Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Før du går i gang med AdMob-kampagner

Før du kan oprette en ny kampagne i AdMob, er der nogle nødvendige trin, du skal udføre.

Forudsætninger

Gør følgende:

1. Knytte din AdMob-konto til en Google Ads-konto.
  2. Konfigurer fakturering på din Google Ads-konto.
  3. Konfigurer konverteringsmåling (kun for kampagner, der promoverer apps).

1. Knytte din AdMob-konto til en Google Ads-konto

Bemærk! Du skal have administrator- eller kontoadministrationstilladelser i AdMob for at knytte din AdMob-konto til en Google Ads-konto.

2. Konfigurer fakturering på din Google Ads-konto.

• Du skal herefter indsende dine nuværende faktureringsoplysninger på din Google Ads-konto. Du behøver ikke bruge penge i Google Ads, selvom dine nuværende faktureringsoplysninger er nødvendige for at fuldføre konfigurationen af din kampagne i AdMob.
Bemærk! Din AdMob-rolle og de tilhørende tilladelser giver dig ikke de samme tilladelser i Google Ads. Du skal have standardtilladelser eller administrative tilladelser i Google Ads for at kunne oprette eller redigere kampagner.

3. Konfigurer konverteringsmåling (kun for kampagner, der promoverer apps)

Bemærk! Du behøver kun at fuldføre dette trin, hvis du kører kampagner, der promoverer en app.

Konfiguration af konverteringsmåling er afgørende for at optimere din kampagneeffektivitet og registrere installationer nøjagtigt. Måden, du konfigurerer måling af konverteringshændelser på, afhænger af, hvilken mulighed du implementerer.

Yderligere ressourcer