De gegevens van uw organisatie exporteren

Gebruik deze tool om de gegevens van uw organisatie uit G Suite-kernservices te exporteren. De tool exporteert alle ondersteunde gegevens voor elke actieve gebruiker in uw organisatie. Het is niet mogelijk alleen bepaalde soorten gegevens te exporteren, of gegevens van slechts een deel van de gebruikers van het domein. Het kan 72 uur duren voordat de gegevens zijn opgehaald en kunnen worden gedownload.

De geëxporteerde gegevens bevatten wellicht niet alles wat u zou verwachten. Bekijk dit artikel en controleer of de juiste gegevens zijn geëxporteerd nadat de export is voltooid. Bepaalde gegevens moeten momenteel op een andere beschikbare manier worden geëxporteerd.

Opmerking: Het exportarchief is een kopie van de gegevens van uw organisatie zoals deze eruitzagen ongeveer 24 uur voordat u het exportproces startte. Het archief bevat geen gegevens die na die tijd zijn gemaakt of gewijzigd.

Belangrijke opmerkingen

Wanneer de Data Export-tool wordt gewijzigd, wordt dit artikel geüpdatet.

De Data Export-tool biedt momenteel geen ondersteuning voor:

• Chrome-synchronisatie (alleen een kernservice voor G Suite for Education-klanten).

• Google Tasks.
  • Bepaalde typen Drive-gegevens:
    • Oudere versies van afbeeldingen, video's, pdf's en andere niet-Google-bestandstypen die gebruikers hebben gemarkeerd als Altijd bewaren.
    • Opmerkingen die zijn toegevoegd aan afbeeldingen, video's, pdf's en andere niet-Google-bestandstypen.
    • Gegevens in gedeelde Drives voor organisaties die Drive Enterprise of een combinatie van verschillende G Suite-versies gebruiken.
    • Gegevens die buiten de mapstructuur van de eigenaar zijn opgeslagen.
    • Bestanden in de prullenbak van gebruikers.
  • Gegevens van de volgende soorten gebruikers:

Neem contact op met Google Cloud-support voor meer informatie of hulp.

Gegevens die op een andere manier moeten worden geëxporteerd:

Neem contact op met Google Cloud-support als u hulp nodig heeft bij het exporteren van uw gegevens op een van deze manieren.

Vereisten

Als u de Data Export-tool wilt gebruiken, moet u voldoen aan deze vereisten:

• U moet dertig dagen of langer een account in uw domein hebben, als uw domein meer dan dertig dagen geleden is gemaakt.
  • U moet een hoofdgebruiker zijn van uw Google-domein.
  • Authenticatie in twee stappen moet zijn afgedwongen voor uw account. Dit is alleen vereist voor de beheerder die de export uitvoert.
  • U mag niet meer dan duizend gebruikers hebben in uw Google-account. Als u meer dan duizend gebruikers heeft, neemt u contact op met Google Cloud-support om de Data Export-tool tijdelijk in te schakelen.

De gegevens van uw gebruikers exporteren

1. Open de Data Export-tool.
    Tip: Als u dit vanuit de Google Beheerdersconsole wilt doen, klikt u rechtsboven op Openen Open en klikt u onder Tools op Data Export.
  2. Klik op Export starten.

U ontvangt een e-mail om u op de hoogte te stellen wanneer het proces is voltooid en klaar is om te importeren naar een alternatieve service. Afhankelijk van de hoeveelheid gegevens van uw organisatie kan het 72 uur duren voordat de export is voltooid.

Als u wilt dat uw gebruikers hun eigen gegevens downloaden, vraagt u ze Uw gegevens downloaden te bekijken.

De geëxporteerde gegevens bekijken

Klik in de bevestigingsmail of de Data Export-tool op Archief openen.

Klik in het archief op de map om een ​​lijst met gebruikersmappen te bekijken. Elke gebruikersmap bevat een zip-bestand met de gegevens van die gebruiker. Klik op het zip-bestand om de gegevens van een gebruiker te downloaden. Pak het bestand vervolgens uit om de gegevens van de gebruiker per product te bekijken. De geëxporteerde gegevens zijn dertig dagen beschikbaar en worden daarna permanent verwijderd.

Vragen

Kan ik de gegevens van mijn gebruikers opnieuw exporteren?
Ja. Dertig dagen nadat uw laatste export is voltooid, kunt u het exportproces opnieuw starten.
Kan ik de gegevens van slechts een deel van mijn gebruikers exporteren?

Nee. Met de Data Export-tool worden alle gegevens van alle gebruikers in uw domein geëxporteerd. U kunt niet alleen bepaalde soorten gegevens exporteren, of slechts de gegevens van een deel van de gebruikers.

Individuele gebruikers kunnen verschillende soorten gegevens zelf exporteren. Zie Uw gegevens downloaden voor meer informatie.

Ik wil alleen e-mailgegevens exporteren. Kan dit met de Data Export-tool?

Nee. Met de Data Export-tool kunt u niet opgeven welke soort gegevens moeten worden geëxporteerd. De tool exporteert alle gegevens van alle gebruikers in uw domein.

Individuele gebruikers kunnen verschillende soorten gegevens zelf exporteren. Zie Uw gegevens downloaden voor meer informatie.

Kan ik het exportproces stoppen nadat het is gestart?

Nee. Wanneer het exportproces is gestart, moet u wachten totdat het is voltooid.

Waar worden de geëxporteerde gegevens opgeslagen?
De gegevens worden in de Verenigde Staten opgeslagen.