Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Om budgivning på AdSense

Hvad er smart prissætning, og hvorfor bruger Google det?

Googles funktion smart prissætning er udviklet til at højne annoncørernes tillid til AdSense-netværket, hvilket kan føre til højere bud på annoncer, der vises på udgiverwebsites. Det gavner i det lange løb hele økosystemet af annoncering; både udgivere, annoncører og brugere.

For at blive vist på AdSense-indholdssider byder Google Ads-annoncører på annoncer og konkurrerer i en auktion, der vises på dine sider. Når annoncører konkurrerer om at blive vist på sider i AdSense til indhold, ønsker de at opnå forretningsmæssige resultater af deres klik. Disse resultater skifter fra annoncør til annoncør, men kan svinge fra et onlinekøb til en tilmelding til et nyhedsbrev. For at sikre, at annoncørerne får værdi af deres bud på AdSense-websites, fastslår vi sandsynligheden af, at et klik fører til et forretningsmæssigt resultat for en annoncør. Hvis vores system fastslår, at et klik har mindre sandsynlighed for at føre til et forretningsmæssigt resultat, kan annoncørens maksimumbud evt. blive sænket.

Med smart prissætning kan annoncørerne roligt byde det maksimumbeløb, de er villige til at betale for klik på AdSense-websites, hvilket gør den annonceringsmæssige kage endnu større for udgiverne.

Hvad er Smart Bidding, og hvorfor bruger Google det?

Smart Bidding er et gruppering af strategier for automatisk budgivning, der optimerer for konverteringer eller konverteringsværdi i hver eneste auktion. Disse strategier hjælper kunderne med at byde mere effektivt for at opnå bedre forretningsmæssige resultater og giver dem mulighed for at nå mål på et højt niveau såsom en målpris pr. konvertering i stedet for indstilling af individuelle bud for hvert søgeord.

Når kunder sporer konverteringer og bruger manuel budgivning på trafik fra Google Søgning, kan Smart Bidding muligvis automatisk bruges på AdSense til søgning for at opnå flere konverteringer til en lignende pris pr. konvertering som Google Søgning.

Hvilken indvirkning kan smart prissætning og Smart Bidding have på min indtjening?

Smart prissætning og Smart Bidding er designet til at hjælpe annoncører med helt trygt at byde den maksimale pris, de er villige til at betale for deres annoncer, hvilket øger udgiverens indtjening over tid. Hvis vores system fastslår, at et klik har mindre sandsynlighed for at føre til et forretningsmæssigt resultat (f.eks. et køb eller en tilmelding til et nyhedsbrev), kan annoncørens maksimumbud evt. blive sænket. Hvis systemet fastslår, at der er større sandsynlighed for, at et klik fører til et forretningsmæssigt resultat, kan et højere bud blive indstillet, når du bruger Smart Bidding.

Det er dog vigtigt at huske, at udsving i indtjeningen er almindeligt i AdSense, og disse må ikke knyttes udelukkende til smart prissætning eller Smart Bidding. Vi anbefaler, at du læser mere om vores annonceauktion, og hvordan faktorer såsom de beløb, som annoncørerne byder, og den måde, de opretter deres annoncer på, kan påvirke din indtjening. Du kan eventuelt også gennemse vores blogserie i to dele for at finde og rette eventuelle udsving, du ser på din konto.

Hvordan knytter smart prissætning og Smart Bidding sig til den omsætningsandel, jeg betaler?

Smart prissætning og Smart Bidding påvirker ikke den omsætningsandel, du har betalt – de handler om det beløb, som annoncørerne byder for at deltage i hver annonceauktion.

Hvis vores system viser, at det er mindre sandsynligt, at et klik på en AdSense-annonce vil føre til forretningsresultater, som f.eks. et køb eller en tilmelding til et nyhedsbrev, vil vi muligvis reducere en annoncørs maksimumbud. Selvom det kunne være med til at afgøre, hvilken annonce der ville vinde auktionen, så ville du stadigvæk som udgiver modtage den samme procentandel af indtjeningen fra den vindende annonce.

Vær opmærksom på, at eftersom omsætningsandelen er konstant, vil eventuelle ændringer i annoncørernes bud som et resultat af smart prissætning påvirke det beløb, som både Google og udgiveren tjener. Vi har implementeret smart prissætning og Smart Bidding som en metode til at øge annoncørers tryghed, når de byder på AdSense-websites, hvilket hjælper udgivere til at tjene flere penge på lang sigt.