"Google Analytics: GA4‑määritys" ‑tagi on nyt Google‑tagi. Verkkosäilöön sisältyvät GA4-määritystagit siirtyvät automaattisesti syyskuusta alkaen. Mittaukseen ei tule muutoksia, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Lue lisää

Google-tagin asentaminen sivustotyökalun tai sisällönhallintajärjestelmän avulla

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Huom. Yleinen sivustotagi (gtag.js) on nyt Google-tagi. Tämän muutoksen myötä uusiin ja nykyisiin gtag.js-asennuksiin sisältyy uusia ominaisuuksia, joiden avulla voit saada enemmän aikaan, parantaa datan laatua ja ottaa uusia ominaisuuksia käyttöön ilman lisäkoodia. Lue lisää Google-tagista.

Voit asentaa Google-tagin manuaalisesti tai antaa sivustotyökalun tai sisällönhallintajärjestelmän tehdä sen automaattisesti. Jotta saat varmasti tarkkoja mittaustuloksia, varmista, että tagi on asennettu sivustosi jokaiselle sivulle.

Voit viimeistellä Google‑tagin käyttöönoton tekemättä muutoksia koodiin, jos ylläpidät sivustoasi jollakin seuraavista alustoista:

Jos otat Google-tagin käyttöön Google Analytics ‑tilisi kautta, myös osa muista alustoista hyväksyy Google-tagin, jonka alussa on "G". Katso, mitkä alustat hyväksyvät tämän tagitunnusmuodon

Joissakin verkkosivuston luontityökaluissa ja sisällönhallintajärjestelmissä ei vielä ole natiivitukea Google-tagille. Nämä alustat eivät välttämättä hyväksy kaikkia tagitunnuksen muotoja.

Voit silti käyttää Google-tagia näillä alustoilla liittämällä Google-tagin koodinpätkän manuaalisesti oman HTML-tagin kenttään verkkosivuston luontityökalussa tai sisällönhallintajärjestelmässä. Lue lisää Google-tagin käyttöönotosta