkosivujen hakeminen Google Haun sivupaneelin kautta

Google Haun sivupaneelista saat tietoa selaamistasi sivustoista ja käyttämistäsi hakutyökaluista.

Avaa sivustolla Google Haun sivupaneeli, niin näet artikkelien ja muiden verkkosivujen tärkeimmät kohdat.

Näin voit hakea verkkosivulta Google Haun sivupaneelin kautta:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Hae tältä sivulta Googlella.
    • Jos haluat lisätietoa löytämästäsi tekstistä ja kuvista, kirjoita avainsanoja verkkosivulta.

Vinkkejä: