Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncemålretning

Tilpasset annoncering kontra placeringsmålrettet annoncering

Annoncører bruger placeringsmålretning til at vise annoncer på specifikke websites og sider på AdSense-netværket. Placeringsmålrettede annoncer når ud til brugere, der besøger specifikke websites, uafhængigt af deres interesser og demografiske oplysninger.

Tilpasset annoncering (tidligere kaldet interessebaseret annoncering) når derimod ud til brugere på baggrund af deres Google-konto, hvilke websites de har besøgt og/eller de interesser og demografiske oplysninger, der er knyttet til dem. En annoncør, der sælger fodbolde, kan f.eks. nå ud til kunder ved hjælp af begge typer annoncering. Annoncøren kunne bruge placeringsmålrettet annoncering til at vise annoncer på specifikke fodboldrelaterede websites og tilpasset annoncering til at vise annoncer til brugere i interessekategorien Sport på websites uden fodboldrelateret indhold.