Blokkér eller opphev blokkering av andres kontoer

Du kan unngå uønsket interaksjon ved å blokkere andre brukere i visse Google-produkter, for eksempel Google+ og Hangouts. Blokkeringer trer i kraft når disse brukerne logger på Google-kontoen sin.

Blokkér kontoer

For å blokkere andre personers kontoer, bruk «Blokkér»-handlingen i et av disse produktene.

Bruk Hangouts for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen på Hangouts, blokkeres vedkommendes konto også i alle produktene som er oppført under «Blokkér kontoer».

Blokkeringer gjelder ikke for Hangouts On Air. Finn ut mer om blokkering av brukere på Hangouts.

Bruk Google Foto for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen på Google Foto, blokkeres vedkommendes konto også i alle produktene som er oppført under «Blokkér kontoer».

Finn ut mer om blokkering av brukere i Google Foto.

Bruk Google Maps for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen i Google Maps, blokkeres vedkommendes konto også i alle produktene som er oppført under «Blokkér kontoer».

Merk: Du kan bare blokkere via Google Maps på mobilenheter.

1. Åpne Google Maps-appen Google Maps.
  2. Trykk på Meny Meny øverst til venstre.
  3. Velg Posisjonsdeling.
  4. Trykk på en person du deler med.
  5. Trykk på Mer Merog så Blokkér og så Blokkér.
Bruk YouTube for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen på YouTube gjennom vedkommendes kanal eller direktechat, blokkeres ikke denne kontoen i noen andre produkter.

Finn ut mer om blokkering av brukere på YouTube via kanaler og via direktechatter.

Når du blokkerer en YouTube-kontakt, blokkeres vedkommendes konto også i alle produktene som er oppført under «Blokkér kontoer».

Finn ut mer om blokkering av YouTube-kontakter.

Bruk Tez for å blokkere kontoer

Når du blokkerer noen på Tez, blokkeres vedkommendes konto også i alle produktene som er oppført under «Blokkér kontoer».

Finn ut mer om blokkering i Tez.

Se blokkerte kontoer eller opphev blokkeringer

1. Gå til Google-kontoen din.
  2. Klikk på Folk og deling i navigasjonspanelet til venstre.
  3. Klikk på Blokkert i Kontakter-panelet.
  4. Du ser en liste over kontoer du har blokkert i Google-produkter. For å oppheve blokkeringen av noen, velg Fjern Fjern ved siden av vedkommendes navn.

Merk: Listen over «Blokkerte brukere» inkluderer ikke

• kontoer som er blokkert gjennom YouTube-kanaler eller -direktechatter
  • blokkeringer av e-postadresser eller telefonnumre

Blokkér e-postadresser eller telefonnumre

Du kan blokkere e-postadresser og telefonnumre i enkelte Google-produkter. Du kan for eksempel

Blokkeringer av e-postadresser og telefonnumre vises ikke i Blokkerte brukere-delen av Google-kontoen din. De blokkeres heller ikke i andre Google-produkter.