Altres empreses restringides

Restringim l'ús de Google per fer publicitat a determinats tipus d'empreses per evitar que s'aprofitin dels usuaris, encara que hi hagi empreses concretes que sembli que compleixen les altres polítiques. Sobre la base de les revisions continuades que fem, de l'opinió dels usuaris i de les autoritats de protecció del consumidor, de vegades identifiquem productes o serveis propensos a un ús inadequat. Si creiem que determinats tipus d'empreses suposen un risc injustificat per a la seguretat i l'experiència dels usuaris, és possible que adoptem una posició conservadora i limitem o aturem la publicació dels anuncis afectats.

A continuació teniu alguns exemples del que no heu de fer amb els vostres anuncis. Descobriu què succeeix si infringiu les nostres polítiques.

Sol·licitud de fons

Not allowed Només es permet sol·licitar fons o donacions en nom de polítics, partits polítics o organitzacions benèfiques exemptes de pagar impostos.

Nota: a la destinació de l'anunci s'ha d'indicar clarament si les donacions estan exemptes d'impostos o no.

Consulteu com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat

Programari gratuït per a ordinadors

Not allowed Els anuncis de programari gratuït per a ordinadors només es permeten si inclouen el nom del programari concret que es promociona i dirigeixen els usuaris a la font autoritzada per distribuir-lo en línia.

Exemples: fitxers executables en ordinadors o portàtils (com ara fitxers comprimits, .exe, .dmg, extensions, connectors, complements o aplicacions per a ordinadors) que es poden baixar sense haver de facilitar cap informació de pagament; versions de prova gratuïtes; programari gratuït; programari de prova; programari de semipagament, i versions de demostració que ofereixen contingut per baixar

Nota: la font autoritzada no pot tenir antecedents ni una mala reputació per haver infringit les polítiques.

Eina de resolució de problemes: empreses no admeses
  1. Registreu el vostre lloc web com a font autoritzada per a la distribució si sou l'editor del programari concret que voleu promocionar. Si determinem que el lloc web és la font autoritzada, podem aprovar els anuncis rebutjats.
  2. Canvieu la destinació de l'anunci. Si ja hi ha un altre lloc web registrat com a font autoritzada per a la distribució del programari, editeu l'anunci perquè l'URL final dirigeixi els usuaris a la destinació aprovada.

Un cop heu editat i desat l'anunci, s'envia a revisió. La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que per a alguns calgui més temps si requereixen una revisió més complexa.

Si no podeu o no voleu esmenar aquestes infraccions, traieu l'anunci; si no ho feu, és possible que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Serveis locals

Com a part d'una versió beta limitada, els anuncis de serveis de serralleria i de reparació de portes de garatge estan restringits en determinades àrees. Per poder anunciar la vostra empresa en aquestes àrees, heu de sol·licitar una verificació avançada. Obteniu més informació sobre la verificació avançada.

Els anuncis de serveis locals es podran publicar igualment a les àrees que no estiguin restringides encara que l'empresa no hagi finalitzat el procés de verificació.

Advertiments al consumidor

Per a les àrees d'empresa en què els advertiments al consumidor són comuns, Google pot limitar la manera en què es publiquen els anuncis sobre aquests productes i serveis.

Exemple: les subhastes per centaus (Google Ads només publicarà anuncis de subhastes per centaus si s'inclou la frase "subhasta per centaus" o termes similars a la consulta de l'usuari. A la Xarxa de Display de Google, aquests anuncis només es publicaran en llocs relacionats amb subhastes).

Què és un advertiment al consumidor?

Els advertiments al consumidor són alertes que proporcionen informació sobre els riscos i els avantatges de determinats productes i serveis. Aquestes alertes normalment les distribueixen organitzacions que ajuden a protegir els consumidors. Alguns exemples d'organitzacions que emeten advertiments als consumidors són la Comissió Federal del Comerç (EE.UU.), l'Oficina de Comerç Just (Regne Unit), l'Agència d'Assumptes del Consumidor (Japó) i altres agències regionals que protegeixen els interessos dels consumidors. Les organitzacions d'assessorament als consumidors poden estar regulades pel govern, però també poden estar gestionades per altres grups de defensa dels consumidors.

Com afecten els anuncis els advertiments al consumidor?

Si s'emet un advertiment al consumidor sobre un producte determinat en un país, Google pot canviar la manera com es publica aquest producte arreu del món. Això permet que els usuaris que cerquen específicament aquests tipus de productes continuïn veient els anuncis relacionats, però protegeix els usuaris que pot ser que no coneguin els aspectes que preocupen els consumidors sobre productes semblants.

