Kom godt i gang med virksomhedsprofiler for kæder.

Kæder kan bruge Google Virksomhedsprofil til at administrere deres virksomhedsoplysninger og tilpasse deres profiler på Google Søgning og Maps.

Via en bekræftet virksomhedsprofilkonto kan ejere af kæder bruge funktioner i Virksomhedsprofil til at fastholde nuværende kunder og tiltrække potentielle kunder.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig Virksomhedsprofil.

Dette kan du gøre

Du kan vælge de oplysninger, som potentielle kunder kan finde om din virksomhed i din virksomhedsprofil. Her er nogle ting, du kan gøre med din virksomhedsprofil:

• Administrer dine oplysninger. Du kan bruge et regneark til at opdatere flere oplysninger ad gangen f.eks. åbningstider og telefonnumre.
  • Kom i kontakt med dine kunder. Besvar anmeldelser og svar på ofte stillede spørgsmål.
  • Upload billeder af høj kvalitet. Giv dine kunder en idé om, hvad de kan forvente.
  • Administrer, hvem der har adgang til dine virksomhedsprofiler med stedbaserede grupper.
  • Opret annoncer for at øge din virksomheds tilstedeværelse på nettet.

Sådan finder kunderne dine oplysninger

Når potentielle kunder søger efter en virksomhed på Google, kan din virksomhedsprofil blive vist i deres søgeresultater. Om der bliver vist oplysninger om din kæde, når en kunde søger efter en virksomhed, afhænger af faktorer som søgerelevans, afstand i forhold til den potentielle kundes aktuelle geografiske placering og mulighed for eksponering af kæden.

Der kan bl.a. blive vist følgende oplysninger om din kæde i virksomhedsprofilen:

• Website
  • Rutevejledning
  • Telefonnummer
  • Kundeanmeldelser
  • Billeder
  • Kort beskrivelse af din virksomhed

Med en bekræftet virksomhedsprofil kan du kontrollere antallet af dublerede profiler, der vises for din virksomhed. Selvom de fleste dubletter vil blive fjernet i forbindelse med massebekræftelsesprocessen, kan du også rapportere virksomhedsprofiler, som bør fjernes.

Administrer din virksomhedsprofil

Bekræft din virksomhed, og anmod om ejerskab af kontoen
Sådan gør du krav på dine virksomhedsoplysninger og administrerer din konto:
Interager med kunder
Herunder kan du se, hvordan du kan øge bevidstheden om din virksomhed og engagementet med dine kunder:
Administrer din kædes oplysninger
Herunder kan du se, hvordan du kan administrere din kædes attributter:
  • Opret en virksomhedsoversigt: Google Maps kan vise et kort resumé af din kædes tilbud. Kontakt os, hvis du opdager, at nogen af oplysningerne er forkerte. Så retter vi dem for dig.
  • Inkluder oplysninger fra virksomheden: Angiv en kort beskrivelse af virksomheden, f.eks. hvad I tilbyder, hvad der gør jer til noget særligt, jeres historie og andet, der kan være nyttigt for kunderne at vide.
  • Angiv særlige åbningstider for din virksomhed: De dage, hvor din virksomhed har en anden åbningstid end ellers, f.eks. på grund af ferie eller helligdage, kan du angive særlige åbningstider på forhånd. Hvis du planlægger særlige åbningstider, gælder dine almindelige åbningstider fortsat for alle øvrige dage.
  • Opret bookinglinks: Tilbyder en måde, hvor kunderne kan foretage en reservation direkte ved at tilmelde sig et samarbejde med en planlægningsudbyder
  • Inkluder handlinger, såsom onlineordrer og reservationer: Din virksomhedsprofil kan indeholde links til specifikke handlinger som onlineordrer eller reservationer.
Administrer dine kæders attributter
Google bruger en række forskellige kilder, når der indsamles oplysninger om, hvad en kæde har af tilbud. Hvis du kan se, at attributterne for din kæde er forkerte, skal du kontakte support for at løse problemet.
Nogle attributter, såsom "har Wi-Fi" eller "tilbyder udendørs siddepladser" osv.) kan redigeres af virksomhedsejeren. Få flere oplysninger om hvilke attributter du kan redigere, og hvordan du kan redigere dem
Angiv adresseoplysninger, hvis du befinder dig i en anden bygning.
Hvis en filial af din virksomhed holder til i en anden bygning, f.eks. et indkøbscenter, der allerede har en profil på Virksomhedsprofil, kan du anmode om at få vist disse oplysninger på din virksomhedsprofil. Dette kan være nyttigt for kæder, der ikke viser deres skiltning på ydersiden af den bygning, hvor de holder til.
Tip! Google kan ikke garantere, at disse oplysninger vil blive vist, når nogen søger efter din virksomhed.