Respondre a mesures coercitives

Si el teu contingut s'ha vist afectat per una mesura coercitiva i no hi estàs d'acord o creus que és un error, tens opcions per respondre-hi.

El procés per respondre a una mesura coercitiva depèn de les accions que s'hagin dut a terme respecte al contingut. Per exemple, el procés per respondre a una acció relacionada amb les directrius de la comunitat no és el mateix que per respondre a una restricció d'edat aplicada a un vídeo.

Utilitza la llista següent per obtenir més informació sobre les mesures coercitives que han afectat el teu contingut i sobre com pots respondre-hi.

Abans de respondre a una mesura coercitiva, assegura't de revisar la informació dels correus electrònics que t'hem enviat per entendre'n els motius.

Accions relacionades amb les directrius de la comunitat

Informació sobre les directrius de la comunitat de YouTube

Apel·lar contra accions relacionades amb les directrius de la comunitat

Informació sobre les restriccions d'edat

Apel·lar contra la restricció d'edat d'un vídeo

Mesures coercitives de caràcter legal

Informació sobre les cancel·lacions de canals o comptes

Revisar les nostres condicions del servei

Apel·lar contra cancel·lacions de canals o comptes

Mesures coercitives relacionades amb drets d'autor

Sol·licituds de supressió i tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor

Informació sobre els tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor

Resoldre un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor

Enviar una notificació de desacord per infracció dels drets d'autor

Respondre a una notificació de desacord

Informació sobre les sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor

Enviar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor

Retractar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor

Reclamacions de Content ID

Informació sobre les reclamacions de Content ID

Impugnar una reclamació de Content ID

Apel·lar contra una reclamació de Content ID

Accions relacionades amb el contingut creat per a nens

Informació sobre com pots definir el públic d'un vídeo o d'un canal

Decidir si el teu contingut s'ha "creat per a nens"

Apel·lar contra la configuració del públic com a creat per a nens

Accions del Programa per a partners de YouTube (YPP)

Informació sobre les polítiques de monetització de YouTube

Apel·lar contra la suspensió del Programa per a partners de YouTube o el rebuig d'una sol·licitud

Respondre a una sol·licitud de l'YPP rebutjada

Sol·licitar la revisió humana de vídeos marcats amb el missatge "No és adequat per a la majoria dels anunciants"

Preguntes més freqüents

Com revisa YouTube el contingut?
Per determinar si el contingut és infractor, fem servir una combinació de sistemes automatitzats i revisions humanes. Obtén més informació sobre com revisa YouTube el contingut.
Què puc fer si la monetització es posa en pausa al meu canal?
Els partners que formen part del Programa per a partners de YouTube reben els pagaments mitjançant un compte d'AdSense per a YouTube actiu, aprovat i enllaçat. La monetització es posarà en pausa si no hi ha un compte actiu i aprovat d'AdSense per a YouTube enllaçat al canal. Obtén més informació sobre aquest problema i sobre com pots corregir-lo.
Què puc fer si la monetització es desactiva al meu canal?
Poden haver-hi diverses raons per les quals s'ha desactivat la monetització al teu canal. Totes aquestes accions poden provocar la suspensió dels pagaments: la monetització s'ha desactivat al meu canal. Després de prendre una decisió sobre el contingut que has penjat, rebràs un correu electrònic de YouTube en què t'explicarem la decisió. Si creus que els nostres sistemes automatitzats o revisors humans han comès un error, o si no estàs d'acord amb una decisió sobre el contingut, pots obtenir informació sobre totes les opcions de resolució i triar la que millor s'adapti a la teva situació.