Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kampagner

Videoannoncer

Videoannoncer er annoncer, der viser integreret videoindhold, der kan klikkes eller trykkes på. De giver brugerne mulighed for at se en video integreret i en annonce i en app, før de går til den relevante appbutik for at installere den app, der reklameres for.

Videoannoncer afspilles automatisk via Wi-Fi, eller brugerne kan trykke på annoncen for at afspille videoen, hvis Wi-Fi ikke er tilgængeligt. For at sikre den bedste brugeroplevelse justerer YouTube automatisk videokvaliteten baseret på hastigheden på brugerens forbindelse.

Annoncer skal overholde AdMob-politikkerne.

Videoannoncefelter

I øjeblikket understøttes kun YouTube-videoer.
  • Annoncenavn: Angiv et navn til annoncen på op til 25 tegn.
  • App: Brug søgefeltet til at finde den app, annoncen skal promovere.
  • Destinationswebadresse: Angiv den webadresse, som AdMob skal lede brugerne til, når de trykker på annoncen. Denne webadresse kan ikke ses i annoncen.
  • Videowebadresse: Angiv webadressen for den video, du vil vise i annoncen. Du kan tjekke den automatiske genererede videoeksempelvisning for at sikre, at der linkes til den rigtige video. Bemærk følgende!
    • YouTube-videoer, der ikke understøtter indlejring, kan alligevel vises i videoannoncer.
    • Videoannoncer overholder privatlivsindstillinger for video. YouTube-videoer, der er angivet som private kan ikke vises i videoannoncer. Det er udelukkende offentlige og skjulte videoer, der kan vises.
    • Der vises et statisk slutkort, hvis en video ikke bliver indlæst. Eksempel: Videoen er ikke tilladt i et bestemt land.
  • Overskrift: Skriv det budskab på op til 25 tegn, du vil have, brugerne skal se.
  • Beskrivelse: Indtast en beskrivelse af den app, der promoveres. Beskrivelsen kan være på op til 70 tegn.
  • Inkluderede oplysninger: Dette felt udfyldes automatisk. Det indeholder yderligere oplysninger, såsom pris og eventuelle bedømmelser, fra den relevante appbutik, der blev brugt til at forbedre denne annonce.
    • Prisen i annonceeksemplet er baseret på standardvalutaen og bliver justeret til valutaen baseret på brugerens placering.
    • Anmeldelser vises kun, hvis gennemsnittet er på fire stjerner eller derover og der er mere end 100 anmeldelser.
Videoer, der vises i belønningsannonceenheder, skal være kortere end 30 sekunder.