Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Oversigt over AdSense-rapporter

Få indsigt i annonceeffektiviteten

Rapporterne i AdSense er udviklet med det formål at give dig indsigt i kontoeffektiviteten. De indeholder diagrammer og tabeller, så du kan se tendenser og sammenligne vigtige metrics. I den foruddefinerede rapport Effektivitetsoversigt kan du hurtigt tjekke din indtjening. Du kan også oprette og gemme tilpassede rapporter og lægge en tidsplan for dem, så du kan følge med i, hvordan tingene ændrer sig over tid.

Find rundt

Eksempel på effektivitetsrapporter (med angivelse af trin) i Google AdSense

1. Rapportliste: Opret en tilpasset rapport, eller kør foruddefinerede rapporter.
  2. Datointervaller: Skift mellem datoer, og sammenlign datointervaller.
  3. Oversigt og filtre: Tilføj opdelinger for at ordne dine data, og tilføj filtre for at justere dataene.
  4. Diagrammer ogMetrics: Præsenter dine data baseret på metrics du har valgt, eller klik på Chart options for at skifte mellem diagramtyper. Hvis dit diagram er opdelt efter datoer, kan du klikke på Notes for at se historiske ændringer på din konto og tilføje dine egne bemærkninger.
  5. Tabeldata: Brug øjet i tabellen til at føje dataserier til diagrammet.
  6. Indstillinger og Gem valgmuligheder: Skift attributtentidszone eller valuta i din rapport og administrer dine kanaler. Du kan gemme, planlægge eller eksportere rapporter.