Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Faktorer, der påvirker annoncevisning

Garanterer I at have relevante annoncer til mit website?

Google garanterer ikke, at vi altid vil have relevante annoncer, der kan vises, fordi annoncevisning afhænger af en række faktorer, herunder vores muligheder for at crawle dit website, indholdet på dine websider og om der er relevante Google-annoncer til rådighed.

Hvis Google heller ikke har annoncer til en AdSense til søgning-forespørgsel, eller hvis forespørgslen returnerer ikke-familievenlige annoncer, viser vi ingen annoncer.

Hvis vi ikke har relevante annoncer til en given webside, eller hvis vi endnu ikke har crawlet dit website, viser vi ingen annoncer.