Krav vedrørende destination

Vi ønsker, at kunderne skal have en god brugeroplevelse, når de klikker på en annonce, så annoncedestinationerne skal tilbyde brugerne unik værdi og være funktionelle, nyttige og nemme at navigere i.

Her er nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Se, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Destinationsoplevelse

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Destinationer eller indhold, hvor navigationen er unødigt vanskelig eller frustrerende

Eksempler: Websites med pop op-vinduer eller mellemliggende annoncer, der indvirker på brugerens mulighed for at se det indhold, der blev anmodet om, websites, der deaktiverer eller indvirker på brugen af Tilbage-knappen i browseren; websites, der ikke indlæses hurtigt i de mest populære browsere og på de mest populære enheder, eller hvor der skal downloades endnu en applikation, inden landingssiden kan vises (almindelige browserplugins er ikke omfattet heraf)

Ikke tilladt Links, der igangsætter en downloade direkte fra annoncen, eller som fører til en e-mailadresse eller en fil

Eksempler:: Billeder, video, lyd, dokumenter

Bemærk! Denne politik omfatter PDF-filer, selv hvis PDF-filen er oplysende eller omfatter produktspecifikationer.

Ikke tilladt Destinationer, hvor der forekommer vildledning.

Eksempler: Websites med automatisk omdirigering til en anden side uden nogen handling fra brugerens side og websites, der indeholder annoncer, som minder om system- eller websiteadvarsler eller fejlmeddelelser.

Fejlfinding: Destinationsoplevelse
  1. Find problemet. Brug ovenstående politik og de yderligere forklaringer herunder til at identificere problemet.

Pop op-vinduer: Vi betragter et hvilket som helst vindue, uanset indhold, der åbnes ud over den oprindelige landingsside, som et pop op-vindue. Her er nogle eksempler:

• Tidsbestemte pop op-vinduer
    • Selvlukkende pop op-vinduer
    • Periodiske pop op-vinduer
    • Pop op-vinduer, der genereres fra selve annoncen
    • Pop op-vinduer med download
    • Pop under-vinduer

Vi tillader mellemliggende annoncer, så længe de ikke forhindrer en bruger i at forlade et website. Mellemliggende annoncer minder om pop op-vinduer, men tilladte mellemliggende annoncer er rent faktisk en type grafik, som vises på landingssiden i stedet for at åbne et nyt browservindue, og som ikke forhindrer en bruger i at forlade websitet eller appen.

Hvis det ikke er dig, der styrer funktionaliteten på din landingsside, skal du kontakte din webhost eller websitets eller appens ejer og bede vedkommende om at fjerne alle pop op-vinduer fra landingssiden.

2. Løs problemet med annoncens destination. Hvis du ikke kan løse problemet med annoncens destination, skal du opdatere annoncen med en ny destination, der overholder denne politik.
  3. Rediger annoncen. Dette medfører, at annoncen og dens destination indsendes til fornyet gennemgang.

De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. Det kan dog i nogle tilfælde tage længere tid, hvis der er brug for en mere kompleks gennemgang.

Følg denne vejledning for at løse et eventuelt problem med vildledning på dit website:

1. Tjek statussen for dit website i Google Search Console.
  2. Fjern alle forekomster af vildledning på dit website.
  3. Følg disse retningslinjer med henblik på fornyet gennemgang.
  4. Hvis det ved gennemgangen konstateres, at der ikke længere forekommer vildledning på websitet, godkendes visningen af dine annoncer.
Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Utilstrækkeligt originalt indhold

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Destinationsindhold, der er designet med det primære formål at vise annoncer

Eksempler: Generering af trafik (enten via "arbitrage" eller på anden vis) til destinationer med flere annoncer end originalt indhold, meget lidt eller intet originalt indhold eller overdreven annoncering

Ikke tilladt Destinationsindhold, der er kopieret fra en anden kilde, uden at der er tilføjet værdi i form af originalt indhold eller ekstra funktionalitet

Eksempler: Spejling, indramning og udtræk af indhold fra andre kilder, skabeloner eller forudgenererede websites, der blot giver brugerne kopier af det samme indhold

Ikke tilladt Destinationer, der kun er designet til at sende brugere andre steder hen

Eksempler: Overgangssider, doorway-sider, gateways eller andre mellemliggende sider, der kun bruges til at linke til andre websites

Ikke tilladt Brug af et parkeret domæne som en annoncedestination

Eksempler: Et website, der kun har til formål at reservere en webadresse

Ikke tilladt Destinationer, der er uforståelige eller ikke giver mening

Eksempler: Tomme sider, volapyk på landingssiden

Fejlfinding: Utilstrækkeligt originalt indhold

Denne overtrædelse kan løses på to måder:

