Center for annoncegennemgang og kontrolelementer for blokering

Bloker annoncer ud fra følsomme kategorier

Blokering af følsomme kategorier er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog, uanset hvilket sprog appen har.

Du kan blokere annoncer ud fra bestemte følsomme kategorier fra at blive vist i din app.

Vores system klassificerer automatisk annoncer, og vi bruger ikke annoncørleveret kategorisering. Vores teknologi bortfiltrerer efter bedste evne annoncer fra kategorierne. Vi kan dog ikke garantere, at alle relaterede annoncer blokeres. Hvis du ser en uønsket annonce i din app, skal du blokere annoncen ud fra webadressen.

Det maksimale antal kategorier, du kan blokere, er 50. Nogle generelle kategorier overlapper muligvis nogle følsomme kategorier.

Udfør følgende trin for at blokere annoncer ud fra følsomme kategorier.

Blokering på appniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan se navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter det på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Kontrolelementer for blokering under din apps navn på sidebjælken.
  5. Klik på Følsomme kategorier.
  6. Brug kontrolelementerne på siden til at tillade eller blokere kategorier. Ændringerne gemmes automatisk, når du har foretaget dit valg.

Blokering på kontoniveau

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering i sidebjælken.
  3. Klik på Følsomme kategorier.
  4. Brug kontrolelementerne på siden til at tillade eller blokere kategorier. Ændringerne gemmes automatisk, når du har foretaget dit valg.