Kampagner

HTML5-annoncer

HTML5-annoncer er annoncer, der bruger HTML5-filer, som er oprettet i Google Web Designer for at oprette iøjnefaldende, interaktive annoncer. Du kan designe og oprette HTML5-annoncer og andet webindhold med den integrerede visuelle visning og kodevisning i Google Web Designer-grænsefladen. Derefter kan du eksportere og uploade filerne i.ZIP-format, når du opretter kampagnen i AdMob.

Bemærk! HTML5-annoncer er kun tilgængelige, hvis du annoncerer for et website eller en app, der hostes et andet sted.

Nogle Google Web Designer-komponenter understøttes ikke i AdMob.

Kom godt i gang med Google Web Designer

Google Web Designer er en avanceret webapplikation, der gør det muligt for dig at designe og oprette HTML5-annoncer og andet webindhold ved hjælp af den integrerede visuelle visning og kodevisning. Du kan bruge designvisningen i Google Web Designer til at oprette indhold med tegneværktøjer, tekst og 3D-objekter, og du kan animere objekter og hændelser på en tidslinje. Når du er færdig med at oprette indholdet, genererer Google Web Designer "ren" og brugervenlig HTML5, CSS3 og JavaScript.

Du kan bruge Google Web Designer til at oprette HTML5-annoncer til brug i AdMob-annoncer. Først skal du downloade Google Web Designer, derefter skal du bruge vejledningen i Hjælp til Google Web Designer til at oprette en annonce.

Opret en ny annonce fra bunden ved hjælp af AdMob-miljøet, eller brug en skabelon, der har Google AdMob som en understøttet platform.

Annoncer skal overholde Google Ads-politikkerne.

Understøttet HTML5-annonceformatering

Gennemgå følgende liste over krav for at sikre, at dine HTML5-annoncer er formateret korrekt.

Alle HTML5-annoncer
Filtype

.ZIP

En ZIP-fil kan indeholde følgende filtyper:

• .CSS
  • .JS
  • .HTML
  • .SVG
  • .GIF
  • .PNG
  • .JPG
  • .JPEG
Filstørrelse

150 kB eller derunder

Annoncestørrelse
  • 320 x 50: Leaderboard til mobil
  • 480 x 32: Mobilbanner (landskab)
  • 320 x 100: Stort mobilbanner
  • 468 x 60: Banner
  • 728 x 90: Leaderboard
  • 300 x 250: Indlejret rektangel
  • 320 x 480: Mellemliggende annonce til smartphone (portræt)
  • 480 x 320: Mellemliggende annonce til smartphone (landskab)
  • 768 x 1024: Mellemliggende annonce til tablet (portræt)
  • 1024 x 768: Mellemliggende annonce til tablet (landskab)
Eksempler på billedstørrelser

728 x 90 leaderboard

468 x 60 banner

320 x 50 Leaderboard til mobil

300 x 250 Indlejret rektangel

Få flere oplysninger i Google Ads-politikken for billedannoncer.

Understøttede funktioner

Vigtigt!

• Kun HTML5-annoncer, som er oprettet med Google Web Designer, understøttes.
  • Aktiver i ZIP-filen kan være hvilken som helst kombination af de understøttede filtyper. Se afsnittet "Filtyper" i denne oversigt.
  • Alle billeder, der bruges i HTML5-annoncer, skal være lokale billeder, ikke henviste billeder, og de skal være en del af de aktiver, som ZIP-filen består af.
  • Kun trykbare komponenter understøttes. Videoer og kort understøttes ikke.
  • Kun Google-webskrifttyper understøttes. Andre webskrifttyper understøttes ikke.
  • Timer og flere afslutninger understøttes ikke for miljømæssige målretningshandlinger.
  • Udvidelige annoncer understøttes ikke.
  • Lokale lagringsmetoder kan ikke bruges i HTML5-annoncer.
HTML5-annoncer, som er oprettet med Google Web Designer
Annoncemiljø Når du opretter din annonce i Google Web Designer, skal du angive "AdMob"-miljøet.
Understøttede komponenter
  • Berøringsområde
  • iFrame
  • Strygbart galleri
  • Karruselgalleri
  • 360°-galleri
  • Gallerinavigation
  • Billedknap
  • Spritesheet
Offentliggørelse til AdMob I Google Web Designer:
  1. Klik på knappen Offentliggør.
  2. Vælg Offentliggør lokalt.
  3. Upload den resulterende .ZIP-fil til AdMob.
Begrænsninger

Vigtigt!

• Udvidelige annoncer understøttes ikke.
  • Alle billeder, der bruges i HTML5-annoncer, skal være lokale billeder, ikke henviste billeder, og de skal være en del af de aktiver, som ZIP-filen består af.
  • Kun Google-webskrifttyper understøttes. Andre webskrifttyper understøttes ikke.
  • Timer og flere afslutninger understøttes ikke for miljømæssige målretningshandlinger.
  • Lokale lagringsmetoder kan ikke bruges i HTML5-annoncer.

HTML5-annoncefelter

• Annoncenavn: Angiv et navn til annoncen på op til 25 tegn.
  • Destinationswebadresse: Angiv den webadresse, som AdMob skal føre brugerne til, når de klikker på annoncen. Denne webadresse kan ikke ses i annoncen.
  • Annoncemateriale: Upload 1 .ZIP-fil, der indeholder en HTML5-annonce, der er oprettet i Google Web Designer, fra din computer, for at bruge den som annoncemateriale.