1. Løs problemet med annoncens destination. Fokuser på straks at give brugeren nyttigt, unikt og originalt indhold, og sørg for ikke at "plastre" destinationen til med annoncer, uanset hvor relevante de måtte være i forhold til din annoncetekst. Fjern alle HTML-rammesæt, der kopierer indhold fra andre domæner end annoncens landingssidedomæne. Hvis dit website eller din app har en søgefunktion, skal du sørge for, at søgeresultaterne ikke blot kopieres fra andre websites. Kontrollér, om dit websites registrering er udløbet.

Når du har opdateret destinationen, så den overholder vores politikker, skal du redigere annoncen og gemme den. Dette medfører, at annoncen og dens destination indsendes til fornyet gennemgang.

2. Vælg en anden destination. Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at ændre destinationen, skal du redigere annoncens endelige webadresse, så den peger på en anden del af dit website eller din app, som overholder politikken.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Destinationen matcher ikke

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Annoncer, der ikke nøjagtigt viser, hvor brugeren føres hen

Eksempler: Den annoncerede webadresse er "www.google.com", men brugeren føres til en landingsside med webadressen "www.youtube.com", eller funktionen til indsættelse af søgeord bruges på domænet på øverste eller næstøverste niveau for den annoncerede webadresse, f.eks. "www.{søgeord}.com"

Ikke tilladt Et domæne eller et domænenavn i den annoncerede webadresse, der ikke matcher den endelige webadresse og webadressen til mobilenheder

Eksempler: Annonceret webadresse: google.com og endelig webadresse: example.com eller annonceret webadresse: example.com og endelig webadresse: example.org

Ikke tilladt Der bruges ikke et underdomæne, som klart og tydeligt adskiller et website fra alle de øvrige websites, der hostes på det pågældende domæne eller fra det overordnede domæne

Eksempel: Annonceret webadresse: blogspot.com og endelig webadresse: mycompany.blogspot.com

Bemærk! Et underdomæne er ikke påkrævet, hvis domænet kun bruges af én virksomhed.

Ikke tilladt Omdirigeringer fra den endelige webadresse, der omdirigerer brugeren til et andet domæne

Eksempel: Den endelige webadresse http://example.com omdirigerer til http://example2.com

Ikke tilladt Sporingsskabeloner, der ikke fører til det samme indhold som den endelige webadresse

Eksempel: Den endelige webadresse fører til en produktkategoriside, men sporingsskabelonen fører brugeren til en specifik produktside

Fejlfinding: Destinationen matcher ikke
  1. Gennemgå dine webadresser. Websitet eller appen i din annonce (dette er din annoncerede webadresse) skal helt nøjagtigt vise, hvilket website eller hvilken app folk videresendes til, når de klikker på din annoncen (dette er din landingsside). Landingssiden er det sted, som folk ender efter at have passeret eventuelle omdirigeringer, der er knyttet til den destinationswebadresse, endelige webadresse eller sporingsskabelon, du har angivet.

E-mailen med din afvisning viser dig, hvilket domæne din annonce pegede på, da den blev gennemgået. Du kan også bruge Search Console til at tjekke den endelige landingsside for din webadresse for at sikre dig, at det resulterende domæne matcher domænet i din annoncerede webadresse.

Søgeordswebadresser: Denne politik gælder for søgeordswebadresser, der ikke matcher den annoncerede webadresse. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer søgeordswebadresser.

Sporing: En sporingsparameter i den endelige webadresse kan medføre en destinationsuoverensstemmelse, hvis der ikke indsættes {ignore} før sporingsparameteren. Hvis du bruger sporing i din endelige webadresse, der omfatter et dynamisk id fra et tredjepartssporingssystem, skal du medtage {ignore} før sporingsparameteren i din endelige webadresse.

Ikke tilladt Ikke tilladt: http://example.com/?tracking=123&id=DynamicId

Ikke tilladt Tilladt: http://example.com/?{ignore}tracking=123&id=DynamicId

Sporingsskabeloner: Hvis du har brug for at omdirigere til et andet domæne, kan du overveje at opsætte en sporingsskabelon. Husk! Sporingsskabeloner skal videresende brugeren til det samme indhold som den endelige webadresse. Eventuelle ændringer, som sporingsskabelonen foretager af webadressen, herunder ændringer af parametre og underdomæner, kan medføre, at brugerne videresendes til andet indhold end den endelige webadresse.

