Se NFL Sunday Ticket på YouTube

Med NFL Sunday Ticket på YouTube Primetime-kanaler kan du søndag eftermiddag se hovedsæsonens NFL-kampe, der ikke sendes på lokale tv-kanaler i dit område, uden at købe et YouTube TV-basisabonnement. Få flere oplysninger om, hvordan du får NFL Sunday Ticket på YouTube.

Se NFL Sunday Ticket-kampe på YouTube – kun i USA

Med NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen kan du se out of market-kampe fra NFL søndag eftermiddag på CBS og FOX på kanaler, der ikke er tilgængelige i dit lokale område. NFL Sunday Ticket på YouTube omfatter ikke Sunday Night Football på NBC, Monday Night Football på ESPN, udvalgte digitale kampe og internationale kampe samt træningskampe og slutspilskampe. Hovedsæsonens kampe sendes fra søndag den 10. september.

I denne artikel kan du læse om, hvor du finder kampe, hvordan du streamer dem på dit smart-tv, hvordan du optager, og meget mere.

Se NFL Sunday Ticket på dit smart-tv eller din streamingenhed

Inden du ser NFL Sunday Ticket på dit smart-tv eller din streamingenhed, skal du sørge for, at:

Sådan ser du indhold på dit smart-tv eller din streamingenhed:

1. Åbn YouTube-appen og derefter Log ind med den Google-konto, som du brugte til at købe NFL Sunday Ticket. Se, hvordan du downloader og logger ind på YouTube-appen på dit tv.
  2. Livekampe og kommende NFL-kampe, der er tilgængelige i dit område, vises på fanen Start og på NFL-kanalsiden. Du kan finde NFL-kanalsiden ved at skrive "NFL" i søgefeltet.
    1. Hvis kampen er live, skal du vælge kampen for at se den.
    2. Hvis kampen er planlagt til at blive spillet senere, skal du vælge kampen og derefter Vælge Giv mig besked for at modtage en notifikation på din telefon, når kampen starter.
Verificer dit afspilningsområde for at se NFL Sunday Ticket

Du bliver muligvis bedt om at verificere dit afspilningsområde, når du ser kampe. Det gør du ved først at sikre, at Lokationsdeling er aktiveret på den mobilenhed og i den mobilbrowser, du vil bruge til at verificere. Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer Lokationsdeling på din mobilenhed.

Styr afspilningen af kampen på dit smart-tv eller din streamingenhed

Brug din enheds fjernbetjening til at styre afspilningen af kampen:

• Tryk på Vælg for at sætte kampen på pause.
  • Tryk på Venstre pil for at spole tilbage. Du kan kun spole tilbage til det punkt, hvor du begyndte at se kampen. Hvis du skifter mellem kampe, nulstilles det punkt, hvor du kan spole tilbage til.
  • Tryk på Højre pil for at spole frem. Du kan kun spole frem for at indhente liveudsendelser i DVR-optagne kampe (kun tilgængelig i YouTube TV-appen) og i tidligere sendte kampe on-demand.

Se flere NFL-kampe på én gang

Attention: NFL Sunday Ticket subscribers without NFL RedZone.

If you purchased NFL Sunday Ticket without NFL RedZone, you may still see multiview options that include NFL RedZone. Choosing these multiviews won't work without an NFL RedZone subscription.

Med multivisning kan du se op til fire NFL-kampe samtidig på et smart-tv eller en streamingenhed. På YouTube får du multivisningsmulighederne, ca. 20 minutter før en kamp starter.

Den hurtigste måde at finde multivisningen for en udvalgt kombination af kampe på er ved at:

1. Se en af dit yndlingsholds kampe.
  2. Trykke ned på din fjernbetjening, indtil du ser multivisningskombinationer.
  3. Vælge din foretrukne kampkombination.

Du kan finde multivisninger på fanen Start , på NFL-kanalsiden og som anbefalinger til "Se næste", når du ser livekampe. Få flere oplysninger om multivisninger på YouTube.

Optag NFL-kampe

Du får ubegrænset lagerplads til digitale videooptagelser (DVR) med NFL Sunday Ticket på YouTube. Men for at optage kampe og se dine optagelser skal du gå til YouTube TV-appen. DVR er tilgængelig for NFL Sunday Ticket Primetime-kanalabonnenter via YouTube TV – selv uden et månedligt YouTube TV-basisabonnement.

Sådan kommer du godt i gang på dit smart-tv eller din streamingenhed:

1. Åbn YouTube TV-appen og derefter Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe NFL Sunday Ticket. Se, hvordan du downloader og logger ind på YouTube TV-appen på dit tv.
  2. Angiv dit hjemmeområde:
    1. Gå til tv.youtube.com på din computer eller i din mobilbrowser og derefter Vælg LOG IND.
    2. Når du er logget ind, skal du vælge IKKE NU på siden "Velkommen til YouTube TV" og derefter Angiv dit postnummer, hvis du bliver bedt om det.
  3. Når du er logget ind og har verificeret din lokation på din computer eller mobilenhed, kan du føje hold og NFL til din YouTube TV-samling. Når du føjer NFL til din samling, optages nuværende og fremtidige udsendelser af NFL-kampe, der er tilgængelige for dig via NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen. Få flere oplysninger om, hvordan du optager på YouTube TV.

