Om automatisk budgivning

Med automatisk budgivning kan du nå dine effektivitetsmål uden at skulle en masse arbejde og gætteri. I modsætning til manuel CPC-budgivning behøver du ikke at opdatere bud for specifikke annoncegrupper eller søgeord manuelt. Google Ads angiver bud for dine annoncer ud fra sandsynligheden for, at den fører til et klik eller en konvertering, som hjælper dig med at opnå et konkret mål for din virksomhed.

Forskellige typer strategier til automatisk budgivning kan hjælpe dig med at øge antallet af klik, synligheden og antallet af konverteringer. Automatiske budstrategier "lærer" løbende ud fra oplysninger om et buds effektivitet med henblik på optimering af fremtidige bud. Få flere oplysninger om, hvordan du fastsætter en budstrategi ud fra dine mål

I denne artikel beskrives de forskellige forretningsmål og den automatiske budstrategi, der bedst opfylder hvert mål.

Bemærk! Læs Om automatisk budgivning til Shopping-kampagner, hvis du vil bruge automatisk budgivning i en Shopping-kampagne.

Sådan optimeres automatisk budgivning til søgekampagner via Smart Bidding

Smart Bidding udnytter fordelene ved målorienteret automatisk budgivning og anvender dem på konverteringer (klik, der konverteres til køb eller tjenester) og konverteringsværdier. Der tages højde for den unikke kontekst for hver eneste søgning ud fra en bred vifte af signaler på auktionstidspunktet, heriblandt enhed, lokation, tidspunkt på dagen, remarketingliste, sprog og operativsystem. Smart Bidding bruger en funktion, der kaldes "auktionsbudgivning i realtid", som angiver et bud for hver forespørgsel. Mål-CPA, Mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer og Maksimér konverteringsværdi er alle eksempler på Smart Bidding-strategier. Få flere oplysninger om Smart Bidding

Eksempel

Måske vil du øge antallet af konverteringer på tværs af dine kampagner ud fra et CPA-mål, men du har ikke tid til at angive en individuel maks. CPC for hvert enkelt søgeord. Hvis du anvender mål-CPA som en porteføljebudstrategi på kampagnerne og angiver et CPA-mål, kan Google Ads optimere dine bud ved hjælp af avanceret AI, så der opnås størst mulig effektivitet.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan Smart Bidding fungerer, ved at læse Din guide til Smart Bidding, Om Smart Bidding og En mere "intelligent" metode til budgivning på Søgenetværket.

De forskellige typer automatiske budstrategier

Mål Budstrategi

Øg antallet af websitebesøg.

Maksimér antal klik angiver dine bud med henblik på at sikre dig så mange klik som muligt inden for dit budget.

"Maksimér antal klik" kan enten vælges som en standardstrategi for en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Maksimér antal klik

Få flere oplysninger om, hvordan du kan maksimere antal klik for Shopping-kampagner

Øg synligheden.

Måleksponeringsandel: Der angives bud med det formål at få din annonce vist allerøverst på siden, øverst på siden eller et hvilket som helst sted på siden med Google-søgeresultater.

Måleksponeringsandel er kun tilgængelig på Søgenetværket, enten som en standardstrategi i en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Måleksponeringsandel

Opnå flere konverteringer med din aktuelle mål-CPA.

Smart Bidding

Mål-CPA angiver bud for at hjælpe dig med at få så mange konverteringer som muligt til den målpris pr. handling (CPA, cost-per-action), som du angiver. Nogle konverteringer kan koste mere eller mindre end din mål-CPA.

Mål-CPA kan enten vælges som en standardstrategi for en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Hvis Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi er tilgængelig for din kampagnetype, anbefaler vi, at du bruger det i stedet for mål-CPA.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi uden at angive en mål-CPA, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere konverteringsværdien for dine kampagner.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi med en angiven mål-CPA, hjælper vi dig med at få så høj en konverteringsværdi som muligt med det angivne mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend).

Få flere oplysninger om Mål-CPA

At opnå et mål for annonceafkast (mål-ROAS, target return on ad spend), når hver konvertering værdisættes separat.

