Sanktioihin vastaaminen

Jos sisältöösi on kohdistunut sanktio, josta olet eri mieltä tai joka on tehty mielestäsi virheellisesti, voit vastata siihen.

Sanktioihin vastataan eri tavalla riippuen siitä, mitä sisällölle on tehty. Esimerkiksi yhteisösääntöihin liittyviin toimenpiteisiin pitää vastata eri tavalla kuin videolle asetettuun ikärajoitukseen.

Katso alta lisätietoja sisältöösi kohdistuneista sanktioista ja niihin vastaamisesta.

Ennen sanktioon vastaamista: Lue YouTubelta saamasi sähköposti huolellisesti, jotta ymmärrät sanktion syyt.

Yhteisösääntöihin liittyvät toimenpiteet

Lue lisää YouTuben yhteisösäännöistä

Yhteisösääntöihin liittyvistä toimenpiteistä valittaminen

Lue lisää ikärajoituksista

Videon ikärajoituksesta valittaminen

Lainvalvonta

Lisätietoja kanavan tai tilin sulkemisesta

Tutustu käyttöehtoihin

Valituksen tekeminen kanavan tai tilin sulkemisesta

Tekijänoikeussanktio

Tekijänoikeusvaroitukset ja ‑poistopyynnöt

Lisätietoja tekijänoikeusvaroituksista

Tekijänoikeusvaroituksen ratkaiseminen

Tekijänoikeuksien vastailmoituksen lähettäminen

Vastailmoitukseen vastaaminen

Lisätietoja tekijänoikeuspoistopyynnöistä

Tekijänoikeuspoistopyynnön lähettäminen

Tekijänoikeuspoistopyynnön peruminen

Content ID ‑vaatimukset

Lisätietoja Content ID ‑vaatimuksista

Content ID ‑vaatimuksen kiistauttaminen

Content ID ‑vaatimuksesta valittaminen

Lapsille tehtyyn sisältöön liittyvät toimenpiteet

Kanavan tai videon kohdeyleisön asettaminen

Lapsille tehdyn sisällön tunnistaminen

Valituksen tekeminen Tehty lapsille ‑yleisöasetuksesta

YouTube-kumppaniohjelmaan liittyvät toimenpiteet

Lisätietoja YouTuben kaupallistamiskäytännöistä

YouTube-kumppaniohjelmaa koskevasta jäädytyksestä tai hakemuksen hylkäyksestä valittaminen

YouTube-kumppaniohjelmahakemuksen hylkäykseen vastaaminen

Ihmisen tekemän tarkastuksen pyytäminen videoista, joissa on merkintä "Ei sovi useimmille mainostajille"

Usein kysyttyä

Miten YouTube tarkastaa sisältöä?
Mahdollisista rikkomuksista päätetään käyttämällä sekä automaattisia järjestelmiä että ihmisten tekemiä tarkastuksia. Lue lisää siitä, miten YouTube tarkastaa sisältöä.
Mitä voin tehdä, jos kaupallistaminen on keskeytetty kanavallani?
YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvat kumppanit saavat maksut aktiivisen, hyväksytyn ja linkitetyn AdSense for YouTube ‐tilin kautta. Kaupallistaminen keskeytetään, jos kanavalle ei ole linkitetty aktiivista ja hyväksyttyä AdSense for YouTube ‑tiliä. Lue lisää tästä ongelmasta ja sen korjaamisesta.
Mitä voin tehdä, jos kaupallistaminen on poistettu käytöstä kanavallani?
Kaupallistamisen käytöstä poistamiseen voi olla monia syitä. Lue lisää siitä, millainen toiminta voi johtaa maksujen jäädyttämiseen: Kaupallistaminen on poistettu käytöstä kanavallani. Kun lataamastasi sisällöstä on tehty päätös, YouTube ilmoittaa siitä sähköpostitse ja kertoo myös päätöksen syyt. Jos automaattiset järjestelmämme tai tarkastajamme ovat mielestäsi tehneet virheen tai olet eri mieltä sisältöpäätöksestä, lue lisää ratkaisuvaihtoehdoista. Valitse sitten omaan tilanteeseesi sopivin vaihtoehto.