Optagelser føjes automatisk til din YouTube TV-samling, så du kan se dem i YouTube TV-appen på dit tv, din mobilenhed eller på tv.youtube.com på en computer. Optagelser gemmes ikke på din enhed og optager derfor ikke diskplads, men du skal have internetforbindelse for at se dem.

Download NFL-kampe på din mobilenhed

Hvis du vil se dine optagelser offline på din mobilenhed, kan du downloade dem i YouTube TV-appen:

1. Åbn YouTube TV-appen og derefter Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe NFL Sunday Ticket.
  2. Gå til Samling.
  3. Find den kamp, du vil downloade og derefter Tryk på Download .

Færdige downloads vises i din samling på fanen "Downloads".

Se tidligere sendte NFL-kampe on-demand (VOD)

Alle kampe, der er tilgængelige via NFL Sunday Ticket på YouTube, vil være tilgængelige for dig ved midnat (Eastern Standard Time), efter kampene sendes. Disse kampe vil fortsat være tilgængelige on-demand til og med den efterfølgende onsdag kl. 23.59 PT som komprimerede genafspilninger, der varer ca. 45 minutter, og hvor annoncer og nedetid er fjernet fra kampen.

Gå til NFL-kanalsiden for at finde VOD-kampe. Du kan også finde NFL-kanalsiden ved at skrive "NFL" i søgefeltet.

Få flere oplysninger om NFL Sunday Ticket på YouTube

Jeg har spørgsmål om tilgængelige NFL-kampe og min lokation.

De kampe, du ser, afhænger af dit nuværende afspilningsområde. Hvis en kamp er tilgængelig på en lokal kanal i dit område, vises kampen som "Ikke tilgængelig". NFL Sunday Ticket omfatter kun out of market-kampe fra NFL. NFL Sunday Ticket omfatter ikke Sunday Night Football på NBC, Monday Night Football på ESPN, udvalgte digitale kampe og internationale kampe samt trænings- og slutspilskampe.

Med NFL Sunday Ticket Primetime-kanalen kan du se out of market-kampe fra NFL søndag eftermiddag på CBS og FOX på kanaler, der ikke er tilgængelige i dit lokale område. Livekampe og kommende NFL-kampe, der er tilgængelige i dit område, vises på fanen Start og på NFL-kanalsiden. Du kan finde NFL-kanalsiden ved at skrive "NFL" i søgefeltet.

Sådan verificerer du dit nuværende afspilningsområde

Sådan aktiverer du Lokationsdeling for at se Primetime-kanaler på dit tv

Hvis du vil se NFL-kampe på YouTube, skal du gøre 2 ting for at verificere din lokation:

1. Du skal aktivere Lokationsdeling på din mobilenhed og i din mobilbrowser.
  2. Du skal bruge YouTube-appen på dit tv til at verificere din lokation.

1. Aktivér Lokationsdeling i din mobilbrowser

For at verificere dit nuværende afspilningsområde skal du først aktivere Lokationsdeling på din mobilenhed og i din mobilbrowser. Måden du aktiverer Lokationsdeling på varierer afhængigt af enheden, men du kan finde den her:

2. Verificer afspilningsområdet på dit smart-tv eller din streamingenhed

Når du vælger et program, der kræver lokationsverificering, f.eks. en livekamp eller en kommende kamp på NFL Sunday Ticket, får du en besked om, at du skal verificere din lokation på en mobilenhed. Sørg for, at Lokationsdeling er slået til på din mobilenhed, før du prøver at verificere din lokation. Når du bliver bedt om det, skal du følge denne vejledning:

1. Gå til youtube.com/locate i en mobilbrowser og derefter Log ind på den samme Google-konto, som du brugte til at købe NFL Sunday Ticket, og log derefter ind på YouTube-appen på dit tv eller din streamingenhed. Tip! Du bør kunne se din kontos mailadresse på din tv-skærm.
  2. Når du er logget ind, vises der et pop op-vindue, hvor du kan aktivere Lokationsdeling for din browser. Tryk på NÆSTE og derefter Tryk på Tillad.
  3. Opdater siden youtube.com/locate på din mobilenhed og derefter Luk og genåbn derefter appen på dit tv.

Hvis din lokation stadig ikke er opdateret på dit tv, skal du dobbelttjekke, at du er logget ind på den rigtige Google-konto både i mobilbrowseren og på dit tv. Luk og genåbn derefter appen på dit tv.

Få flere oplysninger om, hvordan du slår Lokationsdeling til og verificerer dit afspilningsområde.