Venda d'articles gratuïts

No es permet el següent:

No es permet Cobrar per productes o serveis l'oferta principal dels quals provingui d'un govern o una administració pública i estigui a disposició del públic de manera gratuïta o a un preu inferior

Exemples (llista no exhaustiva): serveis de sol·licitud de passaport o carnet de conduir; sol·licitud d'assegurança mèdica; documents de registres oficials, com ara partides de naixement, certificats de matrimoni o registres d'empreses; resultats d'exàmens; calculadores fiscals, o serveis de directori telefònic, o de gravació o desviació de trucades, que siguin de pagament i que promocionin (als anuncis o en les paraules clau) números de contacte d'empreses no vinculades per oposició als seus propis serveis de directori telefònic o de desviació de trucades

Nota: podeu incloure prestacions gratuïtes als productes o serveis que oferiu. Per exemple, un proveïdor de serveis de televisió pot oferir contingut d'accés públic amb el contingut de pagament, o una agència de viatges pot oferir un servei de sol·licitud de visat amb un paquet de vacances. Tanmateix, el producte o servei gratuït no es pot promocionar com a oferta principal.

Obteniu informació sobre com podeu corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat

Eina de resolució de problemes: serveis de directori telefònic de pagament

Per determinar si els anuncis d'un servei de directori telefònic de pagament compleixen la política de venda d'articles gratuïts, tenim en compte els aspectes següents:

• Si el contingut de les paraules clau està relacionat amb empreses no vinculades o serveis públics (per exemple, el vostre anunci es pot rebutjar si utilitzeu paraules clau com ara "seguretat social", "serveis de pensions", noms d'empreses o paraules clau de marca).

• Si al text de l'anunci es diu que sou el centre d'atenció telefònica d'un servei públic o d'una empresa no vinculada, en comptes d'un servei de directori telefònic de pagament.

• Si la pàgina de destinació està dissenyada per imitar el lloc web d'una empresa no vinculada o d'un servei públic, a fi de dissimular el fet que el servei proporcionat és un servei de directori telefònic o de desviació de trucades.

Tanmateix, si utilitzeu paraules clau com ara "servei de directori telefònic" i el vostre anunci és clar pel que fa a la naturalesa i al cost del servei i compleix totes les polítiques de Google Ads, podeu anunciar el vostre servei a través de Google Ads.

En cas que detectem que un anunci no compleix aquesta regla, el rebutjarem i no permetrem que es publiqui. Us enviarem un correu electrònic per informar-vos que l'anunci ha estat rebutjat i per indicar-vos quina infracció de les polítiques ha provocat el rebuig. Si observem infraccions contínues de la política en qüestió, pot ser que ja no us permetem mostrar anuncis en una pàgina de destinació o un compte associats.

La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que per a alguns calgui més temps si requereixen una revisió més complexa. Si no podeu o no voleu esmenar aquestes infraccions, traieu l'anunci; si no ho feu, és possible que el vostre compte se suspengui en el futur pel fet de contenir massa anuncis rebutjats.

Venda d'entrades per a esdeveniments

No es permet Els venedors d'entrades per a esdeveniments poden fer publicitat si han obtingut la certificació de Google. Tingueu en compte que, si distribuïu entrades o enllaceu a llocs web que ho fan, heu de complir determinats requisits de destinació per poder obtenir la certificació.

Requisits relatius als anuncis de distribució d'entrades per a esdeveniments

No es permet:

No es permet Anuncis publicats per venedors que distribueixen entrades (o enllacen a llocs web que ho fan) i que no compleixen els requisits aplicables relatius als anuncis

Serveis de fiances

No es permet:

No es permet La publicitat de serveis de fiances

Exemples: agències comercials i serveis de fiances, caça-recompenses, fiançadors, serveis de finances per a persones immigrades i serveis de fiances per arrest

Assistència tècnica de tercers per a consumidors

No es permet:

No es permet Assistència tècnica proporcionada per proveïdors externs amb relació a productes tecnològics i serveis en línia per a consumidors

Exemples (llista no exhaustiva): assistència tècnica per a comptes en línia (per exemple, per restablir contrasenyes o iniciar la sessió) i per resoldre problemes, implementar mesures de seguretat, eliminar virus, configurar la connexió a Internet i instal·lar programari.

Nota: es permeten els anuncis de venda de tecnologia per a consumidors en què la pàgina de destinació pugui contenir funcions de navegació relacionades amb l'assistència tècnica.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.