Hvad er en Google-konto?

En Google-konto fungerer som et generelt Google-login og består af en enkelt e-mail-adresse og adgangskode.

Selvom en Google-konto ligner et AdSense-login, kan du med din Google-konto let hoppe over til alle dine andre Google-tjenester, der også deler dette login (f.eks. Google Grupper, Gmail og Froogle). Når du er logget ind, bliver du ved med at være det – ikke noget med at logge ind og ud mellem flere tjenester.

Du kan finde flere oplysninger på Hjælp til Google Konti.