Redaktionelle krav

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

For at sikre en god brugeroplevelse stiller Google krav om, at alle annoncer, aktiver og destinationer lever op til nogle meget høje faglige og redaktionelle standarder. Vi tillader kun annoncer, som fremtræder tydelige og professionelle, og som fører brugerne videre til indhold, der er relevant, nyttigt og let at interagere med.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer.

Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.
Overtrædelse af nedenstående politikker medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Krav til virksomhedsnavn

Denne politik gælder for de annonceformater, hvor der stilles krav om, at feltet Virksomhedsnavn er udfyldt.

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Angivelse af et virksomhedsnavn, der ikke matcher domænet, annoncørens officielle navn eller den promoverede app, der kan downloades

Rødt kryds Salgsfremmende sprogbrug i feltet Virksomhedsnavn

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende krav til virksomhedsnavn.

Brug af store bogstaver

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Store bogstaver, der ikke bruges korrekt eller til det tilsigtede formål

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende brug af store bogstaver.

Billedkvalitet

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Billeder, der vises på langs eller på hovedet, eller som ikke udfylder hele den valgte billedstørrelse

Rødt kryds Billeder, der er slørede eller utydelige eller indeholder ulæselig tekst, eller billeder, hvor motivet ikke kan genkendes

Rødt kryds Billeder, der ryster, blinker eller på anden måde virker distraherende

Rødt kryds Annoncer, der går ud over rammen eller på anden vis forstyrrer visningen af websitet eller appen

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Learn more about the Image quality policy.

Misbrug af annoncefunktioner

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer eller aktiver, hvor annonceenhedens funktioner ikke bruges til det tilsigtede formål

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende misbrug af annoncefunktioner.

Telefonnummer i annonceteksten

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Angivelse af et telefonnummer i annonceteksten

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende telefonnummer i annonceteksten.

Tegnsætning og symboler

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Tegn eller symboler, der ikke bruges korrekt eller til det tiltænkte formål

Rødt kryds Ugyldige eller ikke-understøttede tegn

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende tegnsætning og symboler.

Gentagelse

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Ikke-standardiserede, effektjagende eller unødige gentagelser af navne, ord eller udtryk

Rødt kryds Aktivtekst, hvor ord eller udtryk i det aktuelle aktiv eller et andet aktiv i samme annoncegruppe eller kampagne eller på samme konto gentages

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende gentagelse

Sproglig stil og stavemåde

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer eller aktiver, hvor der ikke bruges almindeligt accepteret stavemåde eller grammatik

Rødt kryds Annoncer eller aktiver, der er uforståelige eller ikke giver mening

Rødt kryds Annoncer eller aktiver, der overskrider tegnbegrænsningen for dobbeltbreddesprog

Rødt kryds Annoncer eller aktiver, der ikke er i tråd med den informative præsentationsform, der kendetegner Google-søgeresultater

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende sproglig stil og stavemåde.

Uacceptabel brug af mellemrum

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Udeladelse af et mellemrum eller tilføjelse af ekstra mellemrum

Rødt kryds Overdreven eller effektjagende brug af mellemrum

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende uacceptabel brug af mellemrum.

Uidentificeret virksomhed

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncer eller destinationer uden angivelse af det produkt, den tjeneste eller den juridiske enhed, der promoveres

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende uidentificeret virksomhed.

Videokvalitet

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Videoer, der er slørede eller utydelige, har dårlig lydkvalitet eller indeholder ulæselig tekst eller uigenkendelige motiver

Hvis du ikke kan redigere videoen, så den overholder disse krav, skal du uploade en anden video, der overholder politikken.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende videokvalitet.