Verkon datastriimin lisääminen Sovellus + Verkko ‑omaisuuteen

Tämä ohjekeskuksen artikkeli liittyy Sovellus + Verkko ‑omaisuuden betaversioon.

Analytics-sovellus ei tällä hetkellä tue Sovellus + Verkko ‑omaisuuksia.

Jos et ole vielä luonut Analytics-tiliä, lisää tili, omaisuus ja verkkostriimi seuraamalla näitä ohjeita.

Jos sinulla on jo Analytics-tili ja ‑omaisuus ja haluat lisätä verkkostriimin kyseiseen omaisuuteen, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja ja siirry siihen omaisuuteen, johon haluat lisätä verkkostriimin.
  3. Lisää verkkostriimi seuraamalla näitä ohjeita.

Jos haluat lisätä samaan omaisuuteen sovellusstriimin, seuraa edellä olevia ohjeita, mutta valitse verkkostriimin sijaan sovellusstriimi.

Uuden mittaustagin käyttöönotto

Kun lisäät omaisuuteen uuden verkkostriimin, voit toimia jommallakummalla seuraavista tavoista:

• Luo uusi mittaustagi: Analytics luo tagin, jonka lisäät joko verkkosivuillesi tai Google Tag Manager ‑säilöön. Lue lisää mittaustagin käyttöönotosta.
  • Käytä aiemmin lisättyä tagia: Analyticsissa voit lisätä datastriimisi mittaustunnuksen aiemmin lisättyyn Analyticsin yleiseen sivustotagiin. Voit ottaa mittaustagin käyttöön tällä tavalla seuraamalla Analyticsissa annettuja ohjeita.