Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Sådan udleder Google interesser og demografiske oplysninger

Når brugere gennemser Google-websites såsom YouTube og vores partnerwebsites, gemmer Google en annonceringscookie i brugerens browser for at få en forståelse af, hvilken type indhold den pågældende bruger ser på. Disse oplysninger bruges til at vise annoncer, der kunne være interessante for dine brugere, på baggrund af deres udledte interesser og demografiske oplysninger.

Hvis en bruger f.eks. gennemser mange sportsrelaterede websites, der viser AdSense-annoncer, eller ser sportsrelaterede videoer på YouTube, kan Google knytte interessen Sport til personens cookie eller Google-konto og vise vedkommende flere sportsrelaterede annoncer. På samme måde kan vi, hvis de websites, en bruger besøger, hovedsageligt har kvindelige besøgende, knytte brugerens cookie eller Google-konto til den demografiske kategori "Kvinder". Vi bruger muligvis også demografiske oplysninger fra Google Konti.

I nogle tilfælde opkræver Google muligvis et servicegebyr for personligt tilpassede annoncer. I så fald reduceres annoncørens maksimumbud før auktionen, og gebyret lægges oven i auktionens slutpris.

Brugerne kan få flere oplysninger om, hvordan Google bruger deres oplysninger og demografiske oplysninger, og de kan fravælge personligt tilpassede annoncer i Annonceindstillinger.

De brugeroplysninger, som vi indsamler fra partnerwebsites, bruges i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik. Vi viser ikke annoncer på baggrund af følsomme oplysninger eller interesser, f.eks. race, religion, seksuel orientering, helbred eller følsomme økonomiske kategorier.