Hvad er CPM-annoncer?

CPM står for "cost per 1000 impressions" - pris pr. tusinde visninger. Annoncører, der viser annoncer på basis af pris pr. visning (CPM, cost-per-impressions), angiver den ønskede pris pr. tusinde annoncevisninger, vælger de specifikke annonceplaceringer, hvorpå annoncerne skal vises, og betaler, hver gang deres annonce vises.

Som udgiver betyder dette indtjening til din konto, hver gang en CPM-annonce vises på din side. CPM-annoncer konkurrerer med CPC-annoncer (cost-per-click, pris pr. klik) i vores annonceauktion, så kun de mest effektive annoncer bliver sendt til dine sider. Annoncører bliver nødt til at byde en højere pris pr. visning end de eksisterende CPC-annoncer, for at deres annoncer bliver vist.

CPM-annoncer kan være enten tekst- eller billedannoncer og er altid målrettede efter placering. CPM-tekstannoncer vil udvides til at optage hele annonceenheden. Disse udvidede tekstannoncer kan ses på siden Annonceformater.