Hallinnoijan tilit: Hallinnoijan tilillä liikkuminen

Hallinnoijan tilin eri sivuilla näkyy monenlaista dataa kaikista suoraan tai epäsuorasti hallinnoijan tiliin linkitetyistä tileistä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten hallinnoijan tilillä liikutaan. Lisätietoa hallinnoijan tilien toiminnasta saat artikkelista Google Adsin hallinnoijan tilit.

Hallinnoijan tilillä on neljä pääsivua: Yleiskatsaus, Suositukset, Tilit ja Kampanjat.

Huom. Jos hallinnoijan tilillä on suuri määrä tilejä, osa näistä ominaisuuksista ei välttämättä ole vielä käytettävissä.

Yleiskatsaus

Yleiskatsaus-sivu on ensimmäinen näyttöön tuleva sivu, kun kirjaudut Google Adsin hallinnoijan tilillesi. Tältä sivulta, samoin kuin henkilötilien Yleiskatsaus-sivuilta, saat nopeasti kokonaiskuvan asiakastiliesi kehityksestä. Lue lisää artikkelista Tietoja hallinnoijan tilien Yleiskatsaus-sivusta

Suositukset

Hallinnoijan tilisi Suositukset-sivun avulla voit parantaa ylläpitämiäsi tilejä. Sivulle on koottu yhteen paikkaan erilaisia suosituksia, jotka ovat käytettävissä kaikilla asiakastileilläsi. Lue lisää suosituksista.

Tilit

Hallinnoijan tilisi Asetukset-sivulta voit siirtyä Kehitys-, Alatilin asetukset- ja Budjetit-sivuille.

Lisäksi voit millä tahansa näistä kolmesta sivusta klikata Tilit-sarakkeessa olevaa tilin nimeä, kun haluat siirtyä suoraan kyseisen henkilötilin sivulle. Kaikki saatavilla olevat Google Ads ‑ominaisuudet ovat käytössäsi ja voit tehdä tarvittavia muutoksia.

Kampanjat

Kampanjat-sivulla voit luoda ja ylläpitää asiakastiliesi kampanjoita. Artikkelissa Tietoja hallinnoijan tilin Kampanjat-sivusta on lisätietoja siitä, mitä tällä sivulla voi tehdä. Voit esimerkiksi kopioida ja liittää kampanjoita, mainosryhmiä, mainoksia, yleisöjä ja avainsanoja.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Perustietoa hallinnoijan tileistä