Canvis en la segmentació per públic: Google Ads ja no admetrà els públics similars (també coneguts com a "segments similars")

Tal com vam anunciar l'1 de novembre de 2022, els públics similars es canviaran a solucions més duradores, i es trauran de Google Ads.

Què passarà l'agost de 2023?

• Els segments similars es trauran gradualment de tots els grups d'anuncis i totes les campanyes de Google Ads, i es preveu que el procés es completi a finals de mes.
  • Continuareu tenint accés a l'historial d'informes dels segments de públic similar de les campanyes anteriors.

Tingueu present que:

• A les campanyes de display i d'acció de vídeo que encara utilitzin segments de públic similar després de l'1 d'agost de 2023 s'activarà la segmentació optimitzada.
  • De la mateixa manera, a les campanyes de vídeo amb objectius de "Consideració de la marca i del producte" o "Notorietat de marca i abast" s'activarà l'expansió del públic.
  • Si vau desactivar aquesta funció abans de l'1 d'agost de 2023, els grups d'anuncis i les campanyes que estiguin orientats a segments similars es posaran en pausa. Assegureu-vos de reactivar-los i afegir-hi criteris de segmentació rellevants.

Altres notes:

• Els segments de públic propis corresponents s'afegiran com a senyal a la segmentació optimitzada i com a criteris de segmentació per a l'expansió del públic.
  • Si heu activat l'aplicació automàtica amb la recomanació "Utilitza la segmentació optimitzada", continuarà funcionant tal com està previst. Podeu continuar gestionant l'aplicació automàtica des de la pàgina Recomanacions.

A partir de l'1 d'agost, es trauran tots els segments similars de tots els grups d'anuncis i totes les campanyes de Google Ads. Continuareu tenint accés a l'historial d'informes dels segments similars de les campanyes anteriors.

En lloc de segments similars, els diferents tipus de campanyes oferiran solucions diferents per ajudar-vos a aprofitar les dades pròpies, arribar al públic adequat i millorar el rendiment de les campanyes perquè pugueu optimitzar directament els vostres objectius empresarials.

Si heu utilitzat segments similars a les campanyes de display o d'acció de vídeo i encara no heu activat la segmentació optimitzada, l'heu d'activar per arribar a públics addicionals i ampliats i optimitzar els vostres objectius de conversió. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar la segmentació optimitzada.

Si heu utilitzat segments similars a les campanyes de vídeo de notorietat, d'abast o de consideració, heu d'incloure els segments de dades pròpies als vostres grups d'anuncis i heu d'activar l'expansió del públic per arribar a persones similars a les de les dades pròpies.Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar l'expansió del públic.

Si heu fet servir segments similars a les campanyes de cerca o de compres i no utilitzeu Smart Bidding, us recomanem que l'utilitzeu amb les campanyes. Si ja utilitzeu Smart Bidding o publiqueu campanyes Màxim rendiment, no cal que feu res, ja que les campanyes Màxim rendiment aprofiten senyals de les vostres dades pròpies.

Nota per a Display & Video 360:
Si heu utilitzat segments similars a les línies de comanda d'acció de vídeo de YouTube a Display & Video 360 i encara no heu activat la segmentació optimitzada, l'heu d'activar. Per a altres tipus de línies de comanda de vídeo de YouTube, podeu utilitzar l'expansió del públic quan estigui disponible durant la primera meitat del 2023.

Per què es fa aquest canvi?

Com que els mètodes de màrqueting en línia són cada vegada més restringits, el creixement de la vostra empresa requereix estratègies noves i més duradores. La millor manera d'anticipar-se a aquests canvis és mitjançant la IA de Google, que us ajuda a arribar a públics rellevants i a mesurar els resultats de maneres centrades en la privadesa. Per aquest motiu, actualitzarem els públics similars a solucions més potents i basades en la IA, com ara la segmentació optimitzada, l'expansió del públic i Smart Bidding, que us ajudaran a aprofitar les dades pròpies i a optimitzar els objectius de màrqueting.

Què canviarà a partir de 2023?

• Canvis l'1 d'agost de 2023:
    • No podreu utilitzar segments similars per a la segmentació ni per als informes.
    • Els segments similars es trauran de tots els grups d'anuncis i totes les campanyes.
    • Els segments similars no es mostraran a Google Ads ni al Gestor de públics.
    • No s'inclouran segments similars a les estadístiques ni als informes de Google Ads. L'historial d'informes continuarà estant disponible.
    • Les regles de valor de conversió que utilitzin segments similars no funcionaran, i el valor de conversió no s'ajustarà en funció dels segments similars.

