Comptes de gestor (MCC): supervisar el rendiment de diversos comptes des d'un compte de gestor

Amb un compte de gestor de Google Ads és fàcil veure el rendiment de tots els comptes de client.

Aquest article explica les diferents maneres de supervisar el rendiment dels vostres comptes des de diverses pàgines del compte de gestor. Si voleu obtenir més informació sobre els informes per a comptes de gestor, llegiu l'article Crear i programar informes de rendiment des d'un compte de gestor.

Consultar dades a la pàgina Rendiment

A la pàgina Rendiment del compte de gestor podeu veure les dades de rendiment del nivell de compte de tots els vostres comptes gestionats. Podeu consultar, per exemple, el nombre de clics que ha rebut un compte durant l'interval de dates que heu seleccionat i comparar-lo amb el nombre de clics que han rebut altres comptes.

També podeu veure informació relacionada amb els costos dels comptes, com ara el CPC mitjà i el cost mitjà. A la part inferior de la taula trobareu els totals de despesa corresponents als vostres comptes gestionats. Tingueu present que si teniu comptes gestionats que mostren dades de cost en una moneda diferent de la del vostre compte de gestor, no veureu els totals de despesa si no apliqueu la capa "Moneda convertida" a la taula.

Consultar dades a la pàgina Campanyes

A la pàgina Campanyes podeu consultar tota la gamma d'estadístiques de rendiment per a les campanyes dels comptes gestionats en l'interval de dates que seleccioneu. Si voleu, també podeu canviar la visualització perquè es mostrin només els comptes que us interessen.

Nota

En el cas dels comptes especialment grans, és possible que no puguem mostrar dades de la visualització predeterminada en què figuren tots els comptes. Això també pot passar en el cas dels comptes filtrats quan la selecció encara és extensa. Si això passa, us demanarem que definiu millor la selecció i que creeu un conjunt de comptes més petit.

Funcions útils de les pàgines Rendiment i Campanyes

A continuació teniu algunes funcions de les pàgines Rendiment i Campanyes que us poden ajudar a veure més fàcilment les dades de rendiment dels diversos comptes:

• A la columna "Compte" es mostra el nom del compte gestionat associat a les dades que veieu.

• A la columna "Gestor directe" es mostra la persona que gestiona directament un compte determinat.
  • Els filtres o segments us permeten restringir o estructurar les dades de la visualització per adaptar-les a les vostres necessitats.
  • El selector d'interval de dates us permet limitar o ampliar les dades de la visualització a un període de temps concret.
  • A la columna "Etiquetes de compte" podeu consultar i ordenar els comptes segons les etiquetes de comptes personalitzades que hàgiu creat.
  • La capa "Moneda convertida" es pot aplicar als comptes gestionats en què les dades de cost es mostren en una moneda diferent de la del vostre compte de gestor. En fer-ho, veureu els valors en la moneda convertida a sota dels valors en la moneda local en totes les columnes de la taula que continguin dades de cost. També podreu ordenar i filtrar aquests valors de moneda convertida i veure els totals per columnes en la moneda del compte de gestor.

Enllaços relacionats

Pàgina sobre el tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió de comptes

Altres