Annonceformatdimension

Denne dimension viser, hvordan annoncen blev vist for brugeren, f.eks. om den blev vist i selve sideindholdet, overlejret på siden osv.

Værdier

• Sideplaceret: Standardværdien for annoncer, der vises i selve indholdet i stedet for overlejret på siden.
  • InFeed: Native-annoncer, der passer perfekt til en liste over artikler eller produkter på dit website. Få flere oplysninger
  • InArticle: Native-annoncer, som Google har optimeret, så du kan placere flotte annoncer mellem afsnittene på dine sider. Få flere oplysninger
  • Anker: Mobilannoncer, der "klæber" til kanten af brugerens skærm og nemt kan lukkes. Få flere oplysninger
  • Vignet: Fuldskærmsannoncer til mobilenheder, som vises mellem sideindlæsninger på dit website, og som brugerne altid kan vælge at springe over. Få flere oplysninger
  • Andet: Andre annonceformater.