Youtuberopdateringer

Brug denne artikel til at se de seneste youtuberopdateringer. Læs om de seneste opdateringer for seere på YouTube her.

Seneste opdateringer

Opdateringer fra de seneste to uger

YouTube Studio
  • New filter for held comments in YouTube Studio: Comments in the Held for Review tab that are potentially more hurtful than others will now be filtered into a new section. You can find these comments by clicking “Show hidden comments'' at the bottom of the “Held for review” comment moderation tab. Note that this filter may not always show, and it can’t be turned off.

Indtægtsgenerering
  • Update to our advertiser-friendly content guidelines: Based on creator and advertiser input, we’ve updated our advertiser-friendly content guidelines to allow more content to become eligible for full monetization (green icon) while continuing to maintain advertiser industry standards. Learn more here

Fællesskab og kommentarer
  • Experiment with like/dislike button designs on mobile: With a small group of users, we’re testing designs for the like and dislike buttons on video watch pages. Some of these designs won’t include a visible like or dislike count. If you're in the experiment, you can still like or dislike a video to help tune the recommendations you see on YouTube. You’ll also still be able to see the exact number of likes and dislikes on your videos in YouTube Studio.

Månedligt sammendrag fra YouTube Creators-kanalen

YouTube Creators monthly roundup

Tilmeld dig for at deltage i brugerundersøgelser for youtubere og gøre YouTube for Creators endnu bedre. Få flere oplysninger.

Tidligere opdateringer

Opdateringer fra de seneste seks måneder

YouTube Studio
Marts 2021
  • Ny funktion kaldet "Tjek" i YouTube Studio: Nu kan du screene din video for mulige problemer med ophavsret og annonceegnethed, når du uploader den. Det giver dig mulighed for at løse eventuelle problemer, før du udgiver din video. Få flere oplysninger.

Februar 2021
  • Funktionen Gem som ny forsvinder snart: Funktionen Gem som ny i YouTube Studio udfases efter 17. marts 2021, da den ikke er blevet brugt ret meget. Få flere oplysninger.

November 2020
  • Administrer playlister i YouTube Studio: Nu kan du oprette, redigere, administrere og filtrere dine playlister ved hjælp af den nye brugerflade i YouTube Studio. Få flere oplysninger.
  • Custom URL in YouTube Studio: You can now manage your custom URL with the Customization page in YouTube Studio. Learn more

Indtægtsgenerering

Marts 2021
  • Submit U.S. tax info: Google is required to collect tax info from creators in the YouTube Partner Program (YPP). If any tax deductions apply, Google will withhold taxes on YouTube earnings from viewers in the U.S. from ad views, YouTube Premium, Super Chat, Super Stickers, and Channel Memberships. Please submit your U.S. tax info in AdSense as soon as possible. Learn more here

November 2020
  • Udvidelse af YouTube Giving: Indtægtsgenererende youtubere og kunstnere i USA, Storbritannien og Canada har nu adgang til YouTube Giving, hvis de har 10.000 abonnenter eller derover. Kvalifikationskravene er også blevet opdateret. Få flere oplysninger om YouTube Giving.

Politik og ophavsret

Januar 2021

YouTube Analytics

Marts 2021
  • Ny trafikkilde for eksponeringer i YouTube Analytics: Eksponeringer fra YouTube TV-appen bliver nu talt med i YouTube Analytics. Med denne ændring kan du se en forskel i dine eksponeringer og din klikrate, men den påvirker ikke din effektivitet. Få flere oplysninger.

Februar 2021
  • Ny rapport om abonnenter i realtid i YouTube Analytics: Du kan nu se dit samlede antal abonnenter over tid og markere vigtige milepæle i YouTube Analytics. Få flere oplysninger
  • Nye målgruppemetrics i YouTube Analytics: Du kan nu sammenligne antallet af tilbagevendende og nye seere på din kanal på fanen Publikum med YouTube Analytics. Det giver dig mulighed for at forstå tendenser og planlægge din indholdsstrategi. Få flere oplysninger.
  • Se dit publikums interesser i YouTube Analytics: Nu kan du bruge fanen Publikum til at se, hvilke andre kanaler dit publikum har set videoer på. Det giver dig mulighed for at finde emner til nye videoer, idéer til titler eller miniaturebilleder og muligheder for samarbejder. Få flere oplysninger.

November 2020
  • Google Analytics-linkning forsvinder snart: Muligheden for at linke din kanal til Google Analytics udfases den 17. november 2020. Hvis du allerede har linket din kanal, kan du se opdaterede data for din kanalside indtil den 1. februar 2021. Få flere oplysninger.
  • Forbedret version af fastholdelse af publikum i YouTube Analytics: Vi har opdateret designet af rapporten Fastholdelse af publikum, så du bedre kan forstå din effektivitet gennem fremhævede vigtige øjeblikke i YouTube Analytics. Få flere oplysninger.

Livestreaming

November 2020
  • Nye funktioner til premierevideoer: Live Redirect og trailere. Youtubere kan nu omdirigere seere til en premierevideo efter en afsluttet livestream, og de kan vise en trailer for en kommende premierevideo inden premieren. Få flere oplysninger.

December 2020
  • Administrer tags, indtægtsgenerering og rettigheder i Kontrolrum for live-events: Du kan nu administrere din livestreams tags, rettigheder og indtægtsgenerering i Kontrolrum for live-events. Derudover kan indstillingerne i menuen i Kontrolrum for live-events nu findes i menuen Rediger. Få flere oplysninger om indstillinger for livestreams.

Fællesskab og kommentarer

Marts 2021
  • New filter for held comments in YouTube Studio: Comments in the Held for Review tab that are potentially more hurtful than others will now be filtered into a new section. You can find these comments by clicking “Show hidden comments'' at the bottom of the “Held for review” comment moderation tab. Note that this filter may not always show, and it can’t be turned off.

Februar 2021
  • Nu er @omtaler tilgængelige på mobil: Du kan nu oprette og redigere omtaler på mobil, hvis din kanal har over 1.000 abonnenter. Du kan bruge omtaler i indlæg, historier og i dine videotitler og beskrivelser for at anerkende, samarbejde med eller tagge andre youtubere. Få flere oplysninger.

Marts 2021
  • Reduceret ventetid for adgang til Historier: Behandlingstiden for adgang til Historier er blevet reduceret fra maks. 8 uger til 1-2 dage. Så snart din kanal når 10.000 reelle abonnenter, får den adgang til Historier inden for ca. en dag. Få flere oplysninger.

December 2020
  • Administrer fællesskabsindlæg i Studio: Du kan nu se, sortere og administrere dine fællesskabsindlæg direkte på fanen "Indhold" (tidligere kaldet fanen "Videoer") i YouTube Studio. Nu kan du via kanaltilladelser også give dit team mulighed for at hjælpe dig med at redigere og kommentere på indlæg. Få flere oplysninger.
  • Strømlinet kommentarmoderering i Studio: Vi har slået de to faner til kommentarmoderering, "Tilbageholdt til gennemgang" og "Sandsynligvis spam", sammen i YouTube Studio. Nu vises kommentarer, der er blevet automatisk tilbageholdt af YouTube, i den kombinerede fane "Tilbageholdt til gennemgang" i op til 60 dage. Få flere oplysninger.

Abonnementer og notifikationer

November 2020
  • Gratis kanalmedlemskab med YouTube Premium: Fra den 9. november til den 31. december 2020 vil nogle brugere i Brasilien, Irland, Storbritannien, Japan og Sydkorea få et gratis kanalmedlemskab om måneden, hvis de tilmelder sig og betaler for YouTube Premium, eller hvis de allerede er betalende YouTube Premium-medlemmer (begrænsninger er gældende). Kvalificerede seere får vist denne kampagne på skærmen med dit medlemskabstilbud. Du tjener det samme på disse medlemskaber, som du gør på en måneds betalt medlemskab. Få flere oplysninger.

Andre opdateringer

Marts 2021
  • Forsøg med forudbetalt kanalmedlemskab: Fra og med den 22. marts 2021 kan nogle seere købe et 6-måneders kanalmedlemskab med én enkelt betaling. Denne mulighed vil være tilgængelig for de fleste seere i USA, Indien, Frankrig, Tyskland og Spanien. Seerne kan få tilbudt en rabat på et 6-måneders medlemskab. YouTube dækker omkostningerne ved rabatten, der tilbydes i dette eksperiment, så youtuberne tjener det samme beløb på de nedsatte medlemskaber som for medlemskaber til den normale pris.
  • Forældrestyret oplevelse på YouTube (lanceret som beta): Den forældrestyrede oplevelse på YouTube er en ny mulighed, hvor forældre kan give deres børn (under 13 år eller den gældende alder i deres land/område) adgang til YouTube via en forældrestyret konto.

Februar 2021
  • Forældrestyret oplevelse på YouTube (beta): Inden for de kommende måneder vil en ny mulighed blive tilgængelig for forældre på YouTube. Den gør det muligt for forældrene at give deres børn (under 13 år eller den gældende alder i dit land/område) adgang til YouTube via en forældrestyret konto.

Opdateringer af YouTube Studio-appen

Se de seneste opdateringer af YouTube Studio-appen her.

Er der problemer? Se siden Kendte problemer for at få hjælp..