Annoncemålretning

Sådan fravælger du brugerbaseret annoncering

Du kan fravælge visning af annoncer ud fra brugernes interesser, demografiske oplysninger og Google-kontooplysninger. I så fald bruger Google ikke besøgsoplysninger fra dit website som en hjælp til at udlede interesser og demografiske oplysninger, og vi tilføjer heller ikke besøgsoplysninger fra dit website på brugernes Google-konti. Du kan dog ikke fravælge visning af annoncer for brugere ud fra deres tidligere interaktion med annoncøren, f.eks. besøg på en annoncørs website, hvilket også kaldes remarketing.

Husk! Hvis du fravælger dette, kan det medføre, at antallet af annoncer, der konkurrerer om at blive vist på dit website, reduceres, hvilket igen kan medføre, at din potentielle indtjening reduceres.

Sådan fravælger du visning af brugerbaserede annoncer:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering og så Alle websites og så Annoncevisning.
  3. Brug kontrolelementet () under "Tilpassede annoncer" til at fravælge brugerbaserede annoncer.
Bemærk!
  • De annoncer, du har blokeret efter kategori eller annoncørwebadresse eller ved at bruge Center for annoncegennemgang, bliver ikke vist for brugerne via brugerbaseret annoncering.
  • Dette fravalg gælder kun for AdSense til indhold.