Svar på sanksjoner

Hvis innholdet ditt er berørt av en sanksjon du er uenig i eller mener er feil, har du mulighet til å svare.

Hva du må gjøre for å svare på en sanksjon, avhenger av hvilket tiltak som ble iverksatt mot innholdet. For eksempel er prosessen for å svare på et tiltak knyttet til retningslinjene for brukere annerledes enn for et tiltak knyttet til en aldersbegrensning for en video.

Bruk listen nedenfor til å finne ut mer om sanksjonen som har berørt innholdet ditt, og hvordan du kan svare.

Før du svarer på en sanksjon: Sørg for å lese gjennom informasjonen i e-postene vi har sendt deg, slik at du forstår årsakene til sanksjonen.

Tiltak knyttet til retningslinjene for brukere

Finn ut mer om YouTube-retningslinjene for brukere

Klager i forbindelse med brudd på retningslinjene for brukere

Finn ut mer om aldersbegrensninger

Slik anker du en aldersbegrensning på en video

Juridisk håndhevelse

Finn ut mer om kanal- eller kontooppsigelser

Les vilkårene for bruk

Send inn en anke knyttet til kanal- eller kontooppsigelse

Håndheving av opphavsretten

Opphavsrettsadvarsler og forespørsler om fjerning

Finn ut mer om opphavsrettsadvarsler

Slik håndterer du opphavsrettsadvarsler

Send inn en opphavsrettsinnsigelse

Svar på en innsigelse

Finn ut mer om opphavsrettslige fjerningsforespørsler

Send inn en opphavsrettslig fjerningsforespørsel

Trekk tilbake en opphavsrettslig fjerningsforespørsel

Content ID-krav

Finn ut mer om Content ID-krav

Bestrid et Content ID-krav

Send inn en anke for et Content ID-krav

«Laget for barn»-handlinger

Finn ut hvordan du angir målgruppen for en kanal eller video

Slik avgjør du om innholdet ditt er «laget for barn»

Klag på målgruppeinnstillingen «laget for barn»

Handlinger knyttet til YouTubes partnerprogram (YPP)

Finn ut mer om YouTube-retningslinjene for inntektsgenerering

YPP: Send inn en anke om suspensjon eller avvist søknad

Svar på en avvist YPP-søknad

Be om menneskelig evaluering av videoer som har fått statusen «Ikke passende for de fleste annonsører»

Vanlige spørsmål

Hvordan gjennomgår YouTube innhold?
For å fastslå om innhold bryter lover eller retningslinjer, bruker vi en kombinasjon av automatiske systemer og manuelle evalueringer. Finn ut mer om hvordan YouTube gjennomgår innhold.
Hva kan jeg gjøre hvis inntektsgenereringen er satt på pause for kanalen min?
Partnere som er med i YouTubes partnerprogram, får betalt via en aktiv, godkjent og tilknyttet AdSense for YouTube-konto. Hvis inntektsgenerering er satt på pause for kanalen din, betyr det at du ikke har knyttet en aktiv og godkjent AdSense for YouTube-konto til kanalen. Finn ut mer om dette problemet og hvordan du kan løse det.
Hva kan jeg gjøre hvis inntektsgenerering er deaktivert for kanalen min?
Det kan være flere årsaker til at inntektsgenerering er deaktivert for kanalen din. Alle disse handlingene kan føre til suspendering av betalinger: Inntektsgenerering er deaktivert for kanalen min Du får en e-post fra YouTube med en forklaring når vi har tatt en avgjørelse om innhold du har lastet opp. Hvis du mener at de automatiske systemene eller menneskelige evaluererne våre har gjort en feil, eller hvis du er uenig i en avgjørelse om innhold, kan du finne ut mer om de forskjellige løsningsalternativene. Velg alternativet som passer best i ditt tilfelle.