Annoncemålretning

Opdater mit website eller mine politikker til tilpasset annoncering

Du behøver ikke at ændre annoncekoden på dit website eller konfigurationen af din konto, hvis du tillader tilpasset annoncering. Din privatlivspolitik skal dog muligvis opdateres, så den afspejler brugen af tilpasset annoncering (tidligere kaldet interessebaseret annoncering). Brug et par minutter på at gennemgå følgende oplysninger for at sikre, at privatlivspolitikken for dit website er opdateret.

Da udgiverwebsites og lovgivning varierer fra land til land, kan vi ikke foreslå en bestemt formulering til privatlivspolitikken eller angående brug af cookies. Få flere oplysninger om meddelelser om accept af cookies på cookiechoices.org.