Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Tilbageholdelse

En tilbageholdelse er en indstilling, der giver dig mulighed for midlertidigt at forhindre, at der sendes betalinger til dig. Når du vælger en tilbageholdelse, bliver dine annoncer fortsat vist, og din indtjening vil blive opsamlet som normalt. Du kan når som helst fjerne en tilbageholdelse af dine betalinger, så betalingerne bliver igangsat igen. Få flere oplysninger om tilbageholdelse.