Ændringer af sporingsskabeloner på annonce-, søgeords- eller undersidelinkniveau gennemgås automatisk. Hvis du har oprettet sporingsskabelonen for en hel annoncegruppe, kampagne eller konto, skal du dog anmode om en gennemgang, når du har rettet skabelonen.

Proxyadresser i annoncerede webadresser: I forbindelse med visse shoppingplatforme, lægemiddeltermer, forhandlere og domæner med upassende sprogbrug kan man nogle gange bruge et andet domæne for at undgå at vise det upassende sprogbrug. Anmod om en gennemgang for at finde ud af, om du er kvalificeret. Bemærk! Denne mulighed er ikke tilgængelig for udvidede tekstannoncer.

2. Rediger dine webadresser, så de overholder politikken.

Når du redigerer og gemmer din annonce, sendes den til os med henblik på gennemgang. De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. Det kan dog i nogle tilfælde tage længere tid, hvis der er brug for en mere kompleks gennemgang. Hvis vi konstaterer, at du har fjernet det uacceptable indhold fra din annonce og din landingsside, kan vi godkende, at din annonce må begynde at køre.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Destinationen fungerer ikke

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Destinationer, der ikke fungerer korrekt eller ikke er blevet opsat korrekt

Eksempler: Et website, der returnerer en HTTP-fejlkode, f.eks. "403 Forbidden" eller "404 Not Found", eller et website, der ikke fungerer alle steder eller i alle gængse browsere eller på alle gængse enheder, DNS-opslagsfejl, interne serverfejl eller fejl, fordi websitet er under opbygning

Fejlfinding: Destinationen fungerer ikke
  1. Kontrollér den indtastede webadresse. Kontrollér webadresserne for landingsside, søgeord, dynamisk sporing og dybe links for at sikre dig, at de er korrekte og uden slåfejl.
  2. Løs problemet med annoncens destination. Hvis den indtastede webadresse er korrekt, fungerer dit website eller din app muligvis ikke korrekt. Her er et par ting, du bør kontrollere:

Websites og apps: Din annonce kan ikke føre til en app, der er under opbygning, eller et website, der returnerer en ugyldig HTTP-statuskode. Selv om dit website indlæses korrekt hos dig, kan det være, at det ikke indlæses korrekt i andre sammenhænge, f.eks. i andre webbrowsere eller i Google Ads-systemet. Dit website eller din app skal fungere korrekt alle steder, uanset hvilket sted du målretter din annonce mod. Tjek din annonces destination fra forskellige browsere og enheder for at sikre dig, at den altid linker til et fungerende website eller en fungerende app. Apps må ikke promoveres på steder, hvor de ikke kan downloades.

HTTP-svarkoder: Find ud af, hvilken fejl der optræder på din destination, og hvor den optræder. Bemærk! En specifik komponent på din side (f.eks. JavaScript) kan forårsage en fejl. Her er nogle eksempler på HTTP Header-værktøjer, der kan hjælpe:

Når du ved, hvilken kode din landingsside producerer, kan du se en definition og tips til, hvordan du løser problemet med hver enkelt af disse HTTP-statuskoder. Hvis du stadig ikke kan identificere problemet med din landingsside, skal du kontakte din webmaster eller webhostingleverandør for at få hjælp.

For websites, der for nylig er overgået fra HTTP til HTTPS, skal du enten opsætte en omdirigering til den nye HTTPS-webadresse eller opdatere webadresserne i dine annonce og udvidelser. Hvis ikke du gør det, er der muligvis ikke adgang til webadresserne, hvilket medfører, at annoncen eller udvidelsen afvises.

Annoncer for appengagement: Kontrollér, at du har opsat din webadresse for dybe links korrekt, og at du ikke bruger et sporingsværktøj fra en tredjepart. Dette understøttes ikke for appengagementsannoncer i øjeblikket.

App-promoveringsannoncer: Sørg for, at eventuelle sporingsværktøjer fra tredjeparter omdirigerer brugerne til den rette app i den rette appbutik.