Què podeu fer per preparar-vos per a aquests canvis?

En el cas de les campanyes de cerca i de les campanyes de compres estàndard

Objectiu Tàctica actual Solució recomanada
Aconseguir resultats

Observació o segmentació de segments similars amb Smart Bidding

+

Informes sobre els segments similars

Acció que cal dur a terme: no cal que feu res.

1. Tots els segments de llista de clients, inclosos els segments de llista de clients sense segmentació, s'inclouran com a senyal als models de Smart Bidding automàticament (tret que hàgiu desactivat aquesta opció al nivell de compte).
  2. Segmentació: els segments similars no estaran disponibles per a la segmentació.
  3. Informes: les estadístiques de públic pròpies de la pàgina Estadístiques us permetran entendre com els segments propis generen valor, ja sigui a través de conversions o mitjançant senyals per a les vostres ofertes. Aquestes estadístiques estaran disponibles per a tothom a finals de març de 2023.
Valorar els usuaris de manera diferent

Ofertes manuals en segments similars

o regla de valor de conversió en segments similars

Utilitzeu Smart Bidding per valorar automàticament els usuaris en funció de les conversions o del valor de conversió.

Regles de valor de conversió: els segments similars no estaran disponibles per a les regles de valor.

Adquisició de clients nous

Segmentació per segment similar de compradors

Objectiu d'adquisició de clients nous.

En el cas de les campanyes de display i d'acció de vídeo

Objectiu Tàctica actual Solució recomanada
Millorar el rendiment i arribar a usuaris nous Segmenteu per segments similars amb la segmentació optimitzada o sense, alhora que feu servir els segments de públic afí, els segments al mercat i els segments personalitzats de Google.

Acció que cal dur a terme: incloeu els segments propis.

Si la segmentació optimitzada no està activada, activeu-la.

Incloeu les vostres dades pròpies (per exemple, els segments de llista de clients) als públics com a suggeriments per a la segmentació optimitzada, que ajudaran a millorar el rendiment. Continueu desenvolupant les pràctiques recomanades per crear segments personalitzats i utilitzar els segments al mercat i de públic afí de Google.

Valorar els usuaris de manera diferent Segmentar per segments similars en campanyes o grups d'anuncis diferents

Acció que heu de fer: utilitzeu la segmentació optimitzada juntament amb les llistes pròpies com a suggeriments de públic.

En el cas de les campanyes de vídeo d'abast, de notorietat o de consideració de YouTube

Objectiu de l'anunciant Tàctica actual Solució recomanada

Segmentar per arquetip de client determinat per notorietat o consideració

Segmentació per segments similars

Acció que heu de fer: utilitzeu l'expansió del públic.

Utilitzeu dades pròpies als grups d'anuncis i activeu l'expansió del públic per ampliar l'abast a usuaris similars, en funció de les dades pròpies.

Preguntes més freqüents

Desplega-ho tot

1. Què és la segmentació optimitzada i com la fem servir com a substituta dels segments similars?

En funció de l'objectiu de la campanya, la segmentació optimitzada us ajuda a arribar a públics nous i rellevants amb probabilitats de fer una conversió. La segmentació optimitzada va més enllà dels segments de públic seleccionats manualment a la campanya, a fi de trobar segments que puguin haver passat desapercebuts als anunciants i millorar el rendiment de la campanya. En lloc de segmentar per un segment similar, podeu activar la segmentació optimitzada al grup d'anuncis i incloure els segments de dades propis com a suggeriments. Si voleu excloure usuaris dels segments propis, podeu fer-ho amb les exclusions de públic.

2. Què passarà amb les dades del meu historial de segments similars? Podré utilitzar-lo en endavant?

Continuareu tenint accés a les dades de l'historial de rendiment de qualsevol segment similar afegit a les campanyes i als grups d'anuncis.

3. Experimentaré canvis negatius en el rendiment o pèrdues d'ingressos?

Aquestes actualitzacions no haurien de provocar la pèrdua d'ingressos. Les solucions alternatives que es descriuen més amunt han de proporcionar un rendiment equivalent o millor als objectius de la campanya.

4. Què he de fer per preparar-me per a aquest canvi?

Consulteu la taula de més amunt en què es mostren els objectius específics i les accions relacionades que heu de dur a terme. També podeu continuar utilitzant la segmentació per llista de clients per arribar als clients i fomentar-ne la reimplicació a Google Ads.