Pris pr. engagement (CPE)

Med budgivning baseret på pris pr. engagement (CPE) betaler annoncører kun, når en bruger aktivt interagerer med en annonce. Annoncører betaler f.eks. for lysboksannoncer (en type af udvidelige annoncer, der kan udvides til meget stor størrelse) på CPE-basis. Det betyder, at udgivere opnår indtjening fra en lysboksannonce, når en bruger vælger at interagere med annoncen, f.eks. ved at holde markøren over den i to sekunder, så den udvides.