3. Indsend kampagnen til fornyet gennemgang. Når vi har bekræftet, at destinationen fungerer, kan vi godkende dine annoncer.
  4. Hvis du ikke kan løse problemet med dit website eller din app, bør du overveje at bruge en anden (velfungerende) destination for din annonce. Rediger din annonces endelige webadresse, så den peger på en anden del af dit website eller din app, der ikke overtræder vores politikker, og gem derefter din annonce, så vi kan gennemgå den igen.
Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Destinationen kan ikke blive crawlet

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Destinationer, der ikke kan crawles af Google Ads

Eksempler: Brug af eksklusionsfiler, f.eks. "robots.txt"-filer for at begrænse adgang til et helt website eller til størstedelen af et website eller uforholdsmæssig begrænsning af muligheden for crawling i forhold til antallet af indsendte annoncer

Fejlfinding: Destinationen kan ikke blive crawlet

Kontrollér dine website- eller appindstillinger for at sikre dig, at du ikke blokerer Google Ads' mulighed for at crawle dit indhold. Du kan også bruge Google Search Console til at finde ud af, hvordan du gør dine sider tilgængelige, og til at kontrollere for crawlfejl. Se derefter, hvordan du løser problemer med dine ekskluderingsfiler.

Hvis du ikke blokerer Google Ads' mulighed for at crawle dit indhold, kan det være, at du utilsigtet begrænser muligheden for effektiv crawling. Dette er især sandsynligt, hvis du for nylig har indsendt en stor mængde annoncer til Google. Kontrollér, at du har angivet en lav crawlhastighed i Google Search Console. så du ikke i for høj grad begrænser muligheden for crawling. Hvis du bruger kliksporing til dine annoncer, skal du kontrollere, om det indvirker på muligheden for crawling. Hvis der ikke er tilstrækkelig mulighed for crawling på dit website, kan du overveje at fordele de annoncer, du indsender, på mindre grupper og flere dage.

Når du har foretaget de nødvendige ændringer, skal du indsende kampagnen til gennemgang. Når vi har bekræftet, at problemet er løst, kan vi godkende dine annoncer.

Overtrædelse af app- eller webshoppolitik

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Destinationer, der overtræder politikkerne vedrørende apps og webshops

Eksempler: Udvidelser, der overtræder programpolitikkerne for Chrome-udviklere, eller apps, der overtræder Google Play-politikkerne

Fejlfinding: Destinationsoplevelse

Du kan finde flere oplysninger om overtrædelserne i den notifikation, som du har modtaget fra appen eller webshoppen (f.eks. Chrome Webshop eller Google Play Butik). Når problemerne med appen eller webshoppen er blevet løst, kan annoncevisningen genoptages.

Uacceptabel webadresse

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Webadresser, der ikke følger standardsyntaks

Ikke tilladt Brug af en IP-adresse som annonceret webadresse

Eksempel: 123.45.678.90

Ikke tilladt Annoncerede webadresser, der bruger uacceptable tegn

Eksempler: Tegn såsom !, *, #, _, @

Ukendt app

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Apps, der ikke kan genkendes af Google

Eksempler: Forkert udformet app-id eller appbutik eller appen er slettet eller suspenderet i appbutikken

Ubekræftet telefonnummer

Følgende er ikke tilladt i opkaldsannoncer, opkaldsudvidelser og adresseudvidelser:

Not allowed Telefonnumre, der ikke er blevet bekræftet af Google
Fejlfinding: Ubekræftet telefonnummer
  1. Bekræft dit telefonnummer. Du kan få bekræftet dit telefonnummer på to måder:

Vis nummeret på dit website. Telefonnummeret i din annonce skal vises på det website, der optræder i din annonce. Det vil sige, at hvis telefonnummeret vises i annoncer for forskellige websites, skal telefonnummeret også vises på mindst én side på hvert af disse websites. Husk! Bekræftelseswebadressen skal have samme domæne som din annonces annoncerede webadresse. Nummeret skal vises som tekst, og det overholder ikke politikken, hvis det vises som et billede. Dit telefonnummer kan lettere registreres og verificeres, hvis det forekommer på en landingsside, der besøges hyppigt.

Bekræft domæneejerskab. Du kan også bekræfte dit telefonnummer ved i stedet at bevise, at du ejer domænet for din annonces annoncerede webadresse. Dette kan gøres ved at linke din Google Search Console-konto til din Google Ads-konto eller ved at føje dit unikke Google Ads-konverteringssporingstag eller dit Google Ads-remarketingtag til dit website.

2. Rediger din adresseudvidelse. Hvis du bruger en adresseudvidelse, skal det tilknyttede telefonnummer opfylde ovenstående krav. Der er to måder, du kan redigere din udvidelse på, baseret på den adresse, du ønsker at bruge.

Google My Business-adresse: Hvis det afviste sted er en adresse fra Google My Business, skal du logge ind på din Google My Business-konto og opdatere dine stedoplysninger der. Disse oplysninger overføres automatisk til Google Ads. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer en Google My Business-fortegnelse.

