Se på NFL Sunday Ticket på YouTube

Med NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler kan du se søndagskampene i den ordinære NFL-sesongen som ikke sendes i området ditt, uten at du må kjøpe et Base Plan-abonnement på YouTube TV. Finn ut mer om hvordan du skaffer deg NFL Sunday Ticket på YouTube.

Se NFL Sunday Ticket-kampene på YouTube – bare i USA

Med NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal kan du se søndagskampene i den ordinære NFL-sesongen som sendes på CBS- og FOX-kanaler som ikke er tilgjengelige i lokalområdet ditt. NFL Sunday Ticket på YouTube inkluderer ikke Sunday Night Football på NBC, Monday Night Football på ESPN, enkelte internasjonale kamper og kamper som bare sendes digitalt, samt kamper før sesongstart og etter sesongslutt. Kampene i den ordinære sesongen strømmes fra søndag 10. september.

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvor du finner kamper og hvordan du strømmer dem på en smart-TV, blant annet hvordan du tar opp kamper.

Se på NFL Sunday Ticket på en smart-TV eller strømmeenhet

Før du ser på NFL Sunday Ticket på en smart-TV eller strømmeenhet, må du sørge for følgende:

Slik ser du kamper på en smart-TV eller strømmeenhet:

1. Åpne YouTube-appen og så, og logg på med Google-kontoen du brukte da du kjøpte NFL Sunday Ticket. Finn ut hvordan du laster ned og logger på YouTube-appen på TV-en.
  2. Direktesendte og kommende NFL-kamper som er tilgjengelige i området ditt, vises på Startside-fanen og på NFL-kanalsiden. Du finner NFL-kanalsiden ved å skrive inn «NFL» i søkefeltet.
    1. Hvis kampsendingen pågår, velger du kampen for å se den.
    2. Hvis kampen skal sendes senere, velger du kampen og så og Varsle meg for å få et varsel på telefonen når sendingen starter.
Bekreft seerområdet ditt for å se på NFL Sunday Ticket

Du kan bli bedt om å bekrefte seerområdet ditt når du ser på innhold. For å gjøre dette må du slå på posisjonsdeling på mobilenheten og i mobilnettleseren du skal bruke til å bekrefte seerområdet. Finn ut hvordan du slår på posisjonsdeling på mobilenheten din.

Kontroller kampen på en smart-TV eller strømmeenhet

Kontroller kampen med enhetsfjernkontrollen:

• Trykk på Velg for å sette den på pause.
  • Trykk på venstre på retningsknappen for å spole tilbake. Du kan bare spole tilbake til der du begynte å se. Hvis du bytter mellom kamper, tilbakestilles punktet du kan spole tilbake til.
  • Trykk på høyre på retningsknappen for å spole fremover. Fremoverspoling er bare tilgjengelig i direktesendte programmer, DVR-opptak av kamper (tilgjengelig i YouTube TV-appen) samt tidligere sendte kamper som nå er tilgjengelige på forespørsel.

Se flere NFL-kamper samtidig

Attention: NFL Sunday Ticket subscribers without NFL RedZone.

If you purchased NFL Sunday Ticket without NFL RedZone, you may still see multiview options that include NFL RedZone. Choosing these multiviews won't work without an NFL RedZone subscription.

Med mosaikkvisning kan du se opptil fire NFL-kamper samtidig på en smart-TV eller strømmeenhet. Du ser alternativene for mosaikkvisning omtrent 20 minutter før kampen starter på YouTube.

Her er den raskeste metoden for å velge og begynne å se en mosaikkvisning av kamper:

1. Begynn å se en av kampene til favorittlaget ditt.
  2. Trykk på nedoverpilen på fjernkontrollen til du ser kombinasjoner for mosaikkvisning.
  3. Velg ønsket kampkombinasjon.

Du finner mosaikkvisninger på Startside-fanen , på NFL-kanalsiden og i anbefalingene for hva du kan se etterpå mens du ser på direktesendte kamper. Finn ut mer om mosaikkvisning på YouTube.

Ta opp NFL-kamper

Du får ubegrenset lagringsplass for digitale videoopptak med NFL Sunday Ticket på YouTube. For å ta opp kamper og se opptakene må du gå til YouTube TV-appen. Opptak er tilgjengelig via YouTube TV for brukere som abonnerer på NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal, selv uten et månedlig Base Plan-abonnement på YouTube TV.

Slik kommer du i gang på en smart-TV eller strømmeenhet:

1. Åpne YouTube TV-appen og så, og logg på med Google-kontoen du brukte da du kjøpte NFL Sunday Ticket. Finn ut hvordan du laster ned og logger på YouTube TV-appen på TV-en.
  2. Angi bosted:
    1. Gå til tv.youtube.com og så i nettleseren på en datamaskin eller mobilenhet, og velg LOGG PÅ.
    2. Når du har logget på, velger du IKKE NÅ på «Velkommen til YouTube TV»-siden og så. Skriv inn postnummeret ditt hvis du blir bedt om det.
  3. Når du har logget på og bekreftet posisjonen din på en datamaskin eller mobilenhet, kan du legge til lag og NFL i YouTube TV-biblioteket. Når du legger til NFL i biblioteket, får du opptak av pågående og fremtidige visninger av NFL-kamper som er tilgjengelige for deg via NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal. Finn ut mer om hvordan du tar opp på YouTube TV.