Hvilke enheder kan jeg bruge til at se NFL Sunday Ticket på YouTube?
Spillekonsoller
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • PlayStation 4 Pro
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Smartskærme
  • Nest Hub Max
  • Nest Hub
Smartphones og tablets Telefoner og tablets med Android 6.0 Marshmallow eller nyere
iPhones og iPads med iOS 12 eller nyere
Smart-tv Smart-tv fra Hisense (udvalgte modeller)
Smart-tv fra LG (kun modeller fra 2016 eller nyere)
Tv fra Roku (alle modeller)
Smart-tv fra Samsung (kun modeller fra 2017 eller nyere)
Smart-tv fra Sharp (udvalgte modeller)
Smart-tv fra Sony (udvalgte modeller)
SmartCast-tv fra Vizio (udvalgte modeller)
Udvalgte tv med indbygget Android TV og NVIDIA Shield
Udvalgte smart-tv fra Fire TV Edition
Streamingenheder Apple TV (4. generation og 4K)
Chromecast med Google TV
  • Fire TV Stick (3. generation)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2. generation)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1. generation)
Udvalgte kabel-tv-enheder (f.eks. Xfinity X1)

Jeg har spørgsmål om eller problemer med streaminggrænser.

Abonnenter på NFL Sunday Ticket-studieabonnementet er begrænset til én enhed, hvor brugeren er logget på, og én samtidig stream ad gangen. Få flere oplysninger.

Der er ingen grænse for, hvor mange streams du kan se, mens du ser NFL Sunday Ticket derhjemme. Du kan f.eks. se med på tv'et i stuen, mens et andet familiemedlem ser med på sin tablet i et andet rum, og et andet medlem ser med samtidig på sin telefon, som er forbundet til jeres hjemme-Wi-Fi. Der er ingen grænse for, hvor mange enheder du kan bruge til at logge ind med.

Uden for dit hjem kan du se indhold i op til to separate streams.

Angiv et hjemmenetværk

Hvis du er flyttet eller har problemer med ubegrænset streaming i hjemmet, skal du sørge for at angive et hjemmenetværk via YouTube TV-appen, hvis du vil se ubegrænsede streams.

Bemærk! YouTube TV er ikke det samme som YouTube-appen. Find "YouTube TV" i appmenuen på dit smart-tv eller din streamingenhed. Når du har angivet dit hjemmenetværk via YouTube TV-appen, kan du se ubegrænsede NFL Sunday Ticket-streams på dette netværk, uanset hvilken app eller hvilket website du bruger (YouTube eller YouTube TV).

Du kan kun konfigurere dit hjemmenetværk på smart-tv. Du kan angive dit nuværende Wi-Fi-netværk som dit YouTube TV-hjemmenetværk ved at følge vejledningen nedenfor:

1. Forbind smart-tv'et til dit hjemme-Wi-Fi.
  2. Download og åbn YouTube TV-appen på dit smart-tv.
  3. Log ind på YouTube TV-appen.
  4. Vælg dit profilbillede og så Indstillinger og så Streamingbegrænsninger.
  5. I bunden skal du vælge Angiv dit aktuelle netværk som dit hjemmenetværk.
  6. Tjek, at der vises et grønt flueben med teksten "Forbundet til hjemmenetværk".
Bemærk! Hvis du har adgang via en familiegruppe, er det kun familieadministratoren, der kan angive det aktuelle netværk som hjemmenetværk. Andre familiemedlemmer kan ikke se denne mulighed.

Hvis du ikke kan se valgmuligheden "Angiv hjemmenetværk" eller "Forbundet til hjemmenetværk":

• Sørg for, at du bruger den rigtige app (YouTube TV og ikke YouTube), og at du åbner appen på et smart-tv og ikke en mobilenhed eller computer.
  • Tjek, om du er logget ind på den rigtige konto, som har et NFL Sunday Ticket-medlemskab.
  • Tjek, om du er uden for dit lokale område. Følg denne vejledning, hvis du er hjemme og er forbundet til dit foretrukne Wi-Fi-hjemmenetværk.

Hvis du ikke kan se det grønne flueben, eller hvis du får fejlmeddelelsen "Opdateringen mislykkedes. Prøv igen.", skal du følge ovenstående vejledning igen.

Jeg vil dele NFL Sunday Ticket med min familie.

NFL Sunday Ticket-studieabonnementet omfatter ikke familiedeling. Få flere oplysninger.

Ja. Når du opretter en Google-familiegruppe, kan du dele adgangen til Primetime-kanaler, f.eks. NFL Sunday Ticket, med op til 5 andre medlemmer af din husstand uden yderligere omkostninger.

Vigtigt! Du kan ikke starte eller deltage i en Google-familiegruppe med en Google Workspace-konto. Hvis du vil dele NFL Sunday Ticket med din familiegruppe, skal du oprette en konto eller logge ind på din almindelige Google-konto.

Vil du vide mere om familiedeling? Få flere oplysninger om: