Youtuberopdateringer

Brug denne artikel til at se de seneste youtuberopdateringer. Læs om de seneste opdateringer for seere på YouTube her.

Seneste opdateringer

Opdateringer fra de seneste to uger

Fællesskab og kommentarer
YouTube Studio
  • Besøg det nye website YouTube for Creators! Det er det bedste sted til at få mere at vide om alle de programmer, værktøjer og funktioner, der er skabt til youtubere som dig. Du kan også få inspiration og tips til at forvandle din passion til nye kreative muligheder.

Månedligt sammendrag fra YouTube Creators-kanalen

YouTube Creators monthly roundup

Tilmeld dig for at deltage i brugerundersøgelser for youtubere og gøre YouTube for Creators endnu bedre. Få flere oplysninger.

Tidligere opdateringer

Opdateringer fra de seneste seks måneder

YouTube Studio

Oktober 2021

• Indstillingen for youtuber-demografi i YouTube Studio: Youtuber- og kunstnerundersøgelsen blev åbnet for amerikanske youtubere og kunstnere i marts 2021. Formålet med undersøgelsen er at sikre, at YouTube er et inkluderende og sikkert sted for alle. Hvis du bruger en computer, kan du nu finde undersøgelsen i sektionen Indstillinger i Studio under "Youtuber-demografi". Indstillingen er i øjeblikket kun tilgængelig for kanalejere i USA. Få flere oplysninger om denne indstilling, og se, hvordan du kan slette din besvarelse.
  • Automatiske videokapitler: Vi har for nylig introduceret muligheden for at bruge automatiske videokapitler til dine videoer. Videokapitler giver seerne mulighed for at springe frem til et bestemt sted i en video. I YouTube Studio kan du nu til- og fravælge automatiske videokapitler for flere eksisterende videoer ad gangen. Få flere oplysninger.

August 2021

• YouTube for Creators: Vi har opdateret websitet YouTube for Creators. Uanset om du er ny eller erfaren youtuber, så er du med til at drive YouTube fremad. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at gøre det, du er bedst til. Få vejledning fra eksperter i at fortælle din historie, opbygge dit fællesskab og skabe nye muligheder ud fra din passion. Besøg det nye website i dag
  • Mørkt tema i YouTube Studio: Nu kan du bruge mørkt tema til at ændre, hvordan din baggrund ser ud i YouTube Studio. Få flere oplysninger.
  • Automatiske videokapitler: Vi har for nylig introduceret muligheden for at bruge automatiske videokapitler til dine videoer. Videokapitler giver seerne mulighed for at springe frem til et bestemt sted i en video. I YouTube Studio kan du nu til- og fravælge automatiske videokapitler for flere eksisterende videoer ad gangen. Få flere oplysninger.

Juni 2021

• Hurtigere uploads i YouTube Studio: Du kan nu tilføje videoelementer som f.eks. kort, afsluttende skærmbilleder og undertekster, før din video er færdigbehandlet i YouTube Studio. Få flere oplysninger.

Indtægtsgenerering
Oktober 2021
  • Hylde for påskønnelse af medlemmer: Som en del af et eksperiment bliver medlemmers avatarer vist på en ny hylde på fanen Start på kanalsiden (kun mobil), hvor de takkes for deres medlemskab og påskønnes offentligt over for andre seere. Medlemmernes avatarer roteres regelmæssigt for at sikre, at flere medlemmer modtager påskønnelse. Under eksperimentet er det muligvis ikke alle seere, der kan se hylden. Youtubere i dette eksperiment kan slå funktionen fra via fanen Medlemskaber i Studio, hvis de vil det.

• Indtægtsgenererende youtubere skal aktivere totrinsbekræftelse: Fra og med den 1. november skal alle indtægtsgenererende youtubere have aktiveret totrinsbekræftelse for at få adgang til YouTube Studio eller YouTube Studio CMS. Hvis ikke totrinsbekræftelse er aktiveret på dette tidspunkt, kan indtægtsgenererende youtubere ikke få adgang til disse værktøjer. Få flere oplysninger.
  • Memberships Management tab experiment: We’re testing out a new Memberships tab in Studio found under the Monetization tab. The new version includes all of the same information as before, with some extra data and tools to help manage performance. For example, channels in this experiment can see the number of members per level over time, as well as new signups or cancellations in the last billing period.
Politik og ophavsret
Oktober 2021
  • Undgå nyuploadede versioner af fjernede videoer: Hvis du indsender en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret via webformularen, kan du nu vælge at forhindre nyuploadede versioner af videoer. Hvis du vælger denne mulighed, vil YouTube gøre sit bedste for automatisk at forhindre, at videoer, der er blevet fjernet, bliver uploadet til YouTube igen. Du kan også se potentielle kopier af disse videoer og beslutte, hvad du vil foretage dig med dem. Få flere oplysninger.

• Få flere oplysninger om YouTubes seneste politikopdateringer her.
YouTube Analytics

Juni 2021

• Metrics for historier i YouTube Analytics: Nu kan du se metrics om visninger, tilføjede kommentarer og nye abonnenter for dine historier på fanen Oversigt i YouTube Analytics. Få flere oplysninger
Livestreaming
  • Ingen nye opdateringer. Kig forbi igen snart.
Fællesskab og kommentarer

Oktober 2021

• Fællesskabsindlæg udvides til flere kanaler: Vi ruller Fællesskabsindlæg ud til alle kanaler med mere end 500 abonnenter. Hvis en kanal lige er nået op på 500 abonnenter, kan det tage op til en uge, før den får adgang til Fællesskabsindlæg. Vi arbejder på at give endnu flere kanaler adgang til Fællesskabsindlæg i fremtiden.

September 2021

• Fanen Diskussioner bliver fjernet: Den 12. oktober 2021 bliver fanen Diskussioner fjernet, da den bliver erstattet af Fællesskabsindlæg, som vi løbende udvider tilgængeligheden af.
Abonnementer og notifikationer
  • Ingen nye opdateringer. Kig forbi igen snart.
YouTube Shorts
  • Ingen nye opdateringer. Kig forbi igen snart.
Andre opdateringer

September 2021

• Nye daglige grænser for tilpassede miniaturebilleder: For at reducere mængden af misbrug begrænser vi antallet af tilpassede miniaturebilleder, kanaler kan uploade inden for en periode på 24 timer. Kanaler, som forsøger at uploade flere tilpassede miniaturebilleder, end hvad den daglige grænser tillader, får en fejlmeddelelse. Denne opdatering vil minimere antallet af miniaturebilleder, som skal gennemgås, og hjælpe med at gøre YouTube sikker for alle.

Opdateringer af YouTube Studio-appen
Se de seneste opdateringer af YouTube Studio-appen her.