Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Om kampagnemåltyper

Der er fire typer af mål til rådighed for egenannoncekampagner og kampagner med direkte solgte annoncer:

1. Maks. pris pr. installation (Android beta)
  2. Formidlede annoncer (anbefales til udfyldning)
  3. Antal eksponeringer
  4. Antal klik
  5. Procentdel af eksponeringerne

1. Maks. pris pr. installation (Android-betaversion)

Bemærk! Denne måltype er i øjeblikket kun udgivet i en betaversion til Android-apps.

Kampagner med maks. pris pr. installation giver dig mulighed for at angive det maksimale beløb, det vil koste i potentiel annonceomsætning at anskaffe en ny bruger til din app. Denne måltype er kun til egenannoncekampagner.

For hver eksponering beregner AdMob den estimerede omkostning (dvs. den omsætning, der mistes ved at vise en kampagneannonce). Hvis alternativomkostningen er mindre end den maksimale pris pr. installation, du angiver, vises der en kampagneannonce Hvis den estimerede pris er højere end den maksimale pris pr. installation, du angiver, vises der ikke en kampagne. Få flere oplysninger om kampagnemåltypen maks. pris pr. installation

2. Formidlede annoncer (anbefales til udfyldning)

Dine annoncer konkurrerer i formidlingskæden ved hjælp af eCPM, der kan optimeres til udfyldning. Vælg rækkefølgen for dine annoncer i formidlingskæden med en af nedenstående muligheder:

• Google-optimeret til udfyldning:Brug dine egenannoncer som udfyldning, når betalte annoncer ikke giver en betydelig værdi.
  • Manuel eCPM: Den eCPM-værdi, du angav under oprettelsen af kampagnen, bruges til at få kampagnen til at konkurrere med andre CPM-baserede annoncekilder, herunder AdMob-netværket, kampagner, der bruger bundgrænser for eCPM samt tredjepartsannoncenetværk. Hvis dine betalte annoncer ligger under denne eCPM-værdi, vises din kampagne i stedet for dine betalte netværksannoncer.
    Bemærk! Selvom den manuelle eCPM-værdi vises som en pengeværdi, er formidlede egenannoncer altid gratis.

Formidlede annoncekampagner behøver ikke at have angivet en slutdato, men du kan angive en, hvis du vil.

3. Antal eksponeringer

Disse kampagner har defineret start- og slutdato og specifikke eksponeringsmål. AdMob vil øge eller mindske hastigheden for visning af annoncer for at opfylde eksponeringsmålet.

Eksponeringsmål bruges typisk til brandkampagner. Annoncører vil normalt sørge for, at deres kampagne ses et bestemt antal gange.

4. Antal klik

Disse kampagner har defineret start- og slutdato og specifikke klikmål. Kampagnerne er effektivitetsbaserede.

Du kan f.eks. bruge en klikmålkampagne, hvis du vil sørge for at sende et bestemt antal visninger til din apps side i en appbutik.

5. Procentdel af eksponeringerne

Disse kampagner kaldes også sponsoreringskampagner. Din kampagne får førsteprioritet for den angivne procentdel af eksponeringer. Disse kampagner har defineret start- og slutdato, men ingen specifikke eksponeringsmål. De har højeste prioritet, så de kan bruge den angivne andel af appens annoncebeholdning.

Eksempel: Hvis kampagnen er målrettet mod flere annonceenheder, vises der annoncer for den angivne procentdel af eksponeringerne for hver annonceenhed (f.eks. vises der for en kampagne med et mål på "10 % af eksponeringerne" annoncer for 10 % af eksponeringerne for hver annonceenhed, som kampagnen er målrettet mod). Hvis kampagnens mål er 100 % af eksponeringerne, vises der annoncer for alle eksponeringer. Kampagnerne med mål om en procentdel af eksponeringerne bruger en model med pris pr. dag (CPD, cost-per-day).

Tip! Før du bestiller en kampagne, bør du kigge på den historiske trafik for en annonceenhed og dens målretning for at vurdere den tilgængelige beholdning (dvs. klik, eksponeringer og trafik). Dette hjælper med til at sikre, at kampagnen vises fuldt ud, og at annoncørens forpligtelser overholdes. Hvis du ikke undersøger de historiske data, kan du risikere at konfigurere mål, der er for høje til, at kampagnen kan opfylde dem.