Començar a utilitzar Perfils d'empresa per a cadenes

Les cadenes poden fer servir Perfil d'empresa a Google per gestionar la informació de l'empresa i personalitzar els seus perfils a la Cerca de Google i a Maps.

Des d'un compte verificat de Perfil d'empresa, els propietaris de cadenes poden utilitzar les funcions de Perfil d'empresa per atreure clients potencials i conservar els actuals.

Obtén més informació sobre com pots registrar-te a Perfil d'empresa.

Què pots fer?

Pots triar la informació que veuen els clients potencials sobre l'empresa al teu perfil d'empresa. Aquí tens algunes coses que pots fer amb Perfil d'empresa:

• Gestionar la teva informació. Pots utilitzar un full de càlcul per actualitzar la informació de manera massiva, com ara l'horari d'obertura i els números de telèfon.
  • Interaccionar amb els clients. Respon a les ressenyes i a les preguntes més freqüents.
  • Publicar fotos d'alta qualitat. Dona als clients una idea de què poden esperar.
  • Controlar qui té accés als teus perfils d'empresa mitjançant els grups d'ubicacions.
  • Crear anuncis per millorar la presència en línia de l'empresa.

Com troben els clients la teva informació

Quan els clients cerquen una empresa a Google, és possible que aparegui el teu perfil d'empresa als resultats de la cerca. Factors com ara la rellevància de la cerca, la distància del comprador i la notorietat de la cadena determinen si la informació de la cadena es mostra quan un client cerca una empresa.

La informació que el perfil d'empresa mostra sobre la cadena pot incloure els elements següents:

• Lloc web
  • Indicacions
  • número de telèfon
  • ressenyes dels clients
  • fotos
  • Breu resum sobre l'empresa

Un perfil d'empresa verificat t'ajuda a controlar el nombre de perfils duplicats que es mostren per a la teva empresa. Si bé la majoria de duplicitats es poden resoldre en el procés de verificació massiva, també pots marcar perfils d'empresa perquè se suprimeixin.

Gestionar un perfil d'empresa

Verificar una empresa i sol·licitar la propietat de l'accés al compte
A continuació s'explica com pots reclamar un perfil d'empresa i gestionar el compte:
Interaccionar amb els clients
A continuació s'indiquen algunes maneres de millorar la notorietat de l'empresa i la implicació amb els clients:
  • Crea publicacions: pots crear publicacions que t'ajudin a mantenir els clients informats sobre els esdeveniments de vendes, els productes nous o populars i els serveis de la teva cadena. Les publicacions amb ofertes són útils per atraure clients potencials.
  • Respon a les ressenyes dels clients: respon a les ressenyes per inspirar confiança als clients actuals i per guanyar clients potencials nous.
  • Presenta els productes: pots utilitzar anuncis d'inventari local per presentar els productes i incrementar la presència de l'empresa en superfícies amb molt trànsit. Amb els anuncis d'inventari local els clients poden veure quin tipus de productes ven una empresa i si una botiga s'ajusta a les seves necessitats.
  • Respon a les preguntes dels clients: a Google Maps per a Android, els clients poden fer i respondre preguntes sobre la teva empresa. També pots respondre directament a aquestes preguntes.
  • Envia missatges directament als clients: l'aplicació Google Maps et permet xatejar amb els clients que troben els teus perfils d'empresa i respondre a les seves preguntes. Els missatges amb els clients et poden ajudar a atreure clients potencials i a conservar els actuals.
  • Informa de ressenyes potencialment inadequades: pots marcar una ressenya perquè se suprimeixi si infringeix les directrius sobre polítiques de Google Maps.
Gestionar la informació d'una cadena
A continuació s'indica com pots gestionar la informació de la cadena:
  • Escriu un resum sobre l'empresa: Google Maps pot proporcionar un resum en forma de breu paràgraf curt del que ofereix la cadena. Si detectes que alguna dada del resum és incorrecta, contacta amb nosaltres i farem els canvis necessaris.
  • Inclou informació de l'empresa: introdueix una descripció breu de la teva empresa: què ofereixes, què et diferencia de la resta, la teva història o qualsevol altra informació que sigui útil per als clients.
  • Defineix horaris especials per a l'empresa: per als dies en què l'horari de l'empresa no sigui l'habitual, com ara per vacances o en esdeveniments especials, pots indicar un horari especial amb antelació. Quan programes un horari especial, el teu horari habitual es manté en la resta de dies.
  • Crea enllaços de reserva: ofereix als clients la possibilitat de fer reserves directament registrant-te en un gestor de reserves
  • Inclou accions, com ara comandes o reserves en línia: el perfil d'empresa pot incloure enllaços a accions determinades, com ara comandes o reserves en línia.
Gestionar els atributs d'una cadena
Google utilitza diverses fonts per recollir informació sobre el que ofereix una cadena. Si creus que els atributs de la teva cadena són incorrectes, contacta amb el servei d'assistència per solucionar-ho.
Alguns atributs, com ara "Té Wi-Fi" o "Té terrassa exterior", els pot editar el propietari de l'empresa. Obtén més informació sobre quins atributs pots editar i com ho pots fer
Definir la informació de la ubicació si s'és dins d'un altre complex
Si una sucursal de la teva empresa està situada dins d'un altre complex, com ara un centre comercial que ja té un perfil d'empresa, pots sol·licitar que aquesta informació es mostri al teu perfil. Això pot ser útil per a cadenes que no tinguin un rètol a l'exterior de l'edifici on es troben.
Consell: Google no pot garantir que aquesta informació es mostri quan se cerqui la teva empresa.