Opptakene legges automatisk til i YouTube TV-biblioteket, slik at du kan se dem i YouTube TV-appen på en TV eller mobilenhet, eller på tv.youtube.com på en datamaskin. Opptakene lagres ikke på enheten din, så de tar ikke opp plass i minnet, men du må være koblet til internett for å se dem.

Last ned NFL-kamper på mobilenheten din

Hvis du vil se opptakene uten nett på en mobilenhet, kan du laste dem ned i YouTube TV-appen:

1. Åpne YouTube TV-appen og så, og logg på med Google-kontoen du brukte da du kjøpte NFL Sunday Ticket.
  2. Gå til biblioteket ditt.
  3. Finn kampen du vil laste ned og så, og trykk på Last ned .

Fullførte nedlastinger vises på «Nedlastinger»-fanen i biblioteket ditt.

Se tidligere sendte NFL-kamper på forespørsel (VPF)

Alle kampene som er tilgjengelige med NFL Sunday Ticket på YouTube, er tilgjengelige ved midnatt EST etter kampsendingene. Disse kampene er tilgjengelige på forespørsel frem til påfølgende onsdag kl. 23:59 PT som komprimerte opptak på ca. 45 minutter, uten annonser og pausetid.

Du finner VPF-kamper på NFL-kanalsiden. Du finner også NFL-kanalsiden ved å skrive inn «NFL» i søkefeltet.

Finn ut mer om hvordan du kan se på NFL Sunday Ticket på YouTube

Jeg har spørsmål om tilgjengelige NFL-kamper og posisjonen min.

Hvilke kamper du ser, avhenger av det nåværende seerområdet ditt. Hvis en kamp er tilgjengelig på en lokal kanal der du befinner deg, står kampen oppført som «Utilgjengelig». NFL Sunday Ticket inkluderer bare NFL-kamper fra andre områder. NFL Sunday Ticket inkluderer ikke Sunday Night Football på NBC, Monday Night Football på ESPN, enkelte internasjonale kamper og kamper som bare sendes digitalt, samt kamper før sesongstart og etter sesongslutt.

Med NFL Sunday Ticket som Primetime-kanal kan du se søndagskampene i den ordinære NFL-sesongen som sendes på CBS- og FOX-kanaler som ikke er tilgjengelige i lokalområdet ditt. Direktesendte og kommende NFL-kamper som er tilgjengelige i området ditt, vises på Startside-fanen og på NFL-kanalsiden. Du finner NFL-kanalsiden ved å skrive inn «NFL» i søkefeltet.

Slik bekrefter du det nåværende seerområdet ditt

Slik slår du på posisjonsdeling for å se på Primetime-kanaler på TV-en

Hvis du skal se på NFL-kamper på YouTube, må du gjøre to ting for å bekrefte posisjonen din:

1. Du må slå på posisjonsdeling på mobilenheten og i mobilnettleseren.
  2. Du må bruke YouTube-appen på TV-en til å bekrefte posisjonen din.

1. Slå på posisjonsdeling i mobilnettleseren

For å bekrefte det nåværende seerområdet må du først slå på posisjonsdeling på mobilenheten og i mobilnettleseren. Fremgangsmåten for å slå på posisjonsdeling varierer fra enhet til enhet, men du finner den her:

2. Bekreft seerområdet på en smart-TV eller strømmeenhet

Når du velger et program som krever at du bekrefter posisjonen din, for eksempel en pågående eller kommende kamp på NFL Sunday Ticket, blir du bedt om å bekrefte posisjonen din på en mobilenhet. Sjekk at posisjonsdeling på mobilenheten er slått på før du prøver å bekrefte posisjonen din. Følg denne fremgangsmåten når du blir bedt om det:

1. Gå til youtube.com/locate i en mobilnettleser og så, logg på Google-kontoen du brukte da du kjøpe NFL Sunday Ticket, og logg på YouTube-appen på en TV eller strømmeenhet. Tips: E-postadressen for kontoen din skal vises på TV-skjermen.
  2. Når du har logget på, skal du se et forgrunnsvindu der du blir bedt om å slå på posisjonsdeling for nettleseren. Trykk på NESTE og så og Tillat.
  3. Last inn youtube.com/locate på nytt på mobilenheten og så, og lukk appen og åpne den på TV-en igjen.

Hvis posisjonen din fortsatt ikke er oppdatert på TV-en, må du dobbeltsjekke at du er logget på riktig Google-konto i mobilnettleseren og på TV-en. Prøv deretter å lukke appen og åpne den igjen på TV-en.