Smart Bidding

Med mål-ROAS angives der bud med det formål at opnå så høj en konverteringsværdi som muligt med det mål for annonceafkast, som du angiver. Nogle konverteringer kan give et højere eller lavere afkast end dit mål.

Mål-ROAS kan enten vælges som en standardstrategi for en enkelt kampagne eller som en porteføljebudstrategi på tværs af flere kampagner.

Få flere oplysninger om Mål-ROAS

Få flere oplysninger om Mål-ROAS til Shopping-kampagner

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer mål-ROAS for hotelannoncer

Opnå flere konverteringer med maksimal udnyttelse af dit budget.

Smart Bidding

Med budstrategien Maksimér antal konverteringer optimeres der til konverteringer.

Du har mulighed for at angive en mål-CPA for din budstrategi Maksimér antal konverteringer, hvilket betyder, at Smart Bidding forsøger at få så mange konverteringer som muligt til den mål-CPA, du angiver. Hvis muligheden mål-CPA ikke er indstillet, forsøger Maksimér antal konverteringer at bruge dit budget, så der opnås så mange konverteringer som muligt.

Med budgivning til maksimering af konverteringsværdi optimeres der til konverteringsværdi. Smart Bidding-strategien "Maksimér konverteringsværdi" giver dig mulighed for at angive et mål-ROAS, hvilket betyder, at der optimeres til den højest mulige konverteringsværdi ud fra det mål for annonceafkast (mål-ROAS, Target Return on Advertising Spend), du angiver. Hvis muligheden mål-ROAS ikke er angivet, er målet med strategien "Maksimér konverteringsværdi" at bruge dit budget på at opnå så høj en konverteringsværdi som muligt.

Med "Maksimér konverteringsværdi" fokuseres der på det område, du vil maksimere, men forbruget begrænses i henhold til det valgte budget.

Se "Maksimér antal konverteringer" ift. "Maksimér konverteringsværdi"

Få flere oplysninger om Maksimér antal konverteringer.

Få større konverteringsværdi med maksimal udnyttelse af dit budget.

Smart Bidding

Med Maksimér konverteringsværdi angives der bud med det formål at sikre dig så høj konverteringsværdi som muligt for din kampagne med maksimal udnyttelse af dit budget.

Med "Maksimér konverteringsværdi" fokuseres der på det område, du vil maksimere, men forbruget begrænses i henhold til det valgte budget.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi uden at angive et mål-ROAS, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere konverteringsværdien for dine kampagner.

Når du bruger Maksimér konverteringsværdi med et angivet mål-ROAS, hjælper vi dig med at få så høj en konverteringsværdi som muligt med det angivne mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend).

Når du opretter en budgivningsstrategi til maksimering af konverteringsværdi, kan du angive et mål-ROAS (annonceafkast).

Se "Maksimér antal konverteringer" ift. "Maksimér konverteringsværdi"

Få flere oplysninger om Maksimér konverteringsværdi

Opret en automatisk budstrategi

Du kan oprette en automatisk budstrategi for en enkelt kampagne (standardstrategi) eller flere kampagner (porteføljebudstrategi) på følgende måder:

• Opret en ny kampagne.
  • Opret eller rediger fra kampagneindstillingerne.
  • Opret fra "Budstrategier"

Følg denne fremgangsmåde for at oprette, gennemgå eller administrere dine budstrategier:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.

Læs Konfigurer Smart Bidding, hvis du vil konfigurere en budstrategi.

Tip! Læs Sådan opnår du de ønskede resultater via Smart Bidding, hvis du stadig er i tvivl om, hvordan hver enkelt budstrategi fungerer.

Fordelene ved Smart Bidding

Smart Bidding er et sæt konverteringsbaserede budstrategier – mål-CPA, mål-ROAS og udvidet CPC – som i kraft af avanceret AI gør det muligt at finde frem til det optimale bud til hver eneste auktion. Der tages højde for den unikke kontekst for hver enkelt søgning ud fra en bred vifte af signaler på auktionstidspunktet, heriblandt enhed, lokation, tidspunkt på døgnet, remarketingliste, sprog og operativsystem.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan Smart Bidding fungerer, ved at læse Om Smart Bidding eller downloade vores Guide til Smart Bidding på Displaynetværket.