Manuelt indtastet adresse: Hvis du har indtastet adressen manuelt, skal du holde markøren over den pågældende adresse og klikke på blyantikonet for at redigere dine stedoplysninger. Kontrollér firmanavnet, og sørg for, at du ikke bruger et ikke-godkendt varemærke.

3. Rediger din opkaldsannonce eller din opkaldsudvidelse. Rediger telefonnummeret i din annonce eller din udvidelse, så din annonce kan blive godkendt.

Når du redigerer og gemmer din annonce eller din udvidelse, sendes den til os med henblik på gennemgang. De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. Det kan dog i nogle tilfælde tage længere tid, hvis der er brug for en mere kompleks gennemgang. Hvis vi konstaterer, at du har fjernet det uacceptable indhold fra din annonce og din landingsside, kan vi godkende, at din annonce må begynde at køre.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Uacceptabelt telefonnummer

Følgende er ikke tilladt i opkaldsannoncer, opkaldsudvidelser og adresseudvidelser:

Not allowed Telefonnumre, der er unøjagtige, inaktive, irrelevante eller ikke opretter forbindelse til den virksomhed, der annonceres for.

Bemærk! Google kan lejlighedsvis foretage korte testopkald til telefonnummeret for at bekræfte, at det er gyldigt, fungerer og er relevant, og disse testopkald optages muligvis.

Not allowed Faxnumre, betalingsnumre eller vanity-numre

Eksempel på betalingsnumre: Numre, der opkræver ekstra gebyrer eller tillæg for at fuldføre opkaldet, f.eks. 1-900-numre i USA og 871-numre i Storbritannien

Eksempel på vanity-numre: Telefonnumre, hvor tallene er erstattet af bogstaver, f.eks. "1-800-GOOG-411" i stedet for "1-800-466-4411".

Bemærk! Du kan bruge telefonnumre med delt omkostning, men de vises med en ansvarsfraskrivelse, der angiver, at der muligvis opkræver yderligere gebyrer.

Not allowed Telefonnumre, der ikke er lokale eller indenlandske i det land, du målretter mod

Eksempel: Brug af et lokalt tysk nummer i en annonce, der målretter mod Canada

Not allowed Virtuelle telefonnummertjenester eller personlige numre

Bemærk! Denne tjeneste er kun tilgængelig i udvalgte lande, f.eks. Storbritannien og Spanien.

Not allowed Telefonnumre, der ikke har en aktiv telefonsvarer

Landespecifikke begrænsninger: Brasilien

For telefonnumre i Brasilien skal du indsætte en mobilselskabskode for det mobilselskab, du har valgt. Eksempelvis skal du i stedet for "11 5555-1234" bruge "0XX11 5555 1234" (hvor "XX" står for mobilselskabets kode). Ved gebyrfrie numre eller telefonnumre med delt omkostning, f.eks. 4004 eller 0800, er mobilselskabskoder ikke nødvendige.

Fejlfinding: Uacceptabelt telefonnummer
  1. Ret dit telefonnummer. Angiv et funktionelt, relevant telefonnummer, der er knyttet til det virksomhed, der annonceres for, og er et indenlandsk nummer i det land, du ønsker at målrette mod.
  2. Rediger din adresseudvidelse. Der er to måder, du kan redigere din udvidelse på, baseret på den adresse, du ønsker at bruge.

Google My Business-adresse: Hvis det afviste sted er en adresse fra Google My Business, skal du logge ind på din Google My Business-konto og opdatere dine stedoplysninger der. Disse oplysninger overføres automatisk til Google Ads. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer en Google My Business-fortegnelse.

Manuelt indtastet adresse: Hvis du har indtastet adressen manuelt, skal du holde markøren over den pågældende adresse og klikke på blyantikonet for at redigere dine stedoplysninger. Kontrollér firmanavnet, og sørg for, at du ikke bruger et ikke-godkendt varemærke.

3. Rediger din opkaldsannonce eller din opkaldsudvidelse. Indtast et telefonnummer, der overholder politikken.

Når du redigerer og gemmer din annonce eller din udvidelse, sendes den til os med henblik på gennemgang. De fleste annoncer gennemgås inden for én hverdag. Det kan dog i nogle tilfælde tage længere tid, hvis der er brug for en mere kompleks gennemgang. Hvis vi konstaterer, at du har fjernet det uacceptable indhold fra din annonce og din landingsside, kan vi godkende, at din annonce må begynde at køre.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto i fremtiden suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores politikker, behøver du kun give os besked: Kontakt Google Ads-support