Tilføj en appdatastrøm til en App + Web-ejendom

Dette er en del af betaversionen af App + Web-ejendom.

Disse funktioner vil blive lanceret løbende over de næste par uger.

Hvis du ikke har oprettet en Analytics-konto, kan du følge denne vejledning for at tilføje en konto, ejendom og appstrøm.

Hvis du allerede har en Analytics-konto og -ejendom, og du vil tilføje en appstrøm til den pågældende ejendom:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator og gå til den ejendom, hvor du vil tilføje appstrømmen.
  3. Følg anvisningerne her for at tilføje en appstrøm.

Hvis du vil tilføje en webstrøm til den samme ejendom, skal du følge vejledningen ovenfor, men bruge valgmuligheden webstrøm.