Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Målretning af annoncer ved hjælp af søgeord

På nuværende tidspunkt målretter AdSense kun annoncer baseret på det overordnede indhold på websitet, ikke på søgeord eller kategorier.

Hvis du vil vise annoncer, der relaterer til bestemte emner på websitet, anbefaler vi, at du inkluderer mere tekstbaseret indhold om disse emner, herunder fulde sætninger og afsnit, så vores webcrawlere bedre kan indsamle oplysninger om siderne og bestemme, hvilke annoncer der er relevante at vise. Bemærk! Det kan tage op til én til to uger, før dine ændringer har en virkning på målretningen af annoncer.