Kampagner

Billedannoncer

Billedannoncer er annoncer, der vises sammen med et billede. Brug billedannoncer til at fange kundernes opmærksomhed, når de bruger din app. Billedannoncer er en metode til at motivere kunder til at bruge en app eller besøge et website ved hjælp af en kombination af grafik og tekst.

Du kan oprette billedannoncer i forskellige størrelser. De vises i en række forskellige forhåndsgodkendte størrelser, der måles i pixel. Før du opretter en billedannonce, skal du klargøre en billedfil i relevant størrelse og format. Kravene med hensyn til størrelse og format afhænger af, hvor du gerne vil have din annonce vist.

Annoncer skal overholde AdMob-politikkerne.

Billedannoncefelter

Promovering af en app
  • Annoncenavn: Angiv et navn til annoncen på op til 25 tegn.
  • App/website: Klik på knappen App, hvis den ikke allerede er valgt.
  • App: Brug søgefeltet til at finde den app, annoncen skal promovere.
  • Destinationswebadresse: Angiv den webadresse, som AdMob skal føre brugerne til, når de klikker på annoncen. Denne webadresse kan ikke ses i annoncen.
  • Upload billede: Upload en billedfil fra din computer, som skal bruges som annoncemateriale.
Promovering af et website
  • Annoncenavn: Angiv et navn til annoncen på op til 25 tegn.
  • App/website: Klik på knappen Website, hvis den ikke allerede er valgt.
  • Destinationswebadresse: Angiv den webadresse, som AdMob skal føre brugerne til, når de klikker på annoncen. Denne webadresse kan ikke ses i annoncen.
  • Upload billede: Upload en billedfil fra din computer, som skal bruges som annoncemateriale.

Understøttede størrelser og formater for billedannoncer

Gennemgå følgende liste over krav vedrørende billedannoncer for at sikre, at dine annoncer har en passende størrelse.

Filtype
  • .JPG
  • .PNG
  • .GIF
Filstørrelse 150 kB eller derunder
Billedstørrelse

An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads. Du kan uploade billeder i dobbelt størrelse (f.eks. et billede på 640 x 100 til en annonceplads på 320 x 50) til enheder med høj opløsning. Når din annonce vises, tilpasser vi automatisk billedet efter enhedens pixeltæthed.

• 320 x 50: Leaderboard til mobil An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 480 x 32: Mobilbanner (liggende format) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 320 x 100: Stort mobilbanner An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 468 x 60: Banner An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 728 x 90: Leaderboard An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 300 x 250: Indlejret rektangel An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 320 x 480: Mellemliggende annonce til smartphones (stående format) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 480 x 320: Mellemliggende annonce til smartphones (liggende format) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 768 x 1024: Mellemliggende annonce til tablets (stående format) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 1024 x 768: Mellemliggende annonce til tablets (liggende format) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
Eksempler på billedstørrelser

728 x 90 leaderboard

468 x 60 banner

320 x 50 Leaderboard til mobil

300 x 250 Indlejret rektangel

Få flere oplysninger i Google Ads-politikken for billedannoncer.