Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Visningsfilter for ikke-sete

Visningsfilteret for ikke-sete er en AdWords-funktion, der gør det muligt for annoncører at forhindre deres annonce i at blive vist i annonceenheder på Google Displaynetværk, der ikke er set eller klikket på af brugere, til trods for, at der var gode muligheder for det. Det omfatter annonceenheder på AdSense-udgiverwebsteder.

Formålet med dette visningsfilter for ikke-sete er at gøre annoncering på Google Displaynetværk mere interessant for brandorienterede annoncører, der vil have, at deres annoncer skal ses af så mange brugere som muligt på tværs af vores netværk. Ved at tiltrække flere nye annoncører og forøge eksisterende annoncørers udgifter, skulle dette kunne forbedre indtjeningen for udgivere.

For at optimere din AdSense-indtjening vil vi anbefale, at du placerer dine annoncer på meget synlige områder. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du finder den optimale placering til dine annoncer for at sikre, at de ses af brugerne.