Finn ut mer om hvordan du slår på posisjonsdeling og bekrefter seerområdet ditt.

Hvilke enheter kan jeg bruke for å se på NFL Sunday Ticket på YouTube?
Spillkonsoller
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • PlayStation 4 Pro
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • XBOX One S
  • Xbox One
Smartskjermer
  • Nest Hub Max
  • Nest Hub
Smarttelefoner og nettbrett Telefoner og nettbrett som kjører Android 6.0 Marshmallow eller nyere
iPhone og iPad som kjører iOS 12 eller nyere
Smart-TV-er Smart-TV-er fra Hisense (utvalgte modeller)
Smart-TV-er fra LG (bare 2016-modeller og nyere)
TV-er fra Roku (alle modeller)
Smart-TV-er fra Samsung (bare 2017-modeller og nyere)
Smart-TV-er fra Sharp (utvalgte modeller)
Smart-TV-er fra Sony (utvalgte modeller)
SmartCast-TV-er fra Vizio (utvalgte modeller)
Utvalgte TV-er med innebygd Android TV og NVIDIA Shield
Utvalgte smart-TV-er med Fire TV Edition
Strømmeenheter Apple TV (4. generasjon og 4K)
Chromecast med Google TV
  • Fire TV Stick (3. generasjon)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2. generasjon)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1. generasjon)
Utvalgte kabel-TV-enheter (for eksempel Xfinity X1)

Jeg har spørsmål om eller problemer med grenser for strømming.

Hvis du har et NFL Sunday Ticket-studentabonnement, kan du ikke bruke mer enn én pålogget enhet og én strøm om gangen. Finn ut mer.

Du får et ubegrenset antall strømmer når du ser på NFL Sunday Ticket hjemme. Du kan for eksempel se på TV-en i stuen samtidig som et familiemedlem ser på et nettbrett i et annet rom, og et tredje medlem ser på en telefon som er koblet til wifi-nettverket ditt hjemme. Du kan logge på med et ubegrenset antall enheter.

Utenfor hjemmet kan du se på opptil to separate strømmer.

Angi et hjemmenettverk

Hvis du har flyttet eller har problemer med ubegrenset strømming hjemme, må du sørge for å angi et hjemmenettverk i YouTube TV-appen for å få ubegrenset strømming.

Merk: YouTube TV er ikke det samme som YouTube-appen. Se etter «YouTube TV» på appmenyen på smart-TV-en eller strømmeenheten. Når du har angitt hjemmenettverket ditt med YouTube TV-appen, får du ubegrenset strømming av NFL Sunday Ticket på dette nettverket – uavhengig av appen/nettstedet du bruker (YouTube eller YouTube TV).

Du kan bare konfigurere hjemmenettverket ditt på smart-TV-er. Følg fremgangsmåten nedenfor for å angi det gjeldende wifi-nettverket som YouTube TV-hjemmenettverk:

1. Koble smart-TV-en til wifi-nettverket ditt hjemme.
  2. Last ned og åpne YouTube TV-appen på smart-TV-en.
  3. Logg på YouTube TV-appen.
  4. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Grenser for strømming.
  5. Nederst velger du Angi gjeldende nettverk som hjemmenettverk.
  6. Bekreft at du ser det grønne avmerkingssymbolet der det står «Koblet til hjemmenettverk».
Merk: Hvis du har tilgang via en familiegruppe, er det bare familieadministratoren som kan angi det gjeldende nettverket som hjemmenettverk. Andre familiemedlemmer ser ikke dette alternativet.

Gjør følgende hvis du ikke ser alternativet «Angi hjemmenettverk» eller «Koblet til hjemmenettverk»:

• Sjekk at du bruker riktig app (YouTube TV, ikke YouTube) og åpner appen på en smart-TV, ikke på en mobilenhet eller datamaskin.
  • Sjekk at du er logget på riktig konto der du har et NFL Sunday Ticket-abonnement.
  • Sjekk om du befinner deg utenfor bostedet ditt. Du bør følge denne fremgangsmåten hvis du er hjemme og koblet til det wifi-nettverket du foretrekker.

Hvis du ikke ser det grønne avmerkingssymbolet, eller hvis du ser feilmeldingen «Kunne ikke oppdatere. Prøv på nytt», gjentar du trinnene ovenfor.

Jeg vil dele NFL Sunday Ticket med familien min.

NFL Sunday Ticket-studentabonnementet inkluderer ikke familiedeling. Finn ut mer.

Ja. Når du oppretter en Google-familiegruppe, kan du dele tilgangen til Primetime-kanaler, for eksempel NFL Sunday Ticket, med opptil fem andre medlemmer av husstanden uten ekstra kostnader.

Viktig: Du kan ikke bruke en Google Workspace-konto til å opprette eller bli med i en Google-familiegruppe. For å dele NFL Sunday Ticket med familiegruppen din må du logge på den vanlige Google-kontoen din eller opprette en ny.

Vil du vite mer om familiedeling? Finn ut mer om