Svar på håndhævelser

Hvis dit indhold er berørt af en håndhævelse, som du er uenig i, eller hvis du mener, der er sket en fejl, er der nogle ting, du kan gøre.

Processen, du skal igennem for at forholde dig til en håndhævelse, afhænger af, hvad der er blevet gjort ved indholdet. F.eks. er processen for en handling i forbindelse med retningslinjerne for fællesskabet ikke den samme som processen for en aldersbegrænsning på din video.

Brug listen nedenfor for at få flere oplysninger om den håndhævelse, der har påvirket dit indhold og hvordan du kan reagere på det.

Inden du reagerer på en håndhævelse: Sørg for at gennemgå oplysningerne i de mails, vi har sendt, så du forstår årsagerne til håndhævelsen.

Handlinger i forbindelse med retningslinjerne for fællesskabet

Få flere oplysninger om YouTubes retningslinjer for fællesskabet

Appellér handlinger udløst af retningslinjerne for fællesskabet

Få flere oplysninger om aldersbegrænsninger

Appellér aldersbegrænsningen på din video

Juridisk håndhævelse

Få oplysninger om kanal- eller kontolukninger

Gennemgå vores servicevilkår

Appellér kanal- eller kontolukninger

Håndhævelse af ophavsret

Strafklip for at krænke ophavsretten og anmodninger om fjernelse

Få flere oplysninger om strafklip for at krænke ophavsretten

Fjern et strafklip for at krænke ophavsretten

Indsend en indsigelse vedrørende ophavsret

Svar på en indsigelse

Få flere oplysninger om anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret

Indsend en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret

Træk en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret tilbage

Content ID-krav

Få flere oplysninger om Content ID-krav

Bestrid et Content ID-krav

Appellér et Content ID-krav

Handlinger i forbindelse med indhold, der er lavet til børn

Se, hvordan du angiver målgruppen for din kanal eller din video

Vurder, om dit indhold er "lavet til børn"

Indsend en appel, hvis din målgruppe er blevet angivet som "lavet til børn"

Handlinger i forbindelse med YouTubes partnerprogram (YPP)

Få flere oplysninger om YouTubes politikker for indtægtsgenerering

Appellér en suspendering fra YPP eller en afvisning af en ansøgning

Svar på en afvist ansøgning til YPP

Anmod om menneskelig gennemgang af videoer, der er markeret som "Ikke egnet til de fleste annoncører"

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan gennemgår YouTube indhold?
Vi bruger en kombination af automatiserede systemer og menneskelig kontrol til at afgøre, om indhold overtræder politikker eller love. Få flere oplysninger om, hvordan YouTube gennemgår indhold.
Hvad kan jeg gøre, hvis indtægtsgenerering sættes på pause for min kanal?
Partnere i YouTubes partnerprogram bliver betalt via en aktiv, godkendt og tilknyttet AdSense til YouTube-konto. Indtægtsgenerering bliver sat på pause, når der ikke er en aktiv og godkendt AdSense til YouTube-konto knyttet til kanalen. Få flere oplysninger om dette problem og om, hvordan du løser det.
Hvad kan jeg gøre, hvis indtægtsgenerering er deaktiveret for min kanal?
Der kan være flere årsager til, at indtægtsgenerering er deaktiveret for din kanal. Følgende handlinger kan resultere i suspendering af betalinger: Indtægtsgenerering er deaktiveret for min kanal. Når vi har truffet en beslutning om det indhold, du har uploadet, får du en mail fra YouTube, der forklarer beslutningen. Hvis du mener, at vores automatiserede systemer eller menneskelige kontrollanter har lavet en fejl, eller hvis du er uenig i afgørelsen, kan du få flere oplysninger om dine løsningsmuligheder og vælge den løsning, der passer bedst til din situation.